MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 8 παραστάσεις για την Κυριακή 8 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Κυριακή 8 Αυγούστου.

παραστάσεις
«Ανθισμένες Μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ στο Θέατρο Χυτήριο
Monopoli Team

1.«Ανθισμένες Μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ στο Θέατρο Χυτήριο

Το θεατρικό έργο «Ανθισμένες Μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ θα ανθίσει στο  καλοκαιρινό Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού από την Κυριακή 27 Ιουνίου και κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού. Μια κωμική τραγωδία για την φιλία, την μητρότητα, την απώλεια, την οικογένεια και τον έρωτα, όλες οι γυναίκες θα βρούν κάτι από την δική τους ζωή. Οι χαρακτήρες και οι διάλογοι μεταφέρουν μηνύματα, πέρα από οποιαδήποτε στενά κοινωνικά στερεότυπα.
Κυριακή 8/8, 21:00
Εισιτήριο: 15 και 12 ευρώ φοιτητικό, ανέργων και τρίτης ηλικίας. Προπώληση: 10€. Ticketplus.gr
Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού, Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός. Τηλ: 210-341-2313.

2.«Η Θηλιά» στο Θερινό Θέατρο Αθηνά

Το ψυχολογικό θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον, «Θηλιά» ανεβαίνει σε μια καλοκαιρινή εκδοχή γεμάτη σασπένς και μυστήριο στο Θερινό Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη. Δύο φίλοι έχουν μόλις δολοφονήσει έναν γνωστό τους χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Κρύβουν το πτώμα μες σ’ ένα μπαούλο για να το μεταφέρουν αργότερα, πιστεύοντας πως έχουν κάνει το τέλειο έγκλημα. Παίζουν: Γωγώ Μπρέμπου, Αργύρης Αγγέλου, Βαγγέλης Ψωμάς, Γιάννης Σίντος, Ελένη Κρίτα και Παντελής Καναράκης.
Κυριακή 8/8, 21:30
Εισιτήριο: €16 (γενική είσοδος), €12 (φοιτητικό & ανέργων). Προπώληση: viva.gr.
Θερινό Θέατρο Αθηνά, Πατησίων και Δεριγνύ 10, Αθήνα. Τηλέφωνο: 2108237330.

3. Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη: Ένα διαδραστικό θεατρικό ντοκιμαντέρ για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη παραστάσεις

Η παράσταση «Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη: Ένα διαδραστικό θεατρικό ντοκιμαντέρ» αποτελεί ένα καινοτόμο καλλιτεχνικό και ερευνητικό εγχείρημα, ως προς τη σύλληψη και τη δομή, της σκηνοθέτιδας Μαριάννας Λαμπίρη. Στη σκηνή ο εξαίρετος ηθοποιός Μάνος Βακούσης υποδύεται τον Κολοκοτρώνη την ιστορική στιγμή της υπαγόρευσης των απομνημονευμάτων ενώ παράλληλα οι Ευγενία Αποστόλου και Σοφία Λιάκου παρατηρούν και συμμετέχουν ως σύγχρονες ερευνήτριες την εξέλιξη της αφήγησης σε διαρκή κίνηση μέσα στα πολλαπλά επίπεδα του ιστορικού χρόνου. Η Μίνα Τσάμου παίζει ζωντανά κλαρινέτο.
Κυριακή 8/8, 21:15
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5, Αθήνα 105 56, Τηλέφωνο: 21 0368 9510

4. «Η Παγίδα», του Ρομπέρ Τομά στο Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής παραστάσεις

Η «Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Μια αστυνομική κωμωδία που τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όλα και όλοι είναι διπλά. Οι αθώοι, ένοχοι, το δράμα, κωμωδία, η λογική, τρέλα και φαντασία. Παίζουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης Γιώργος Κωνσταντίνου Έφη Μουρίκη Μαρία Αντουλινάκη Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος Τάκης Παπαματθαίου.
Κυριακή 8/8, 21:15
Εισιτήρια: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής, Γεωργίου, Κονδύλη 30, Κομοτηνή 691 00, Τηλέφωνο: 2531 027484

