MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 10 συναυλίες για την Πέμπτη 29 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Monopoli Team

1. Η Ταράτσα του Φοίβου: Summer in the city στο Άλσος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με μία μοναδική παρέα, σας προσκαλεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 στην Ταράτσα του στο Θέατρο Άλσος για ένα μοναδικό «Summer in the city». Μαζί με το Φοίβο, η σκηνική θεότητα Θανάσης Αλευράς μας εμβολιάζει για όλο τον επόμενο χειμώνα με το κωμικό του άστρο (ζένεκα). Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, καταφέρνει με το χιούμορ και το ασταμάτητο μυαλό του να αναποδογυρίσει ό,τι θεωρούμε δεδομένο. Η Νεφέλη Φασούλη, αναδυομένη από τον «Κόσμο» της, μας κάνει βόλτα με ανοιχτή σκεπή στην Αθήνα του ονείρου μας, ο υπερταλαντούχος ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας και η Idra Kayne, η βασίλισσα του sassiness, του sultriness, του funkiness και του grooviness.
Πέμπτη 29/7 , 20:45
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος (Theatro Alsos), Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, Τηλ: 21 0822 7471

2. Parklife: Danai Nielsen και Sophie Lies στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ

Η Danai Nielsen και η Sophie Lies, δύο από τις αγαπημένες εκπροσώπους της νέας γενιάς τραγουδοποιών που έχουν ξεχωρίσει, παρουσιάζουν στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ καινούργια αλλά και γνωστά, αγαπημένα κομμάτια, με διάθεση για πειραματισμό και επικοινωνία, την Πέμπτη 29 Ιουλίου. Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Recycled Feelings (club remix)», η Danai Nielsen επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις, δημιουργώντας μουσικούς διαλόγους ανάμεσα στο θηλυκό και το αρσενικό alter ego της με dream pop & synth ήχους, δίνοντάς μας παράλληλα μια πρώτη γεύση όσων ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου της LP το φθινόπωρο.
Πέμπτη 29/7 21:00
Εισιτήριο: Ζώνη Α: 10€, 5€ μειωμένο | Ζώνη Β: 5€ (μειωμένης ορατότητας) | Μειωμένα εισιτήρια των 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας. Προπώληση:TicketServices.gr.
Πανοραμικά Σκαλιά, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα

3. Οι Kadebostany στο Gazarte

Η μπάντα που συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέσα από τον χώρο του Gazarte και από τότε παραμένει αγαπημένος,sold out προορισμός,επιστρέφει την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Ιουλίου, για δύο μοναδικές μουσικές βραδιές. Για την περιοδεία του 2021 καταφθάνουν με νέο line-up έχοντας στο πλάι τους στα φωνητικά τους “Poseidona” και “Fang the Great”, την εντυπωσιακή τους μπάντα με τα χαρακτηριστικά πνευστά ενισχυμένη και πλαισιωμένη από modular synths, ανανεωμένη εικαστική ταυτότητα και την υπόσχεση για ένα φαντασμαγορικό live performance που θα ξεσηκώσει το ελληνικό κοινό.
Πέμπτη 29/7 21:30
Εισιτήριο: Από 22€. Προπώληση: viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

4. Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Δημοτικό Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος  Μιχάλης Χατζηγιάννης , αυτό το καλοκαίρι -που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα – θα μοιραστούν την σκηνή  χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια». H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είναι από τις πιo σημαντικές μας ερμηνεύτριες , με ξεχωριστή σκηνική παρουσία ,που πρωτοστατεί στην Ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιo εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του , με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση. Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες , ενώνουν γιa πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει.
Πέμπτη 29/7 21:30
Εισιτήριο: Από 16€. Προπώληση: viva.gr.
Δημοτικό Κηποθέατρο Αλκαζάρ, Γρ. Λαμπράκη 15, Λάρισα 414 47

5. Οι Dub Garden στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης

Πέμπτη 29 Ιουλίου υποδεχόμαστε τους Dub Garden, στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης. Η 7μελής μπάντα των Dub Garden έρχεται μέσα στο καλοκαίρι για μια άκρως εκρηκτική dub βραδιά με τα delays & dub echoes να έχουν την τιμητική τους. Με δύο προσωπικά άλμπουμ στη βαλίτσα τους και με το τρίτο να βρίσκεται στην ηχογράφηση, σκοπεύουν να μας ταξιδέψουν σε dub μονοπάτια παντρεύοντας reggae, trip hop και downtempo ήχους. Μαζί τους ο Northical, μέλος του συγκροτήματος Κακό Συναπάντημα, ο οποίος αναλαμβάνει το live dub mix της βραδιάς. Ετοιμαστείτε για μια μαγική καλοκαιρινή νύχτα με ένα δυνατό Live dub show από τους Dub Garden.
Πέμπτη 29/7 2o:o0
Εισιτήριο: Από 1o€. Προπώληση: viva.gr.
Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη), Ματρόζου 22, Νεάπολη 567 28

