MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 23 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:45 Η φαμίλια στον ANT1

Επεισόδιο 16: «Η μαμά…λείπει ταξίδι για δουλειές». Η Μαίρη λείπει κάποιες μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη… Πώς καταφέρνουν ο Γιάννης και τα παιδιά να της δείξουν πόσο ανάγκη την έχουν;

18:30 Το δις εξαμαρτείν στο MEGA

Επεισόδιο 19: Υποψίες. Η Φούλη μαθαίνει την κρυφή σχέση της Άννας και του Πέτρου και αποχωρεί από το κουαρτέτο. Δεν μένει, λοιπόν, παρά να μάθει και ο Γιάννης τι συμβαίνει.

17:45 Πέτα τη φριτέζα στον ANT1

Επεισόδιο 32: «Παστίτσιο σουπιάς με το μελάνι της». Ο Αντρέας μετά τη «χυλόπιτα» και τη φυγή της Δονούσας είναι καταρρακωμένος. Ο Κίμωνας, θέλοντας να του φτιάξει το κέφι, του θυμίζει την πρόοδο που έκανε στο κομμάτι της γκουρμέ κουζίνας.

Ταινίες

22:00 Πρόσκληση σε γάμο (Destination Wedding) στο STAR

Αισθηματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Βίκτορ Λεβίν

Hθοποιοί: Γουϊνόνα Ράιντερ, Κιάνου Ριβς, Ντι Τζέι Ντάλενμπαχ, Τεντ Ντουμπόστ

Yπόθεση: Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ γνωρίζονται καθοδόν για έναν γάμο στην εξοχή και αντιπαθούν αμέσως ο ένας τον άλλον. Έχουν όμως μερικά κοινά σημεία: είναι κυνικοί, μισούν και οι δύο τον γάμο και, κυρίως, τον γαμπρό, που εκτός από αντιπαθητικός ετεροθαλής αδελφός του Φρανκ, είναι και πρώην αρραβωνιαστικός της Λίντσεϊ.

21:00 Όλα θα πάνε στραβά (Babysitting 2) στο OPEN

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Νικολά Μπεναμού

Hθοποιοί: Φιλίπ Λασό, Αλίς Νταβίντ, Βενσάν Ντεσανά

Yπόθεση:  Ο Φρανκ και η Σόνια προσκαλούν τους φίλους τους στο πολυτελές ξενοδοχείο του ιδιόμορφου πατέρα της Σόνια, ενώ ο Φρανκ σχεδιάζει να της κάνει έκπληξη με πρόταση γάμου. Οι προσπάθειές του όμως να κερδίσει την έγκριση του πατέρα της θα είναι καταστροφικές, αφού οι φίλοι του τον μπλέκουν συνεχώς στις πιο απίθανες καταστάσεις.

23:00 Οι Αναλώσιμοι 2 (The Expendables 2) στο SKAI

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέστ

Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Μπρους Γουίλις, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Τσακ Νόρις, Ντολφ Λούντγκρεν

Υπόθεση: Οι Αναλώσιμοι επανενώνονται και ο Κύριος Τσερτς τους προετοιμάζει για μια φαινομενικά απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως εκτροχιάζονται όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Ζαν Βιλέν. Εχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Μπίλι Δε Κιντ και Μάτζι, οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδερφό τους.

23:45 Ο ροζ γάτος στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1986) Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαρτοματζίδης

Hθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας, Πάνος Μιχαλόπουλος, Έφη Πίκουλα, Βάνα Μπάρμπα

Υπόθεση: Ο Πάνος και ο Αρχιμήδης είναι συνάδελφοι καθηγητές που συγκατοικούν. Ο Πάνος είναι ένας σύγχρονος νέος, ενώ ο Αρχιμήδης είναι πολύ συντηρητικός. Ο Πάνος θα προσπαθήσει να βάλει δυναμικά τον Αρχιμήδη μέσα στη ζωή. Γρήγορα όμως ο Αρχιμήδης αναπτύσσει μια διπλή προσωπικότητα

Ντοκιμαντέρ

17:00 Θυμάμαι τη Ναζιστική Σφαγή στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ Ελληνικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Κώστας Βάκκας

Yπόθεση: Ο συγγραφέας Βαγγέλης Σακκάτος αφηγείται στην κάμερα τα τραγικά γεγονότα που έζησε ως παιδί τον Σεπτέμβριο του 1943, όταν ο Χίτλερ διέταξε τον αφανισμό 10.000 Ιταλών στρατιωτών που είχαν κηρύξει ανακωχή στο νησί της Κεφαλονιάς.

22:00 Το μπουζούκι στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ Ελληνικής παραγωγής (1973) Σκηνοθεσία:  Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ξετυλίγει την πορεία της ελληνικής λαϊκής μουσικής, με αφετηρία το μπουζούκι, ο ήχος του οποίου έχει σφραγίσει σημαντικές ιστορικές στιγμές της χώρας, και πυξίδα το έργο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Ντούλιτλ (Dolittle) στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Tαινία φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Στίβεν Γκάγκαν

Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μάικλ Σιν

Υπόθεση: Ο δρ Ντούλιτλ έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά διάφορα εξωτικά ζώα. Όταν, όμως, η Βασίλισσα αρρωστήσει βαριά, ο εκκεντρικός κτηνίατρος θα ταξιδέψει σε ένα μυθικό νησί αναζητώντας το πολυπόθητο αντίδοτο.

22:00 An Acceptable Loss στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Πολιτικό θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Τζόι Τσάπελ

Ηθοποιοί: Τίκα Σάμπτερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μπεν Ταβασόλι

Υπόθεση: Ως σύμβουλος ασφαλείας της αμερικανικής κυβέρνησης η Λίμπι πήρε μια απόφαση που κόστισε τη ζωή χιλιάδων αμάχων. Χρόνια αργότερα, οι ενοχές την ωθούν να αποκαλύψει την αλήθεια, όμως οι πρώην εργοδότες της δεν θα το επιτρέψουν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b