MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 11 συναυλίες για την Τετάρτη 14 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Άλσος
Monopoli Team

1.Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Άλσος

Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά. Με χαρά, ελπίδα, χιούμορ, εξαιρετικά θετική διάθεση, με μελωδία και ρυθμό. Ορμώμενος από το στούντιο και το νέο του τραγούδι «Ρίτα», με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, μας καλεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος να γίνουμε σώμα μιας συναυλίας-γιορτής από τα παλιά, γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.
Τετάρτη 14/7 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση; viva.gr
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, Τηλ: 21 0822 7471

2.Ο Εισβολέας Full Band στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης συναυλίες σήμερα

Ηλίας, Εισβολέας, Λιάκος, Είσβο. Μετά από είκοσι χρόνια, τα πολλά «πρόσωπα» ενός από τους κορυφαίους Έλληνες rappers δεν χρειάζονται συστάσεις. Προερχόμενος από την hip hop μάνα της Αθήνας, το Γαλάτσι, ήταν εκεί από την αρχή δίνοντας φωνή σε μια ολόκληρη γενιά Την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, ο Λιάκος πάει ένα βήμα παραπέρα. Όπως σημειώνει: «Η καραντίνα ήταν για μένα ο κινητήριος μοχλός να επιχειρήσω να φέρω ακόμη πιο κοντά το ραπ στις ελληνικές και μεσογειακές μελωδίες. Πήρα τη γνωστή ομάδα που τόσα χρόνια με συντροφεύει μουσικά και διαμορφώσαμε ένα ακουστικό σετ με βασικά όργανα το μαντολίνο, το βιολί, την κιθάρα, το πιάνο και τα κρουστά. Και εγένετο «ραπ α λα γκρεκ«. Είναι σίγουρα κάτι άλλο από αυτό που έχετε συνηθίσει από μένα ως σήμερα. Γνώριμο, αλλά συνάμα διαφορετικό».
Τετάρτη 14/7 20:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση; viva.gr
Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη), Ματρόζου 22, Νεάπολη 567 28

3.Ο Ταφ Λάθος στην ταράτσα του Gazarte συναυλίες σήμερα

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ένας καλλιτέχνης που δε σταματά να δοκιμάζει και να τολμά, έχοντας πάντα το hip hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, έχει καταφέρει να περάσει τη μουσική του σε ετερόκλητα ακροατήρια, μέσα από τους πειραματισμούς του που ξεκινούν από τη funk και τη soul και φτάνουν μέχρι την δημοτική παράδοση. Είναι ένας καλλιτέχνης που μέσα από το έργο και την αμεσότητα του χαρακτήρα του έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ανεξάρτητης εγχώριας μουσικής σκηνής. Στις 14 Ιουλίου 2021 στο Gazarte το hip hop μας αποκαλύπτεται μέσα από τους στίχους και τη μουσική του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ.
Τετάρτη 14/7 21:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση; viva.gr
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, Τηλ: 21 0346 0347

4.Οι ΜΠΛΕ και Georges Perin στην πλαζ Αρετσούς συναυλίες σήμερα

Την παγκόσμια ημέρα μουσικής επέλεξαν οι ΜΠΛΕ για την κυκλοφορία του νέου τους single με τίτλο «Ούτε μαζί, ούτε μακριά» στο οποίο συμμετέχει ο Georges Perin, σε μουσική και επιμέλεια παραγωγής του ιδρυτή των ΜΠΛΕ, Γιώργου Παπαποστόλου και σε στίχους, όπως πάντα, του Γιώργου Παρώδη. Ένα τραγούδι που μιλάει για τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη και τις τόσο όμορφες αλλά συχνά υπερβολικά δύσκολες και περίπλοκες ανθρώπινες σχέσεις, που συνοδεύεται από ένα αλληγορικό video clip που μας ταξιδεύει. Θα το απολαύσετε λοιπόν ζωντανά για πρώτη φορά σε μια συναυλία διάρκειας δυο ωρών, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες των ΜΠΛΕ συγχρόνως με εξαιρετικές ξένες διασκευές που έχουν ετοιμάσει για εσάς οι ΜΠΛΕ και ο Georges Perin την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021.
Τετάρτη 14/7 20:00
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση; viva.gr
Πλαζ Αρετσούς, Κομνηνών 58, Καλαμαριά 551 32, Τηλ: 231 331 4000

5.5ο bio – Mechanical Festival στο Θέατρο Χαλκίδας

Το Θέατρο Χαλκίδας διοργανώνει φέτος το 5ο bio – Mechanical Festival, στο χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδας στον Όρμο Μικρό Βαθύ Αυλίδας. Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 2 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, Θέατρο, Μουσική, Χορός.
Τετάρτη 14/7 21:15
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση; viva.gr
Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, Όρμος Μικρό Βαθύ, Βαθύ 341 00, Τηλ: 697 216 2440

