MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 8 συναυλίες για την Τετάρτη 4 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 4 Αυγούστου.

συναυλίες
Brian και Roger Eno στο Ηρώδειο
Monopoli Team

1. Brian και Roger Eno στο Ηρώδειο

Ο Brian και ο Roger Eno θα εμφανιστούν ζωντανά για πρώτη φορά μαζί, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στην Αθήνα, κάτω από την Ακρόπολη, το διεθνώς αναγνωρισμένο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Αυτό το μοναδικό μουσικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού την Τετάρτη 4 Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021.
Τετάρτη 4/8 21:30
Εισιτήριο: Κάτω Διάζωμα Διακεκριμένη Ζώνη: 200 ευρώ Ζώνη A: 170 ευρώ Ζώνη B: 145 ευρώ Ζώνη Γ: 120 ευρώ Άνω Διάζωμα Ζώνη Δ: 80 Ζώνη E: 70 Ζώνη ΣΤ: 55 Ζώνη Z: 40 ΑμεΑ: 40 ευρώ. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα 105 55, Τηλέφωνο: 21 0324 1807

2. Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Γυμνάσιο Λουτρακίου συναυλίες

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά τις sold out εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα κατηφορίζει στο Λουτράκι για μια μοναδική συναυλία. Και αυτή τη χρονιά, θα μας χαρίσει μια απολαυστική βραδιά γεμάτη συναίσθημα, αγαπημένα τραγούδια, εμπνεύσεις της στιγμής και τον χαρακτηριστικό δυναμισμό και αυθορμητισμό του Μίλτου. Η ανυπομονησία να ξανασυναντηθούμε μετά από έναν χειμώνα αναγκαστικής απουσίας, είναι έντονη και σίγουρη εγγύηση για μια αξέχαστη συναυλία.
Τετάρτη 4/8 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Γυμνάσιο Λουτρακίου, Σωκράτους 18, Λουτράκι 203 00, Τηλέφωνο: 2744 026297

3. Μουσικό Φεστιβάλ Χίου: Tchaikovsky Live Fairy tales

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν τα 24 σύντομα τραγούδια για παιδιά, που έγραψε ο Tchaikovsky το 1878 επηρεασμένος από το «Album for the Young» του Schumann. Τα τραγούδια χωρίζονται σε μικρότερους κύκλους, για παράδειγμα κύκλο παιχνιδιών, κύκλο παραμυθιών και κύκλο χορών, που αντανακλούν τις διάφορες πλευρές της ζωής ενός παιδιού. Σε αυτή τη διαδραστική συναυλία, τα τραγούδια θα παρουσιαστούν σε συνδυασμό με αφήγηση παραμυθιών, αλλά και ιστοριών που τα ίδια τα παιδιά θα επινοήσουν, με την καθοδήγηση του κεντρικού αφηγητή-παραμυθά, ταξιδεύοντας στον φανταστικό κόσμο της μουσικής.
Τετάρτη 4/8 19:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Κτήμα Σπύρου Στεφάνου, Κάμπος Χίου

4. Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Παγκρήτιο Στάδιο συναυλίες

Η «Ερωτική» Νατάσα μας λέει: «Το φετινό καλοκαίρι μας ανήκει.. τραγουδάμε παρέα σε όλη την Ελλάδα.. ερωτευόμαστε, ονειρευόμαστε. Σας αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια και οι νύχτες μας θα είναι μαγικές…σας αγαπάω ρε παιδιά…»
Τετάρτη 4/8 21:30
Εισιτήριο: Από 16€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Παγκρήτιο Στάδιο, Ηράκλειο 713 03, Τηλέφωνο: 281 026 4574

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαντορίνη: Μοναδικές προϊστορικές τοιχογραφίες εκτίθενται για πρώτη φορά12.09.2018

5. Ο Γιάννης Χαρούλης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα, μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά».
Τετάρτη 4/8 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Εθνικό Στάδιο Χανίων, Ανδρέα Παπανδρέου 59, Χανιά 731 32, Τηλέφωνο: 2695 028683

6. Tραγουδώντας τη μεγάλη οθόνη με την Ορχήστρα των Κυκλάδων Πολιτιστικός στον Χώρος Έπαυλη Τσιροπινά

Η Ορχήστρα των Κυκλάδων σας προσκαλεί για μια βραδινή βόλτα στη μαγεία του κινηματογράφου. Μουσικές και τραγούδια από αξέχαστες ταινίες θα μας ταξιδέψουν σε κόσμους που αγαπήσαμε και που κρατήσαμε στη μνήμη και τη φαντασία μας με την αθωότητα του μικρού παιδιού που κοιτά μαγεμένο τη μεγάλη οθόνη. Με τις μουσικές των Nino Rota, Ennio Morricone, Henry Mancini, Goran Bregović, Victor Young, αλλά και δικών μας δημιουργών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Π. Καλαντζόπουλος, ο Ν. Πορτοκάλογλου, ο Μ. Μάτσας, η Ελ. Καραϊνδρου, ελπίζουμε ότι θα περάσουμε ένα όμορφο βράδυ μετατρέποντας την πανέμορφη Έπαυλη Τσιροπινά στο δικό μας Cinema Paradiso.
Τετάρτη 4/8 21:00
Εισιτήριο: Από 7€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Έπαυλη Τσιροπινά, Ποσειδωνία 841 00

7. Φεστιβάλ Κορώνης: Βραδιά Νέων Μουσικών συναυλίες

Με τον καλύτερο, μουσικό τρόπο συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κορώνης την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στην Ελεήστρια με “Βραδιά νέων μουσικών”. Οι συμμετέχοντες είναι οι: Joséphine Solus (σοπράνο), Andrea Théato, Γιάννης Σύμκο (πιάνο). Οι τρεις τους θα ερμηνεύσουν έργα των: H. Purcell, G. Paisiello, J. Brahms, G. Fauré, F. Chopin, M. Ravel, E. Satie, W. A. Mozart, C. Monteverdi, C. Debussy, G. F. Handel.
Τετάρτη 4/8 21:30
Εισιτήριο: Από 8€ και Μειωμένο: 5€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Παναγία Ελεήστρια, Κορώνη 240 04

8. Λεσβιακό καλοκαίρι: Με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Στο πλαίσιο του Λεσβιακού καλοκαιριού 2021 την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στο Ανοιχτό Θέατρο του Κάστρου Μυτιλήνης, σας παρουσιάζουμε την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»: Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» ιδρύθηκε πριν από 24 χρόνια από μουσικούς – συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του. Σήμερα απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους μουσικούς και συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας. Νύχτα μαγικιά, Αφιέρωμα στη μελοποιημένη από τον Μίκη Θεοδωράκη ποίηση. Τα τραγούδια της συναυλίας θα ερμηνεύσουν η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Μακεδόνας.
Τετάρτη 4/8 20:30
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: viva.gr.
Κάστρο Μυτιλήνης, Μυτιλήνη 811 00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Γη της Ελιάς στο MEGA: Δείτε το νέο καθηλωτικό τρέιλερ και ακούστε το τραγούδι των τίτλων αρχής12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b