MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PET STORIES

6 τρόποι για να κρατήσετε τον σκύλο σας δροσερό αυτό το καλοκαίρι

Κατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιρινών μηνών κρίνεται απαραίτητο να φροντίσετε να παραμείνει ο σκύλος σας δροσερός για να μην αφυδατωθεί και τεθεί σε κίνδυνο η υγεία του.

Monopoli Team

Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι εύκολο ο τετράποδος φίλος σας να υπερθερμανθεί και να αφυδατωθεί λόγω της γούνας του που τον ζεσταίνει ακόμα περισσότερο.Ωστόσο υπάρχουν απλοί τρόποι για να τον φροντίσετε και να τον βοηθήσετε να παραμείνει…δροσερός. Εμείς συγκεντρώσαμε έξι πολύ απλά tips και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό την Λάικα μέχρι τον Χάτσικο, αυτά είναι τα 10 πιο διάσημα σκυλιά στον κόσμο12.09.2018

Άφθονο νερό

Να του έχετε πάντα δροσερό, φρέσκο νερό στο σπίτι για να παραμένει ενυδατωμένος. Τα σκυλιά πίνουν περισσότερο νερό τις μέρες αυτές. Στις βόλτες επίσης να έχετε πάντα φρέσκο νερό μαζί σας για να μπορεί να πίνει ενώ είστε στον δρόμο.

Βόλτες αποφεύγοντας τις ζεστές ώρες

Ο σκύλος σας χρειάζεται συχνή άσκηση, αλλά να προτιμάτε να τον πηγαίνετε βόλτες κατά τις πρωινές ώρες ή το βραδάκι για να αποφεύγετε την ζέστη.

Παγωμένες λιχουδιές – φαγητό

Μπορείτε να του παρέχετε δροσερές, παγωμένες λιχουδιές. Αν προτιμάτε μαγειρεμένο φαγητό προτιμήστε να του το δώσετε από το ψυγείο. Θα τον δροσίσει σίγουρα!

Πισίνα με νερό και βρεγμένη πετσέτα

Συνήθως ο σκύλος προσπαθεί να βρει κρύο δάπεδο για να ξαπλώσει, όπως είναι τα πλακάκια στο μπάνιο, όμως μπορείτε να αγοράσετε μια μικρή πισινούλα για να μπαίνει και να δροσίζετε ή να βρέχετε μια πετσέτα και να την απλώνετε κάτω. Θα δείτε θα την προτιμήσει για να ξαπλώσει.

Δροσερό σπίτι

Να φροντίζετε το σπίτι σας να παραμένει δροσερό. Εκμεταλλευτείτε τα ρεύματα που δημιουργούνται από τα ανοιχτά παράθυρα ή να έχετε ανεμιστήρες. Ακόμα προτιμήστε να τον αφήσετε σπίτι κάποιες ώρες, δεν είναι ανάγκη να τον παίρνετε μαζί σας σε κάθε σας βόλτα. Απλά φροντίστε να είναι σε δροσερό χώρο με σκιά και φυσικά, άφθονο νερό.

Κούρεμα με…μέτρο

Το τρίχωμα του σκύλου το προστατεύει από τον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες, λειτουργώντας μονωτικά. Οπότε μην το ξυρίζετε άλλα να το βουρτσίζετε συχνά ή να του κάνετε κάποιο κούρεμα, αλλά με μέτρο!

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b