MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Rolling Stones ξεκινούν και πάλι τις περιοδείες

Νέες ημερομηνίες ανακοίνωσαν οι Rolling Stones για την περιοδεία τους, που ξεκινά στις 26 Σεπτεμβρίου.

Credits: Dave Hogan
Credits: Dave Hogan
Monopoli Team

Οι Rolling Stones επιστρέφουν στον δρόμο αυτό το φθινόπωρο, με σκοπό να επανορθώσουν για τις συναυλίες που αναβλήθηκαν το 2020. Η περιοδεία με τις 13 ημερομηνίες, ξεκινά στις 26 Σεπτεμβρίου στο The Dome του St. Louis, στο Missouri και ολοκληρώνεται στις 20 Νοεμβρίου στο Circuit του Austin, Texas.

Θα παίξουν στις περισσότερες από τις πόλεις που σχεδίαζαν να παίξουν το 2020, αλλά οι συναυλίες στο Vancouver, Louisville, Cleveland και το Buffalo ακυρώθηκαν λόγω δυσκολιών προγραμματισμού. Για να το αντισταθμίσουν, έχουν προσθέσει στάσεις στο Los Angeles και το Las Vegas ενώ παράλληλα θα παίξουν και στο Jazz Fest στη Νέα Ορλεάνη. Τα εισιτήρια για τις συναυλίες του 2020 θα ισχύουν και με τις νέες ημερομηνίες.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω ξανά στη σκηνή”, δήλωσε ο Mick Jagger, “και θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υπομονή τους. Τα λέμε σύντομα!”

“Επιστρέφουμε στο δρόμο!” πρόσθεσε ο Keith Richards. “Τα λέμε εκεί!”

Η περιοδεία αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 8 Μαΐου 2020 στο Στάδιο SDCCU στο San Diego της California και να ολοκληρωθεί στις 9 Ιουλίου 2020 στο Στάδιο Mercedes-Benz στην Atlanta της Georgia μετά από μια σειρά από 15 σόου. Το συγκρότημα όμως αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία λόγω της πανδημίας.

“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που πρέπει να αναβάλουμε την περιοδεία”, είπε η μπάντα τότε. “Λυπόμαστε για όλους τους fans που ήθελαν να γίνει αυτή η περιοδεία όσο και εμείς, αλλά η υγεία και η ασφάλεια όλων αποτελούν προτεραιότητα. Θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί και θα σας δούμε πολύ σύντομα”.

Κατά τη διάρκεια του lockdown κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι “Living In a Ghost Town”. Ήταν σε μεγάλο βαθμό γραμμένο πριν από την πανδημία, αλλά άλλαξαν μερικούς από τους στίχους για να αντανακλούν τη νέα πραγματικότητα στον κόσμο.

“Έχουμε άλλα πέντε ή έξι κομμάτια”, δήλωσε ο Keith Richards πέρυσι. “Προφανώς τώρα δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να γράψουμε περισσότερα τραγούδια, έτσι;”

The Rolling Stones No Filter USA 2021 Tour

September 26 – St. Louis, MO
September 30 – Charlotte, NC
October 4 – Pittsburgh, PA
October 9 – Nashville, TN
October 13 – New Orleans, LA
October 17 – Los Angeles, CA
October 24 – Minneapolis, MN
October 29 – Tampa, FL
November 2 – Dallas, TX
November 6 – Las Vegas, NV
November 11 – Atlanta, GA
November 15 – Detroit, MI
November 20 – Austin, TX

Πηγή: Rolling Stone

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b