MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 7 παραστάσεις για την Παρασκευή 6 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου.

«Η Θηλιά» στο Θερινό Θέατρο Αθηνά
Monopoli Team

1. «Νικήρατος… ο δρόμος για την Ελευθερία» στο Θέατρο Χυτήριο παραστάσεις

Η Θεατρική Εταιρεία Theartes, των Κωνσταντίνου Κυριακού και Κατερίνας Μπιλάλη, θέλοντας να τιμήσει την 200ή Επέτειο από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, παρουσιάζει την παράσταση «Νικήρατος… ο δρόμος για την Ελευθερία», βασισμένη στο εμβληματικό θεατρικό έργο «Νικήρατος» της Ευανθίας Καΐρη. Ένα μαχητικό έργο που έχει θεωρηθείορόσημο για τη νεοελληνική δραματουργία, καθώς ήταν το πρώτο τυπωμένο θεατρικό έργο που ασχολήθηκε με ήρωες ή γεγονότα του 1821 και το οποίο εκδόθηκε το 1826.
Παρασκευή 6/8, 21:15
Εισιτήριο: Από 10€. Κρατήσεις: Τηλ: 2103412313
Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού, Ιερά Οδός 44, Γκάζι

2. Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη: Ένα διαδραστικό θεατρικό ντοκιμαντέρ για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Η παράσταση «Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη: Ένα διαδραστικό θεατρικό ντοκιμαντέρ» αποτελεί ένα καινοτόμο καλλιτεχνικό και ερευνητικό εγχείρημα, ως προς τη σύλληψη και τη δομή, της σκηνοθέτιδας Μαριάννας Λαμπίρη. Στη σκηνή ο εξαίρετος ηθοποιός Μάνος Βακούσης υποδύεται τον Κολοκοτρώνη την ιστορική στιγμή της υπαγόρευσης των απομνημονευμάτων ενώ παράλληλα οι Ευγενία Αποστόλου και Σοφία Λιάκου παρατηρούν και συμμετέχουν ως σύγχρονες ερευνήτριες την εξέλιξη της αφήγησης σε διαρκή κίνηση μέσα στα πολλαπλά επίπεδα του ιστορικού χρόνου. Η Μίνα Τσάμου παίζει ζωντανά κλαρινέτο.
Παρασκευή 6/8, 21:15
Εισιτήριο: Δελτίο Εισόδου. Προπώληση: ticketservices.gr.
Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5, Αθήνα 105 56, Τηλέφωνο: 21 0368 9510

3. Μουσική παράσταση: «Πάμε γι’ άλλα» με τον Τάκη Ζαχαράτο στο Θέατρο Άλσος

Ο performer Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος, 11 Ιουνίου έως 4 Αυγούστου, με μια ολοκαίνουργια παράσταση και μάς προτρέπει να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «Πάμε γι’ άλλα… ολοταχώς». Ένα show με τις περισσότερες μεταμφιέσεις και μιμήσεις από οποιαδήποτε άλλη φορά.
Παρασκευή 6/8, στις 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως, Τηλέφωνο: 21 0822 7471.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμητρα Γαλάνη: Μια συναυλία αφιερωμένη στον έρωτα στην Τεχνόπολη12.09.2018

4.«Η Παγίδα», του Ρομπέρ Τομά στο Θέατρο Ν. Ιωνίας

Η «Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Μια αστυνομική κωμωδία που τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όλα και όλοι είναι διπλά. Οι αθώοι, ένοχοι, το δράμα, κωμωδία, η λογική, τρέλα και φαντασία. Παίζουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης Γιώργος Κωνσταντίνου Έφη Μουρίκη Μαρία Αντουλινάκη Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος Τάκης Παπαματθαίου.
Παρασκευή 6/8, 21:15
Εισιτήρια: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου, Νέα Ιωνία 384 46, Τηλέφωνο: 2421 091150

5.«Η Θηλιά» στο Θερινό Θέατρο Αθηνά

Το ψυχολογικό θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον, «Θηλιά» ανεβαίνει σε μια καλοκαιρινή εκδοχή γεμάτη σασπένς και μυστήριο στο Θερινό Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη. Δύο φίλοι έχουν μόλις δολοφονήσει έναν γνωστό τους χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Κρύβουν το πτώμα μες σ’ ένα μπαούλο για να το μεταφέρουν αργότερα, πιστεύοντας πως έχουν κάνει το τέλειο έγκλημα. Παίζουν: Γωγώ Μπρέμπου, Αργύρης Αγγέλου, Βαγγέλης Ψωμάς, Γιάννης Σίντος, Ελένη Κρίτα και Παντελής Καναράκης.
Παρασκευή 6/8, 21:30
Εισιτήριο: €16 (γενική είσοδος), €12 (φοιτητικό & ανέργων). Προπώληση: viva.gr.
Θερινό Θέατρο Αθηνά, Πατησίων και Δεριγνύ 10, Αθήνα. Τηλέφωνο: 2108237330.

6.«Ανακρέων Ραβασάκι στην Ιωνία» στο θερινό ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής και ο Μικρός Διάκοσμος παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ανακρέων Ραβασάκι στην Ιωνία» του Γιάννη Βουλτσίδη. Θα δοθούν δύο παραστάσεις την Παρασκευή 06 και το Σάββατο 07 Αυγούστου στις 21:00 στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.
Παρασκευή 6/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Δημοτικό Θερινό Θέατρο Κομοτηνής, Κομοτηνή 691 00

7. Παιδικό Θέατρο: «Ο μικρός πρίγκιπας» στον Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ, το κλασσικό λογοτεχνικό έργο που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών,  ξεκινάει ένα καλοκαιρινό ταξίδι! Στη διαδρομή αυτή θα συναντήσει τα παιδιά, κάτω από έναν απέραντο έναστρο ουρανό, στα πιο όμορφα ανοιχτά θέατρα, σε όλη την Ελλάδα! Στο ρόλο του Μικρού Πρίγκιπα ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Αδάμης.
Παρασκευή 6/8, 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr.
Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ – Αργοστόλι, Κεφαλονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιώργος Νταλάρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b