MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 4 συναυλίες για την Κυριακή 11 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου.

συναυλίες σήμερα
Monopoli Team

1. LOGOUT και Transparent Man στο Gazarte Roof Stage

Οι LOGOUT και Transparent Man, σε ένα αξέχαστο double bill, παρουσιάζουν, στο πλαίσιο των Upstairs Sessions, τις πρόσφατες δισκογραφικές τους δουλειές, την Κυριακή 11 Ιουλίου, στο Gazarte Roof Stage. O Logout είναι τραγουδοποιός και παραγωγός που συνδυάζει παραδοσιακές αναφορές  με lo-fi indie, ηλεκτρονικά και πειραματικά στοιχεία. O Transparent Man είναι το solo project του Σταύρου Παπαδόπουλου, με συνδυασμό ατμοσφαιρικών και ηλεκτρονικών ηχοτοπίων, κιθαριστικών μελωδιών και ευρηματικών ρυθμικών.
Κυριακή 11/7, 21:30 (ώρα προσέλευσης 20:30)
Εισιτήριο: 10€. Προπώληση: viva.gr
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα. Τηλ: +30 210 3460347, +30 210 3452277. gazarte.gr.

2. «Side by side» με τις Chόres στο Θεατράκι επί της Φωκίωνος (Κυψέλη)

H Δημοτική Αγορά Κυψέλης σε συνεργασία με τις Chores μας καλούν σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή συναυλία την Κυριακή 11 Ιουλίου, στο Θεατράκι της Φωκίωνος. Μέσα από μια σειρά προβών μαθήτριες από σχολεία της Κυψέλης δούλεψαν μαζί με τις Chores και μας ετοίμασαν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια.
Κυριακή 11/7, 19:00
Είσοδος Ελεύθερη
Θεατράκι επί της Φωκίωνος, Φωκίωνος Νέγρη και Μεγίστης.

3. Ημέρες Δελφικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Αφιέρωμα στον Άγγελο Σικελιανό στο Περιστύλιο Ζαππείου Μεγάρου συναυλίες σήμερα

Στο πλαίσιο του κύκλου πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ημέρες Δελφικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς», η ποιήτρια Ελένη Σικελιανού, δισέγγονη του μεγάλου ποιητή, Άγγελου Σικελιανού, μιλάει για τον ίδιο και το έργο του. Ακολουθεί συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας και  Χορωδίας του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψυχικού «Η Ευτέρπη», με Σολίστ την Mezzo Soprano Λυδία Αγγελοπούλου και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, υπό τη διεύθυνση του Κωστή Κωνσταντάρα, όπου θα μας παρουσιάσουν το ποίημα του Άγγελου Σικελιανού «Πνευματικό Εμβατήριο», σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.
Κυριακή 11/7, 20:00
Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας. 
Ζάππειον Μέγαρον, Λεωφόρος Βασ. Όλγας. Τηλ: 210 32 23 509. Email: [email protected]. https://delphicheritage.eu/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGlobmediteranea: Ή αλλιώς διεθνισμός στη μουσική στην Τήνο12.09.2018

4. Φεστιβάλ Επταπυργίου 2021: Συναυλία «Ο Beethoven …αλλιώς» στο Θέατρο Επταπυργίου

Νέα σχήματα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν μοντέρνες μεταγραφές των σημαντικότερων έργων του Γερμανού μουσουργού, την Κυριακή 11 Ιουλίου, στο πλαίσιο του του Φεστιβάλ Επταπυργίου 2021. Ήχοι τζαζ, μπλουζ και ροκ θα φωτίσουν αλλιώς…. την φιλοσοφία των έργων του Μπετόβεν, επικοινωνώντας τα ένα διαφορετικό, πιο νέο κοινό, σε μια βραδιά που οι ανατροπές και οι εκπλήξεις θα είναι συνεχείς.
Κυριακή 11/7, 21:30
Είσοδος Ελεύθερη. Κρατήσεις: viva.gr
Θέατρο Επταπυργίου – (Γεντί Κουλέ), Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b