MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 6 συναυλίες για το Σάββατο 14 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Σάββατο 14 Αυγούστου.

συναυλίες
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Αρχαίο Θέατρο Δίον
Monopoli Team

1. Sani Festiva 2021:JukeBox – τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν συναυλίες

To Sani Festival επιστρέφει θεαματικά μετά από μια περίοδο παύσης, να μας θυμίσει τη δύναμη της μουσικής, τη σημασία της επανεκκίνησης, την αξία της συνάντησης. Νέοι δημιουργοί και ζωντανοί θρύλοι της διεθνούς σκηνής, Έλληνες καλλιτέχνες με το δικό τους αποτύπωμα, σε ένα πρόγραμμα που εμπεριέχει τον ρυθμό της μελωδίας και τον παλμό μιας διοργάνωσης που παραμένει πιστή στις αξίες και τα χαρακτηριστικά της: την πρωτοτυπία, την υψηλή αισθητική και ποιότητα, τη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ τουρισμού και πολιτισμού. Αυτό το καλοκαίρι, ο Λόφος της Σάνης, στο μαγευτικό Sani Resort στη Χαλκιδική, θα φωτιστεί ξανά, θα γίνει και πάλι το σκηνικό των θερινών μας μουσικών συναντήσεων.
Σάββατο 14/8, 21:30
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: viva.gr.
Sani Resort, Sani Resort, Kassandra, Halkidiki 630 77, Τηλέφωνο: 2374 110700

2.Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Αρχαίο Θέατρο Δίον συναυλίες

Με ένα solo πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται στη Λάρισα την Παρασκευή 16 Ιουλίου έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες. Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας. Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Μέσα από την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο.
Σάββατο 14/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Αρχαίο Θέατρο Δίου, Αρχαίο Θέατρο, Δίον 601 00

3. Ο Σαμπάνης και η Josephine στα Αστέρια Live

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Josephine έρχονται για ένα μοναδικό live, το Σάββατο 14 Αυγούστου στα Asteria Live. Η εκδήλωση αρχίζει στις 22.30 και το εισιτήριο περιλαμβάνει 1 ποτό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σχετικά με την Covid-19.
Σάββατο 14/8, 22:30
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: viva.gr.
Asteria Live, Μόρφι, Θεσπρωτία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟΗΕ και IPCC: Αναπόφευκτες οι συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη – Η τελευταία ευκαιρία για αλλαγή12.09.2018

4.17o Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων: Διαμάντια Μουσικής Δωματίου συναυλίες

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων επανέρχεται για 17η συνεχή χρονιά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη μαγευτική Σύρο, για να προσφέρει για μία ακόμα φορά ένα πρόγραμμα συναυλιών υψηλών προδιαγραφών με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων μουσικών αλλά και εξαίρετων σολίστ από το εξωτερικό. Στις 12 και 14 Αυγούστου, το Αμφιθέατρο Μέγα Γιαλού, μετά από την ευγενική παραχώρηση του ιδιοκτήτη του Μπάμπη Λαζάρογλου, θα υποδεχθεί δύο μοναδικές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τη συμμετοχή των σολίστ Lars Bjørnkjær από τη Δανία καιDeniz Toygür από την Τουρκία, του Κουαρτέτου Εγχόρδων Αθηνών, καθώς και δεκαμελούς ορχήστρας δωματίου με τη συμμετοχή μελών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Χαλιάσα.
Σάββατο 14/8 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Υπαίθριο αμφιθέατρο Λαζάρογλου, Μέγας Γιαλός 841 00

5. Rock Under The Clock Festival στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Το Rock Under The Clock Festival ξεκίνησε μόλις το 2016, αλλά πολύ σύντομα κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εκδηλώσεις του χανιώτικου καλοκαιριού, αλλά και ως η δημοφιλέστερη Rock συνάντηση της Κρήτης. Το φεστιβάλ δίνει την ευκαιρία σε νέα τοπικά σχήματα να παίξουν στην ίδια σκηνή με καλλιτέχνες καταξιωμένους πανελλαδικά, αλλά και διεθνώς, ενώ μέσα από το καθιερωμένο μουσικό workshop στο θέατρο “Βλησίδη” όλοι οι μουσικοί έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες και μικρά μουσικά μυστικά. Από την άλλη οι επισκέπτες, τις ημέρες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις μοναδικές μουσικές δημιουργίες των μουσικών σχημάτων και να θαυμάσουν το μεράκι, το πάθος και την ποιότητα της σύγχρονης ροκ σκηνή.
Σάββατο 14/8 18:00
Εισιτήριο: Από 14€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά

6. Astronio και Γιάννης Ρούσσος «Παιδιά των Aστρων» στο Πολιτιστικό Χώρο του Συλλόγου Χρουσσών (Σύρος)

Ιστορίες και μελωδίες εμπνευσμένες από το γαλαξία μας και ακόμα παραπέρα…Μια συμπαντική διαδρομή στο μονοπάτι της αστροφυσικής έχοντας παρέα μελωδίες εμπνευσμένες από τ’ άστρα και τον ουρανό. Ο αστροφυσικός Παύλος Καστανάς, γνωστός απ’ το διαδικτυακό κανάλι «Astronio», και ο μουσικός Γιάννης Ρούσσος σας προσκαλούν σε μια μοναδική βραδιά που παντρεύει την αστροφυσική με τη μουσική στον Πολιτιστικό Χώρο Συλλόγου Χρουσσών στη Σύρο το Σάββατο 14 Αυγούστου.
Σάββατο 14/8 21:00
Εισιτήριο: Από 6€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων, Άνω Σύρος 841 00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTρία αριστουργήματα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν έρχονται στο Ertflix12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b