MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 10 συναυλίες για την Πέμπτη 22 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών Ρεθύμνου
Monopoli Team

1. Νέα σελήνη: Μια μουσική παράσταση με τους Απόστολο Κίτσο και Θοδωρή Νικολάου στο Αστεροσκοπείο Αθηνών

H Μικρή Άρκτος παρουσιάζει την Πέμπτη 22 Ιουλίου στο Αστεροσκοπείο Αθηνών στις 21:00, ένα μουσικό ταξίδι στη στιχουργική δουλειά του Παρασκευά Καρασούλου με τίτλο «Νέα σελήνη», σε επιμέλεια του ίδιου του στιχουργού, με δύο νέους εξαιρετικούς ερμηνευτές τον Απόστολο Κίτσο και τον Θοδωρή Νικολάου.
Πέμπτη 22/7 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: Public, TicketServices.gr.
Αστεροσκοπείο Αθηνών, Λόφος Νυμφών, Θησείο

2. Η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη στο Θέατρο Βράχων

Η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη έρχονται στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, στα πλαίσια του φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2021». Με την καθεμία να έχει χαράξει τη δική της πορεία και το δικό της εκλεκτικό ρεπερτόριο, η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη έχουν συνδεθεί με τις μουσικές του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, αλλά και πολλών άλλων δημιουργών.
Πέμπτη 22/7 21:00
Εισιτήριο: :Είσοδος Ελεύθερη.
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας 162 32, Τηλέφωνο. 21 0760 9350

3. Η Ταράτσα του Φοίβου: Summer in the city στο Άλσος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με μία μοναδική παρέα, σας προσκαλεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 στην Ταράτσα του στο Θέατρο Άλσος για ένα μοναδικό «Summer in the city». Μαζί με το Φοίβο, η σκηνική θεότητα Θανάσης Αλευράς μας εμβολιάζει για όλο τον επόμενο χειμώνα με το κωμικό του άστρο (ζένεκα). Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, καταφέρνει με το χιούμορ και το ασταμάτητο μυαλό του να αναποδογυρίσει ό,τι θεωρούμε δεδομένο. Η Νεφέλη Φασούλη, αναδυομένη από τον «Κόσμο» της, μας κάνει βόλτα με ανοιχτή σκεπή στην Αθήνα του ονείρου μας, ο υπερταλαντούχος ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας και η Idra Kayne, η βασίλισσα του sassiness, του sultriness, του funkiness και του grooviness.
Πέμπτη 22/7 20:45
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θέατρο Άλσος (Theatro Alsos), Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, Τηλ: 21 0822 7471

4. Parklife: Τα Παιδιά της Παλαιότητας και Παιδί Τραύμα στο ΚΠΙΣΝ

Η σειρά εκδηλώσεων Parklife συνεχίζεται δυναμικά στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στις 21:00, Τα Παιδιά της Παλαιότητας και το Παιδί Τραύμα ενώνουν τις τελείες ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Αθήνα με ποίηση, αστικό ρομαντισμό αλλά και ροκ εξάρσεις. Τα δυο σχήματα  ανεβαίνουν στην ίδια σκηνή για να μοιραστούν με το κοινό τραγούδια εύθραυστης φύσης και προσωπικής αλήθειας.
Πέμπτη 22/7, 21:00
Εισιτήρια: Ζώνη Α: 10€, 5€ μειωμένο, Ζώνη Β: 5€ (μειωμένης ορατότητας). Προπώληση: ticketservices.gr.
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού, Καλλιθέα. Τηλ. (+30) 216 8091000. Email: [email protected]. snfcc.org.

5. Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Violin & Viola Duo: Madrigals

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στο Μέγαρο» φιλοξενεί την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στις 21.30, τους βιρτουόζους του βιολιού και της βιόλας Εμάνουελ Σαλβαδόρ και Εμίλια Γκοτς Σαλβαδόρ. Ο ήχος του βιολιού και της βιόλας θα αποκτήσει ένα ιδιαίτερο χρώμα, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με «Μαδριγάλια» (είδος κοσμικής, πολυφωνικής, φωνητικής μουσικής που άνθισε κυρίως την εποχή της Αναγέννησης), που φέρει τον τίτλο «Violin & viola duo: Madrigals».
Πέμπτη 22/7 21:30
Εισιτήριο: Από 10,5€. Προπώληση: Public, TicketServices.gr.
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου &, Θεσσαλονίκη 546 46, Τηλέφωνο: 231 089 5800

6. Οι Πυξ Λαξ στο CT Garden Festival

Οι Πυξ Λαξ  μετά από μια τριαντάχρονη πορεία εξακολουθούν να διατηρούν τη  ζωντάνια, τη φρεσκάδα και την αναλλοίωτη γοητεία τους. Μια σπουδαία και διαχρονική μπάντα, που συνέβαλε στην εξέλιξη του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με μεγάλες επιτυχίες που σημάδεψαν τις ζωές όλων μας. Μια συναυλία – ταξίδι που δεν πρέπει να χάσουμε. Μία μουσική περιπλάνηση με ποικιλία συναισθημάτων: από την ευφορία μέχρι την γλυκόπικρη μελαγχολία. Γιατί οι Πυξ Λαξ έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν μια συναυλία σ’ ένα ενεργό πεδίο, όπου όλοι κι όλα, συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται.
Πέμπτη 22/7 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Christmas Theater, Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι 111 46, Τηλέφωνο: 21 1770 1700

7. Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών Ρεθύμνου

Οι κεντρικές συναυλίες του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν στο βενετσιάνικο φρούριο της Φορτέτζας, ένα μοναδικό μνημείο που δεσπόζει στην καρδιά της πόλης του Ρεθύμνου. Μουσικοί και κοινό από διαφορετικά μέρη του κόσμου θα συναντηθούν σε έναν οικουμενικό μουσικό διάλογο, μια μοναδική γιορτή που απευθύνεται σε όλους. Στις συναυλίες θα συμμετέχουν από το εξωτερικό οι: Itamar Doari: (Ισραήλ) The Bucket Boy (Matthew Pretty) (Η.Π.Α.), και από Ελλάδα οι: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, Βαγγέλης Καρίπης, Percussion4οne feat. Tigran Sargsyan, De Todas Formas, Haig Yazdjian, Τάκης Φαραζής, Πέτρος Βαρθακούρης, Παντελής Ντζιάλας. Θα συμμετέχουν επίσης τοπικές μπάντες από την Κρήτη: οι Topos, οι Al Hanim Trio, και οι Σκίουρο 5 feat. Μαρία Κώτη.
Πέμπτη 22/7 20:15
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: Public, TicketServices.gr.
Ενετικό Κάστρο Φορτέτζα, Ρέθυμνο 741 00, Τηλέφωνο: 2831 028101

8. Σωκράτης Μάλαμας στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισα

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή και τους ανοιχτούς χώρους, ένα χρόνο μετά το περσινό καλοκαίρι. Παρέα του θα είναι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα.
Πέμπτη 22/7 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Δημοτικό Κηποθέατρο Αλκαζάρ, Γρ. Λαμπράκη 15, Λάρισα 414 47

9. Αλκίνοος Ιωαννίδης στο θέατρο Μυθωδία

Με ένα τελείως καινούργιο solo πρόγραμμα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες. Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας. Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα.
Πέμπτη 22/7 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr.
Θεατρο Μυθωδια, Γεράνι 741 00, Τηλέφωνο: 694 744 1051

10. GADJO DILO στο Gazarte Roof Stage

Από την Πέμπτη 24 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη, οι αγαπημένοι Gadjo Dilo πιστοί στο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό και το Roof Stage του Gazarte, συνεχίζουν να εμφανίζονται στον ίδιο χώρο που ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια και όπως φαίνεται από την αγάπη που εισπράττουν από το κοινό, θα διασκεδάζουμε μαζί τους για πολύ ακόμα. O ιδιαίτερος τους ήχος, ο “Manouche De Grec” όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής.
Πέμπτη 22/7 21:30
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο: 21 0346 0347

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Παγωμένη Θεατρίνα: 12 Έλληνες τραγουδιστές ερμηνεύουν Νίκο Γκάτσο12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b