MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 5 συναυλίες για την Κυριακή 8 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 8 Αυγούστου.

συναυλίες
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Αρχαίο Θέατρο Δίον
Monopoli Team

1. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ακόντισμα

Έτοιμος από καιρό, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο “Αντίλαλος“. Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.
Κυριακή 8/8, 20:30
Εισιτήριο: Από 11€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

2. Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Αρχαίο Θέατρο Δίον

Κυριακή 8 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή και τους ανοιχτούς χώρους, ένα χρόνο μετά το περσινό καλοκαίρι. Παρέα του θα είναι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα.
Κυριακή 8/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Αρχαίο Θέατρο Δίου, Αρχαίο Θέατρο, Δίον 601 00

3. Οι Polkar στη Χρούσσα στη Σύρο

Οι Polkar έρχονται μετά από 1 χρόνο απουσίας να πετάξουν σουτιέν, βρακιά, τρομπέτες, γιουκαλίλι, μεταλλιζέ χαρτάκια και πανηγυρτζίδικες μελωδίες στη Σύρο με special guest τη Δανάη Μιχαλάκη. Έχοντας στο ρόλο του frontman τον αεικίνητο Γιώργο Παπαγεωργίου, η μπάντα από τη Θεσσαλονίκη ερχεται με φόρα, έχοντας μαζέψει ενέργεια μεγατόνων, για να παρουσιάσει αγαπημένα δικά της τραγούδια, covers που έχουν ταυτιστεί με τον ήχο της στην επτάχρονη διαδρομή της, καθώς και νέο υλικό για να μοστράρει το «Αθηναϊκό της μαύρισμα». Οι Polkar είναι οι Γιάννης Κυρατσός στην ηλεκτρική κιθάρα, Λάζαρος Πλιάμπας στα τύμπανα και στα κρουστά, Γιάννης Μπέλος στο ηλεκτρικό μπάσο, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι και Γιώργος Παπαγεωργίου στη φωνή.
Κυριακή 8/8, 21:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr.
Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων, Άνω Σύρος 841 00

4. Μουσικό Φεστιβάλ Χίου:Outernational – «Isles & Rivers»

Το «Outernational» είναι ένα διεθνές καλλιτεχνικό project που εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο διαφορετικές μουσικές παραδόσεις από όλο τον κόσμο βρίσκουν τη θέση τους στο σήμερα. Το νέο project της σειράς με τίτλο «Isles & Rivers» θα κάνει πρεμιέρα στο Μουσικό Φεστιβάλ Χίου και θα συνεχίσει το ταξίδι του στο Βερολίνο και τη Φιλαρμονική του Λουξεμβούργου. Στη συναυλία θα παρουσιαστεί μια νέα σύνθεση του Γιάννη Κυριακίδη, όπου το μπαρόκ και μουσική από την Περσία ρέουν αρμονικά, σε μια ενορχήστρωση όπου ακούγονται από ελληνική λύρα μέχρι θεόρβη, αυτοσχεδιασμοί και live electronics. Το concept της συναυλίας είναι εμπνευσμένο από τον φιλόσοφο Μητρόδωρο της Χίου: «Κανείς μας δε γνωρίζει τίποτα, ούτε καν αν γνωρίζουμε ή δε γνωρίζουμε, ούτε γνωρίζουμε αν το να γνωρίζεις και να μη γνωρίζεις υπάρχει, ούτε γενικά αν υπάρχει κάτι ή όχι».
Κυριακή 8/8 21:00
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» περιοχή Καστρομηνά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 400 Χτυπήματα12.09.2018

5. Η Γεωργία Νταγάκη στον Προμαχώνας San Salvatore

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Γεωργία Νταγάκη είναι έτοιμη να το μοιραστεί μαζι μας. Η ανυπομονησία για το αντάμωμα κι η ανάγκη για το «μαζί», ξορκίζει την «ξενιτιά» των δύσκολων ημερών που περάσαμε και δίνει στο καλοκαίρι μας την ελπίδα. Η Γεωργία Νταγάκη είναι έτοιμη να ταξιδέψει με «το καράβι της φυγής» για να συναντήσει «σώμα με σώμα» το κοινό της μετά από 9 μήνες απουσίας. Θα μας παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο κόκκινο album της με τίτλο «Πάθος», σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με σπουδαία τραγούδια που θα ερμηνεύσει ξεχωριστά με τον δικό της μοναδικό τρόπο! Απολαύστε την χωρίς «Φόβο» αλλά με πολύ «Πάθος».
Κυριακή 8/8 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Προμαχώνας Σαν Σαλβαντόρ, Πειραιώς 73, Χανιά 731 31

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b