MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 4 συναυλίες για την Πέμπτη 5 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 5 Αυγούστου.

συναυλίες
Υπόγεια Ρεύματα στην Τεχνόπολις Ηρακλείου
Monopoli Team

1. Η Ταράτσα του Φοίβου: Summer in the city στο Άλσος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με μία μοναδική παρέα, σας προσκαλεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 στην Ταράτσα του στο Θέατρο Άλσος για ένα μοναδικό «Summer in the city». Μαζί με το Φοίβο, η σκηνική θεότητα Θανάσης Αλευράς μας εμβολιάζει για όλο τον επόμενο χειμώνα με το κωμικό του άστρο (ζένεκα). Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, καταφέρνει με το χιούμορ και το ασταμάτητο μυαλό του να αναποδογυρίσει ό,τι θεωρούμε δεδομένο. Η Νεφέλη Φασούλη, αναδυομένη από τον «Κόσμο» της, μας κάνει βόλτα με ανοιχτή σκεπή στην Αθήνα του ονείρου μας, ο υπερταλαντούχος ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας και η Idra Kayne, η βασίλισσα του sassiness, του sultriness, του funkiness και του grooviness.
Πέμπτη 5/8 , 20:45
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος (Theatro Alsos), Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, Τηλ: 21 0822 7471

2. Μουσικό Φεστιβάλ Χίου: FAWDA – Road to Essaouira

Το FAWDA (η αραβική λέξη για το χάος) είναι ένα σχήμα που προέκυψε στην Μπολόνια το 2011 μέσα από τη συνάντηση των Fabrizio Puglisi, Danilo Mineo και Reda Zine. Οι τρεις ανήσυχοι μουσικοί αναζητούν τα κοινά σημεία ανάμεσα στην ηλεκτρονική, τη σύγχρονη τζαζ και τη μαροκινή “Gnawa“. Πρόκειται για ένας είδος μουσικής που συνδέεται με τον βαθύ και ζεστό ήχο του γκεμπρί, ενός παραδοσιακού τρίχοδρου οργάνου, δείγμα ενός αρχέγονου μουσικού πολιτισμού που σχετίζεται με τον θεραπευτικό ρόλο της μουσικής και την έκσταση.
Πέμπτη 5/8 20:30
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου. Προπώληση:ticketservices.gr.
Παραλία Καρφά, Χίος

3. Υπόγεια Ρεύματα στην Τεχνόπολις Ηρακλείου

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που καταφέρνει να ξεπερνάει συνεχώς τα μουσικά της όρια και να δημιουργεί την απόλυτη live ατμόσφαιρα σε κάθε συναυλία. Τα Υπόγεια Ρεύματα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει διαρκώς μορφή σε όλα τα 25 χρόνια της πορείας του, παραμένοντας πιστός στις μουσικές και κοινωνικές του αρχές. Τα επτά τελευταία χρόνια το συγκρότημα, ως τρίο, με τον Γρηγόρη Κλιούμη (φωνή & κιθάρα), τον Τάσο Πέππα (τύμπανα & φωνητικά) και τον Νίκο Γιούσεφ (μπάσο & φωνητικά) έχει εξελίξει δυναμικά τον ήχο του, δίνοντας ασταμάτητα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο και φεστιβάλ, αποδεικνύοντας γιατί παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πιο επίκαιρα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής.
Πέμπτη 5/8 21:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Τεχνόπολις, Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Ηράκλειο 714 14, Τηλέφωνο: 281 082 3813

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κωστής Μαραβέγιας στην Τεχνόπολη12.09.2018

4. Music Festival: TRAP AXD στο Θέατρο Αλτιναλμάζη

Πέμπτη 5/8 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Θέατρο Αλτιναλμάζη, Αλεξανδρούπολη 681 00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κάτω Εαυτός, από την ομάδα Όχι Παίζουμε | UrbanDig Project στη Θήβα και στο Χαλάνδρι12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b