MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 4 συναυλίες για την Παρασκευή 6 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 6 Αυγούστου.

συναυλίες
Η Γιώτα Νέγκα στο Ακοντίσμα
Monopoli Team

1. Υπόγεια Ρεύματα στο Θέατρο Λενταριανών

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που καταφέρνει να ξεπερνάει συνεχώς τα μουσικά της όρια και να δημιουργεί την απόλυτη live ατμόσφαιρα σε κάθε συναυλία. Τα Υπόγεια Ρεύματα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει διαρκώς μορφή σε όλα τα 25 χρόνια της πορείας του, παραμένοντας πιστός στις μουσικές και κοινωνικές του αρχές. Τα επτά τελευταία χρόνια το συγκρότημα, ως τρίο, με τον Γρηγόρη Κλιούμη (φωνή & κιθάρα), τον Τάσο Πέππα (τύμπανα & φωνητικά) και τον Νίκο Γιούσεφ (μπάσο & φωνητικά) έχει εξελίξει δυναμικά τον ήχο του, δίνοντας ασταμάτητα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο και φεστιβάλ, αποδεικνύοντας γιατί παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πιο επίκαιρα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής.
Παρασκευή 6/8 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Θέατρο Λενταριανών, Γεωρ. Σγουρού 31, Χανιά 731 33

2.Η Ελένη Δήμου τραγουδά Γιάννη Σπανό στο Δημοτικό σχολείο ΑΣΕΑΣ

«Προσωπικά» με τον Γιάννη Σπανό, μία βραδιά αφιερωμένη στον Γιάννη, στις αναμνήσεις μας , στην όμορφη γλυκιά Ελλάδα, σε όλους όσους αγαπήσανε τον Γιάννη Σπανό. Η μαγευτική φωνή της Ελένης Δήμου, θα μας μεταφέρει σ’ ένα ταξίδι στο χρόνο όπου πρωτοστατούσαν η αγάπη και η αυθεντικότητα, καθώς… «Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια». Μία βραδιά μία ευκαιρία να ενωθούν οι φωνές μας στο ξεχωριστό χώρο του θεάτρου της Ηλιούπολης και να ντύσουμε την καλοκαιρινή αυτή νύχτα με κοινές αναμνήσεις. Με την συμβολή ενός από τους πλέον σημαντικούς συνθέτες της ελληνικής μουσικής, όπως ο Γιάννης Σπανός, αλλά και μιας ερμηνεύτριας όπως η Ελένη Δήμου, η μουσική αυτή βραδιά θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη.
Παρασκευή 6/8 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Δημοτικό Σχολείο Ασέας, Ασέα 220 27, Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μαρία Φαραντούρη στο Ηρώδειο12.09.2018

3. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών

Επιτέλους ξανά μαζί! Μετά από ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό χειμώνα, συναντιόμαστε όλοι μαζί στη συναυλία του Βασίλη την Παρασκευή 6 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών στην Χαλκιδική. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία μιας live συναυλίας, τη διάδραση μεταξύ κοινού και τραγουδιστή, το αίσθημα να γινόμαστε όλοι ένα, μια μεγάλη παρέα και να τραγουδάμε μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια. Και αυτό ο Βασίλης το ξέρει πολύ καλά. Και είναι ανυπόμονος για την Παρασκευή 6 Αυγούστου, γιατί όπως έλειψαν σε μας οι συναυλίες, το ίδιο και περισσότερο έλειψαν σε αυτόν.
Παρασκευή 6/8 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Δημοτικό θέατρο Νέων Μουδανιών, Διόδωρου, Νέα Μουδανιά 632 00, Τηλέφωνο: 2373 350107

4. Η Γιώτα Νέγκα Ζωντανά στο Ακοντίσμα

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει φέτος το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της. Την στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Παρασκευή 6/8 20:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr.
Akontisma, Νέα Καρβάλη 640 06, Τηλέφωνο: 251 031 6790

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b