6.Η Λένα Πλάτωνος & η Nalyssa Green στο Ηρώδειο

Κάθε νέα εμφάνιση της Λένας Πλάτωνος, από τις πιο πρωτοποριακές Ελληνίδες συνθέτριες και ερμηνεύτριες, είναι γεγονός. Αυτή τη φορά, η δημιουργός συναντά στον καθρέφτη μια εξίσου ιδιοσυγκρασιακή ποιήτρια, την Έμιλυ Ντίκινσον, μελοποιώντας τα πιο φωτεινά ποιήματά της και μοιράζεται μαζί μας το φως και την ελπίδα στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ, που δανείζεται τον τίτλο του εμβληματικού στίχου Η ελπίδα είναι ένα πράγμα με φτερά. Τα τραγούδια, στα αγγλικά, ερμηνεύουν η Αθηνά Ρούτση και η Sissi Rada. Θα ακολουθήσουν αγαπημένα τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας της Πλάτωνος, με τη συμμετοχή του Γιάννη Παλαμίδα. Η εμφάνιση της Nalyssa Green, μετά από συναυλιακή αποχή ενάμιση χρόνου, συμπληρώνει ιδανικά τη βραδιά. Η αισθαντική ερμηνεύτρια και συνθέτρια μας συνεπαίρνει σ ένα εσωτερικό όσο και κοσμικό ταξίδι. Συνθ ποπ, γλυκιά και οικεία, απλή και απαλή, με φωνές, νότες και ρυθμούς που μας καλούν να κλείσουμε τα μάτια και να ενωθούμε κάτω από το φεγγάρι και τον αττικό ουρανό.
Τετάρτη 14/7 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: ticketservices.gr
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα 105 55, Τηλ: 21 0324 1807

7.Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής. Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, με το σύνθημα «Live your life».
Τετάρτη 14/7 21:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: ticketservices.gr
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς 185 33, Τηλ: 21 0422 6330

8.Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Κατράκειο θέατρο

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στις 14/7 στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας για ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο σε όλους εσάς, που φέρνετε στο μυαλό σας όμορφες αναμνήσεις, για εσάς που αγαπήσατε, αγκαλιάσατε, χαμογελάσατε και ζήσατε ανεπανάληπτες στιγμές ακούγοντας τα τραγούδια του. Με αφετηρία το Κατράκειο Θέατρο, ο αγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος θα ξεκινήσει μία υπέροχη μελωδική καλοκαιρινή διαδρομή σε όλη την Ελλάδα παρέα με το γιο του Γιώργο Κακοσαίο και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.
Τετάρτη 14/7 21:30
Εισιτήριο: Από 17€. Προπώληση: ticketservices.gr
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Μάνου Κατράκη, Κυρά Της Ρώ &, Νίκαια 184 51, Τηλ: 21 3207 5289

9.Η Παπαρίζου και η Τάμτα μαζί στο Στάδιο Μακεδονικού

Η πιο λαμπερή pop πρόταση διασκέδασης για το καλοκαίρι του 2021 είναι γεγονός! Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή και υπόσχονται μοναδικά μουσικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. H Τάμτα και η Έλενα Παπαρίζου μετά την live τηλεοπτική εμφάνιση που δημιούργησε αίσθηση στην σκηνή του «The Voice» βρίσκονται ξανά μαζί για την πιο ανατρεπτική pop συναυλιακή πρόταση του καλοκαιριού.
Τετάρτη 14/7 21:30
Εισιτήριο: Από 12.90€. Προπώληση: ticketservices.gr
Γήπεδο Ποδοσφαίρου Μακεδονικού, Παύλος Μελάς 565 33, Τηλ: 231 058 7870

10.Τι είναι αυτό που μας ενώνει: Οι Πυξ Λαξ στο Γήπεδο Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια. Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες. Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.
Τετάρτη 14/7 21:30
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: ticketservices.gr
Γήπεδο Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Πίσω από το παλιό Καρφούρ, Αμμουδάρα Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Γλυκερία στο Ανοιχτό θέατρο Συκεών Μάνος Κατράκης12.09.2018

11. Ζωγράφου Summer Festival 2021: Βιολέτα Ίκαρη και Νίκος Ξύδης στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου

Η Βιολέτα Ίκαρη και ο Νίκος Ξύδης παρουσιάζουν την κεντρική συναυλία τους για το καλοκαίρι στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 14 Ιουλίου. Αφορμή για αυτή τη σύμπραξη είναι η συνεργασία τους στον επερχόμενο δίσκο της Βιολέτας, ο οποίος περιλαμβάνει και τα τραγούδια προπομπούς «Φωτογραφία» και «Ανάσα» που ήδη κυκλοφόρησαν.
Τετάρτη 14/7, 21:00
Ελεύθερη είσοδος. Κρατήσεις εδώ
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, Γεωρ. Ζωγράφου 17, Ζωγράφου. zografouculture.gr

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b