MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 13 συναυλίες για τη Δευτέρα 30 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα σε όλη την Ελλάδα, Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Monopoli Team

1.Ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

«Κοίτα Γύρω» ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα. «Κοίτα Γύρω» ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από τον νέο του δίσκο σε μουσική  Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου. Η αρχή έγινε με τη συναυλία στην Τεχνόπολη τον Ιούνιο και μετά από αρκετές στάσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Κότσιρας και οι μουσικοί συνεργάτες του επιστρέφουν στην Αθήνα, στις 30 Αυγούστου, αυτή τη φορά στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Δευτέρα: 30/8, 21:00
Εισιτήριο: Γενική είσοδος: 17 ευρώ, ΑμεΑ/Ανέργων: 15 ευρώ (διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό). Προπώληση: ticketservices.gr.
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13,Πειραιάς, Πειραιάς, Tηλέφωνο: 21 0422 6330

2.Μανώλης Μητσιάς «50 Χρόνια Χρυσάφι» στο Ηρώδειο

Ο Μανώλης Μητσιάς θα ανέβει για μια ακόμη φορά στη σκηνή του Ηρωδείου, που έχει αγαπήσει, όχι απλά για μια επέτειο αλλά για να αποτίσει φόρο τιμής στους κορυφαίους δημιουργούς, στιχουργούς και συνθέτες, που του εμπιστεύτηκαν τα μεγάλα τραγούδια τους. Ο ιδανικός ερμηνευτής τους, λοιπόν, ο Μανώλης Μητσιάς, γιορτάζει τα 50 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα μουσικά μονοπάτια της ζωής του.
Δευτέρα: 30/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αεροπαγίτου, Αθήνα, Τηλέφωνο: 21 03241807

3.Ο Γιάννης Πάριος για δύο συναυλίες στο Θέατρο Άλσος

Ο Γιάννης Πάριος σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, στο Θέατρο Άλσος, με πάθος και αυθεντικότητα θα μάς ταξιδέψει όπως κάνει πάντα στις 30 και 31 Αυγούστου, με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.
Δευτέρα 30/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως, Κυψέλη, τηλ: 2108227471

4.Η Μαρίζα Ρίζου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Μετά από έναν μουντό χειμώνα, τόσο διαφορετικό από όλους τους προηγούμενους, δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο από την καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με αγάπη και τρέλα γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση. Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, ένα ξεχωριστό live την Δευτέρα 30 Αυγούστου.
Δευτέρα 30/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: viva.gr.
Δημοτικό Κηποθέατρο Αλκαζάρ, Γρ. Λαμπράκη 15, Λάρισα 414 47

5.Οι Babo Koro επιστρέφουν στην Ταράτσα του Gazarte

Οι Babo Koro, ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση επιστρέφουν στις 30 Αυγούστου στην Ταράτσα του Gazarte. Στα τραγούδια του πρώτου τους album “Σίσυφος”, που συνοδεύτηκε από εξαιρετικές κριτικές, προστίθεται πλέον καινούργιο υλικό που γεννήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας και εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κοινό. Οι Babo Koro μας καλούν σε ένα ακόμα από τα εκρηκτικά τους live που ξεσηκώνουν, και στου “Χορού την Αγκαλιά”, εκεί όπου οι καημοί συναντούν τα μεράκια, και ανταμώνουν του κόσμου τ’ ακριβά.
Δευτέρα 30/8, 21:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

6.Νύχτες αλληλεγγύης: Κληρονομια του Μαριβώ, του Γιάννη Νταλιάνη στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 διαρκεί έως τις 23 Σεπτεμβρίου και αριθμεί συνολικά 50 Νύχτες Αλληλεγγύης, στις περισσότερες από τις οποίες, μολονότι δεν λείπουν εκδηλώσεις από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών, παρουσιάζονται πολλές θεατρικές παραστάσεις, με στόχο την υποστήριξη των δημιουργών και όλων των εργαζομένων στον χώρο του θεάτρου. Με την εμπειρία του περασμένου καλοκαιριού κι ενός «διστακτικού» αλλά πετυχημένου πρώτου φεστιβάλ στην Covid εποχή, o Δήμος Χαλανδρίου επιχειρεί φέτος να φέρει και πάλι στην «καρδιά» της πόλης, το θέατρο της Ρεματιάς, περισσότερες «Νύχτες Αλληλεγγύης» τηρώντας με αταλάντευτη προσήλωση τα μέτρα προστασίας που μάς έκαναν πέρυσι να γιορτάσουμε μια απόλυτα ασφαλή διοργάνωση.
Δευτέρα 30/8 , 20:30
Εισιτήριο: Δελτίο εισόδου. Προπώληση: viva.gr.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Προφήτου Ηλία 65, Χαλάνδρι 152 33

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝύχτες αλληλεγγύης: Μια γιορτή στου Νουριάν, του Volker Ludwig στο Φεστιβάλ Ρεματιάς12.09.2018

7.Τα Μουσικά Ταξίδια του Μάρκο Πόλο στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης

Τα μουσικά ταξίδια του Μάρκο Πόλο ήταν μία ανάθεση του Hong Kong Arts Festival, όπου και παρουσιάστηκε το 2009. Ακολούθησαν συναυλίες σε εμβληματικούς χώρους και φεστιβάλ ανά τον κόσμο και τώρα ξαναέρχονται στην Ελλάδα του 2021.
Δευτέρα: 30/8, 20:30
Εισιτήριο: Δελτίο εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Κηποθέατρο « Ν. Καζαντζάκης », Γεωρ. Γεωργιάδου 1, Ηράκλειο 713 05, Τηλέφωνο: 281 024 2977

8.Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Δημοτικό κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ

H ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα περιγράφεται. Μια γέφυρα που μας ενώνει με το πιο αρχέγονο, πιο αληθινό κομμάτι του τραγουδιού και της έκφρασης. Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, είτε τραγουδά παλιά αγαπημένα λαϊκά είτε τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού, είτε με τραγούδια της δισκογραφίας της λιγότερο γνωστά αλλά που έχουν προσεκτικά επιλεχθεί. Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου, τον οποίο γνωρίσαμε από την ταινία Ευτυχία καθώς ερμηνεύει δυο σπουδαία τραγούδια, το «μου σπάσανε τον μπαγλαμά» και το «ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι».
Δευτέρα: 30/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Λογότυπο εμπόρου
«Ελληνίς» Θερινό Σινεμά Αγρίνιο, Μαρκ. Μπότσαρη 2-6, Αγρίνιο 301 31, Τηλέφωνο: 2641 056754

9.Ο Παύλος Παυλίδης στο Σαν Σαλβατόρε στον Προμαχώνα

Mετά από μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία που άνοιξε με την ξεχωριστή sold out εμφάνιση του στο Ηρώδειο αλλά και την κυκλοφορία του single «Άννα», ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών, ερχονται στα Χανιά στην σκηνή του Σαν Σαλβατόρε, στον Προμαχώνα, στην Δυτική Τάφρο. Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη, επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούρια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.
Δευτέρα: 30/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Προμαχώνας Σαν Σαλβαντόρ, Πειραιώς 73, Χανιά 731 31

10.Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις

Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας. Το “Πρελούδιο στον έρωτα” σηματοδοτεί ένα όμορφο και διαχρονικό ταξίδι προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση. Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones καθώς και δικές του συνθέσεις.
Δευτέρα: 30/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», Λεωφ. Νικολαου Πλαστηρα 26, Ηράκλειο 712 01, Τηλέφωνο: 281 039 9211

11.Η Γλυκερία στον Πολιτιστικό Χώρο «Έπαυλη Τσιροπινά»

Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, και όλες τις επιτυχίες της («Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.), πλαισιωμένη από τους νέους ταλαντούχους τραγουδιστές Χάρη Μακρή και Χριστιάνα Γιαλιάτσου, και μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.
Δευτέρα: 30/8, 21:15
Εισιτήριο: Δελτίο εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Επαυλη Τσιροπινά, Ποσειδωνία, Σύρος

12.Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» (Βέροια)

«Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΝΑΤΑΣΑ» μας αφιερώνει:« Το φετινό καλοκαίρι μας ανήκει.. τραγουδάμε παρέα σε όλη την Ελλάδα.. ερωτευόμαστε, ονειρευόμαστε. Σας αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια και οι νύχτες μας θα είναι μαγικές… σας αγαπάω ρε παιδιά…»
Δευτέρα: 30/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη», Άλσος Παπάγου, Βέροια 591 32, Τηλέφωνο: 2331 078140

13.George Avramidis & The Invented Memories ft Alexandra Sieti στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Η μουσική τους George Avramidis με τους Invented Memories χαρακτηρίζεται από μελωδίες και τραγούδια που συνδυάζουν jazz ακούσματα με παραδοσιακά στοιχεία Κέλτικης μουσικής. Η τρομπέτα του και τα φωνητικά της Αλεξάνδρας Σιετή, η οποία ξεχώρισε στο φετινό Voice Of Greece, εναλλάσσονται δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα. Ο τρομπετίστας από την Θεσσαλονίκη και η μπάντα του κάνουν ένα μακρύ άλλα χαλαρό ταξίδι μέσα σε smoothie μελωδίες και ρυθμούς για ιδιαίτερες στιγμές που σίγουρα θα λατρέψετε κάνοντας τον ακροατή να μετακυλήσει μέσα από τις μουσικές παραδόσεις ενός παζαριού της Ανατολίας και μιας θερμής Αιγυπτιακής νύχτας έως τον ψυχρό κελτικό βορρά σχετικώς με απόλυτη επιτυχία.
Δευτέρα 30/8 , 20:30
Εισιτήριο: Από 5€. Προπώληση: viva.gr.
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, Κανελλόπουλου 1, Ελευσίνα 192 00, Τηλέφωνο: 21 0556 5612

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJazz on Tinos 2021: Το φεστιβάλ τζαζ μουσικής της Τήνου επιστρέφει -Αναλυτικά το πρόγραμμα12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b