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Εγώ στο Εμείς: Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Faliro Summer Theater12.09.2018

6. Η Άννα Βίσση στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η Άννα Βίσση ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της χώρας. Η μοναδική ερμηνεύτρια ενώνεται ξανά με την «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο κοινό ένα -σχεδόν τρίωρο-ανατρεπτικό, μουσικό ταξίδι. Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής.
Πέμπτη 29/7 21:30
Εισιτήριο: Από 16€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Παπάγου 156 69, Τηλέφωνο: 21 3202 7185

7. Διεθνείς Ημέρες Μουσικής Καλαμάτας:Kalamata Festival Orchestra & Joshua Weilerstein στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας

Ο Joshua Weilerstein είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας Δωματίου της Λωζάνης, με ένα συμβόλαιο που έχει παραταθεί στη σεζόν 2020/21. Ο Weilerstein απολαμβάνει μια ακμάζουσα καριέρα ως προσκεκλημένος μαέστρος και έχει δημιουργήσει μια σειρά στενών σχέσεων τόσο στις Η.Π.Α. όσο και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Γαλλικής Ραδιοφωνίας, τη Γερμανική Φιλαρμονική Δωματίου της Βρέμης, τη Φιλαρμονική Μπέργκεν και τη Βασιλική Φιλαρμονική της Στοκχόλμης.
Πέμπτη 29/7
Εισιτήριο: Είσοδος Ελεύθερη. Προπώληση: Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης

8. Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Γήπεδο Παναχαϊκής

Ο Γιάννης Πλούταρχος  έρχεται  στις 29/7 στην Πάτρα, στο Γήπεδο της Παναχαϊκης, για ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο σε όλους εσάς, που φέρνετε στο μυαλό σας όμορφες αναμνήσεις, για εσάς που αγαπήσατε, αγκαλιάσατε, χαμογελάσατε και ζήσατε ανεπανάληπτες στιγμές ακούγοντας τα τραγούδια του. Με αφετηρία το Κατράκειο Θέατρο, ο αγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος θα ξεκινήσει μία υπέροχη μελωδική καλοκαιρινή διαδρομή σε όλη την Ελλάδα παρέα με το γιο του Γιώργο Κακοσαίο και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.
Πέμπτη 29/7 21:30
Εισιτήριο: Από 17€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Στάδιο Παναχαϊκής, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 44, Πάτρα 264 41, Τηλέφωνο: 261 043 3231

9.Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021:Our Festival 7

Συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών που παρουσιάζουν ποικιλία εκδηλώσεων. Θέατρο, μουσική, χορός, κουκλοθέατρο, video art, παιδικές παραστάσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.
Πέμπτη 29/7 20:30
Εισιτήριο: Γενική Είσοδος – Δελτίο Εισόδου. Προπώληση:viva.gr.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Προφήτου Ηλία 65, Χαλάνδρι 152 33

10. Ο STK για πρώτη φορά στην ταράτσα του ιστορικού ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Το Dozen Minds παρουσιάζει τον STK για πρώτη φορά στην ταράτσα του ιστορικού ΡΟΜΑΝΤΣΟ, στο πιο καλοκαιρινό live της χρονιάς. Με πάνω από 5 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και αμέτρητα hits, τα λόγια για τον -κατά κόσμον- Σωτήρη είναι περιττά…  Ο νεαρός, ταλαντούχος και καταξιωμένος πλέον Stk, ξεσκονίζει τα τεφτέρια του, διαλέγει τα αγαπημένα του κομμάτια και έρχεται να τα παρουσιάσει την Πέμπτη 29 Ιουλίου στην ταράτσα του Ρομάντσο, μετά από πάρα πολύ καιρό. Με φόρα από τα σχεδόν δύο χρόνια αποχής του από τα lives, υπόσχεται μία μαγική βραδιά, όπου θα θυμηθούμε τι εστί Stk, ενώ επίσης θα δοκιμάσει για πρώτη φορά κάποια καινούργια κομμάτια του.
Πέμπτη 29/7 2o:30
Εισιτήριο: Από 1o€. Προπώληση: viva.gr.
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3, Αθήνα 105 52, Τηλέφωνο: 21 6700 3325

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟρφέας Περίδης και Μανόλης Ανδρουλιδάκης στο Faliro Summer Theater12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b