MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Weeknd: Επιστροφή με νέο άλμπουμ για τον hitmaker της χρονιάς;

Ο The Weeknd φαίνεται να ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ και δηλώνει πολύ περήφανος για την μέχρι στιγμής δουλειά του.

Monopoli Team

Ο The Weeknd χάρισε μία ευχάριστη έκπληξη στους θαυμαστές του, αφού αποκάλυψε ότι ετοιμάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά, δηλώνοντας μάλιστα “πολύ περήφανος” για όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής για το project.

Όταν είχε εμφανιστεί στα Billboard Music Awards 2021, νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, ο Abel Tesfaye (γνωστός σε εμάς ως Weeknd) έδειχνε ότι η καμπάνια για το προηγούμενο άλμπουμ του “After Hours” έφτανε στο τέλος της, σχολιάζοντας ότι “θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Θεό που πλέον δεν χρειάζεται να φοράει αυτό το κόκκινο κοστούμι”. Ο διάσημος τραγουδιστής είχε υιοθετήσει μία “περσόνα” σχετική με το κόνσεπτ του άλμπουμ του, για την οποία φορούσε πάντα ένα κόκκινο κουστούμι.

Σε μια σειρά από tweets που ο ίδιος έκανε, φαίνεται λοιπόν πως τελειώνει με το καινούριο του άλμπουμ. Έγραψε “κοντεύουμε”, ενώ σε ένα άλλο tweet ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την εξέλιξη του πρότζεκτ και έγραψε: “Πολύ περήφανος για αυτό, ουάου”.

Μετά από μια χρονιά επιτυχιών ο The Weeknd, φαίνεται να μην θέλει να σταματήσει να δημιουργεί, καθώς όπως είχε πει και ο ίδιος, δούλεψε σκληρά για να βγάλει καινούριο υλικό τώρα.

Το μόνο που μένει τώρα λοιπόν είναι να περιμένουμε, για να δούμε τι ακριβώς μας επιφυλάσσει ο The Weeknd, ο οποίος ως hitmaker αυτής και της προηγούμενης χρονιάς σίγουρα έχει ανεβάσει στα ύψη τις προσδοκίες, ενώ παράλληλα μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν το καινούριο άλμπουμ του θα συνοδεύεται και από μία νέα περσόνα.

Πηγή: NME

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b