MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 6 συναυλίες για την Τετάρτη 18 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης
Monopoli Team

1.Η Νατάσσα Θεοδωρίδου στο Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”

H Νατάσα Θεοδωρίδου ζωντανά στην Καβάλα την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” .
Τετάρτη: 18/8 20:00
Εισιτήριο: Aπό 16€. Προπώληση: viva.gr.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΕΟ Καβάλας Ξάνθης 2, Καβάλα 652 01, Τηλέφωνο: 251 022 3740

2.Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος”

Με ένα τελείως καινούργιο solo πρόγραμμα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες. Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας. Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Μέσα από την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο, ενώ με την τεχνική του live looping, αλλά και μέσα από τη χρήση αναλογικών συνθεσάιζερ και κρουστών, προσθέτει στον ήχο του στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής. Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του.
Τετάρτη: 18/8 21:30
Εισιτήριο: Aπό 15€. Προπώληση: viva.gr.
Δημοτικό Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος”,  Πρέβεζα

3.Villagers of Ioannina City: Revival Acoustic Tour 2021

Villagers of Ioannina City θα τα πάρουν όλα ζβάρα για να παρουσιάσουν τη Revival Acoustic Tour που ετοίμαζαν εδώ και καιρό κάνοντας 16 μουσικές στάσεις σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας οι Villagers θα εμφανιστούν στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά την Τετάρτη 18 Αυγούστου. Το συγκρότημα δεν θέλησε να μείνει ακόμη μια χρονιά μακριά από τις ζωντανές εμφανίσεις, για αυτό και επιστρέφει με ένα ιδιαίτερο ακουστικό set που σχεδίασε επί πολλούς μήνες, προσαρμόζοντας τις συνθέσεις του στο αισθαντικό ύφος του project, για πρώτη κι ίσως και τελευταία φορά.
Τετάρτη 18/8 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός: Οι δωρεάν συναυλίες, παραστάσεις και εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας12.09.2018

4.Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα στο Αμφιθέατρο Σιβήρης στην Χαλκιδική

Η πιο λαμπερή pop πρόταση διασκέδασης για το καλοκαίρι του 2021 είναι γεγονός! Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή και υπόσχονται μοναδικά μουσικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. H Τάμτα και η Έλενα Παπαρίζου μετά την live τηλεοπτική εμφάνιση που δημιούργησε αίσθηση στην σκηνή του “The Voice” βρίσκονται ξανά μαζί για την πιο ανατρεπτική pop συναυλιακή πρόταση του καλοκαιριού.
Τετάρτη 18/8 21:30
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Αμφιθέατρο Σίβηρης, Σίβηρη 630 77, Τηλέφωνο: 2374 023997

5.Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης, αυτό το καλοκαίρι – που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα – θα μοιραστούν την σκηνή χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια». H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είναι από τις πιο σημαντικές μας ερμηνεύτριες, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, που πρωτοστατεί στην Ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθειά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.
Τετάρτη 18/8 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, Μυτιλήνη 811 00, Τηλέφωνο: 2251 024244

6.Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στο Λιμάνι Μεσολογγίου (Έναντι Αγίου Νεκταρίου)

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής. Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, με το σύνθημα «Live your life».
Τετάρτη 18/8 21:30
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου, Ιερή Πόλη, Μεσολόγγι 302 00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤρεις σκηνοθέτιδες κάνουν θέατρο κάτω από τον ψίθυρο της φύσης12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b