MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Ο τρόμος επιστρέφει με 3 νέες ταινίες “Εξορκιστή” – Τι συμβαίνει όμως με τη Ρίγκαν;

Ο “Εξορκιστής” επιστρέφει μετά από 38 χρόνια και οι horror fans δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Τι θα γίνει όμως με το κοριτσάκι που μας στοιχειώνει μέχρι και σήμερα;

Monopoli Team

Ο “Εξορκιστής” επιστρέφει μετά από σχεδόν 40 χρόνια. Η Universal δίνοντας ένα ποσό κοντά στα 400 εκατομμύρια αγόρασε τα δικαιώματα της ομώνυμης ταινίας, ετοιμάζοντας όχι μία αλλά 3 ταινίες, που έχουν στόχο να μας κάνουν να βλέπουμε ξανά… εφιάλτες. Το ερώτημα που “καίει” όμως τους φαν, είναι ένα: Η Ρίγκαν θα επιστρέψει;

Στα 14 της χρόνια η Λίντα Μπλερ έδωσε μια συγκλονιστική ερμηνεία στον ρόλο της Ρίγκαν ΜακΝιλ. Μία ερμηνεία που της είχε δώσει τη Χρυσή Σφαίρα και υποψηφιότητα για Oscar. Η Μπλερ είχε βρεθεί στο χώρο του θεάματος ήδη από την ηλικία των 6 ετών, ενώ είχε συμμετάσχει ως μοντέλο σε παιδικές καμπάνιες.

Η καριέρα της, όμως, με το πέρα της επιτυχίας του Εξορκιστή δεν ήταν η αναμενόμενη. Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει και η ίδια ο ρόλος αυτός ήταν ευχή και κατάρα. Έγινε το κέντρο της προσοχής των media παγκοσμίως κάτι που δεν ήταν πολύ εύκολο για την ίδια, αφού ήταν μόλις ένα παιδί 14 ετών που ξαφνικά έγινε η πιο διάσημη έφηβη στον πλανήτη.

Τώρα 38 χρόνια μετά, στα 62 της, οι φήμες σχετικά με την συμμετοχή της στην επερχόμενη τριλογία οργιάζουν. Eιδικά μετά την ανακοίνωση πως η Έλεν Μπέρστιν που υποδύθηκε τη μητέρα της, θα συμμετέχει κανονικά στην ταινία. Μέσω του twitter λοιπόν η Μπλερ πήρε θέση  για την φημολογία και δυστυχώς τα νέα δεν είναι τόσο καλά για τους θαυμαστές της. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι δεν έχουν γίνει συζητήσεις για την συμμετοχή της στην ταινία, ενώ ευχαρίστησε τους fans για την αγάπη τους.

Παράλληλα, σε πρόσφατες δηλώσεις της σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης δήλωσε επίσης πως οι συντελεστές της ταινίας την πλησίασαν χωρίς, τουλάχιστον ακόμα, να της κάνουν κάποιο πρόταση. Η πρώτη ταινία της τριλογίας είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚλιντ Ίστγουντ: Στα 91 του επιστρέφει με νέα ταινία και ετοιμάζεται για ρεκόρ στα Όσκαρ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b