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ελλάδα σε πύρινο κλοιό: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε12.09.2018

5. «Οι Μπαμπούλες» του Αλφρέντο Σανθόλ σε σκηνοθεσία Νικορέστης Χανιωτάκης στην Πλαζ ΕΟΤ στον Άγιος Νικόλαος παραστάσεις

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης («Μήδεια του Μποστ», «Η Γίδα» κ.α.) υπογράφει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ανατρεπτική κωμωδία «Οι Μπαμπούλες» του σημαντικού Ισπανού συγγραφέα Αλφρέντο Σανθόλ (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εθνικού Θεάτρου Μαδρίτης). Το έργο, αφού σημείωσε τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου, ανεβαίνει για πρώτη στην Ελλάδα με έναν υπέροχο θίασο ισχυρών πρωταγωνιστών της νέας γενιάς. Αυτό το καλοκαίρι η παράσταση θα ταξιδέψει σε πολλές πόλεις της χώρας μας και υπόσχεται να σας χαρίσει γέλιο, χαρά και να σας ανεβάσει την διάθεση.
Κυριακή /8, στις 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr
Πλαζ ΕΟΤ Άγιος Νικόλαος, Αναπαύσεως, Αγ. Νικόλαος 721 00

6. «Οθέλλος», σε σκηνοθεσία Αι. Χειλάκη και Μ. Δούνια στο Αμφιθέατρο Σίβηρης στην Χαλκιδική

O «Οθέλλος», του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, παρουσιάζεται σε καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Μια τραγωδία για τη ζήλια, την προδομένη εμπιστοσύνη και το φόβο για οτιδήποτε ξένο και διαφορετικό, με τον Γιάννη Μπέζο στον ομώνυμο ρόλο.
Κυριακή 8/8, 21:30
Εισιτήρια: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Αμφιθέατρο Σίβηρης, Σίβηρη 630 77, Τηλέφωνο: 2374 023997

7. 64o Φεστιβάλ Φιλίππων: Διονύσιος Σολωμός «Ο Λάμπρος»
Το 64ο Φεστιβάλ Φιλίππων, παρουσιάζει την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ, στο Φρούριο Καβάλας «Κοιτώνας Αξιωματικών» το ποίημα του Διονυσίου Σολωμού «Ο Λάμπρος». Η βραβευμένη ηθοποιός Έλενα Μαυρίδου (Μελίνα Μερκούρη-Κάρολος Κουν) έχοντας πολύχρονη εμπειρία στην ενασχόληση με τον έμμετρο λόγο, το δεκαπεντασύλλαβο και το θέατρο σκιών, συνθέτει μια παράσταση εικόνων, μουσικής και λόγου.
Κυριακή 8/8, 21:00
Εισιτήρια: Κανονικό 8€, Μειωμένο: 5€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Φρούριο Καβάλας «Κοιτώνας Αξιωματικών»

8. Παιδικό Θέατρο: «Μύθοι του Αισώπου» στο «Σινέ Μαίρη» παραστάσεις

Το Θέατρο Μαριονέττας Γκότση παρουσιάζει την παράσταση «Μύθοι του Αισώπου», σε σκηνοθεσία Θανάση Γκότση και διασκευή Παναγιώτας Μωυσιάδου, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, στο Σίνε Γέρακας. Τέσσερις μύθοι του Αισώπου που με την απλότητα τους έχουν την ικανότητα να συγκινήσουν να ψυχαγωγήσουν, να διδάξουν, ειδικά τους μικρούς μας φίλους, την αλήθεια πάντα με χαμόγελο.
Κυριακή 8/8, 20:00
Εισιτήρια: Είσοδος: 7€, κάρτα ανέργων/πολυτέκνων: 5€, ηλ. προπωληση: 6€. Προπώληση: ticketservices.gr.
“Σινέ ΜΑΙΡΗ” θερινό σινεμά Ακράτας, Κράθι 250 06

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο νησί που μάγεψε τον κόσμο-Η Μύκονος του ’50: Φωτογραφική έκθεση του Αμερικανού R. McCabe12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b