MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Megadeth: Ηχογράφησαν ξανά το άλμπουμ τους χωρίς τον Έλεφσον, μετά τις κατηγορίες ανάρμοστης συμπεριφοράς

Μετά από τις κατηγορίες κατά του Ντέιβιντ Έλεφσον, οι Megadeth τον αντικατέστησαν και ηχογράφησαν ξανά το νέο άλμπουμ τους με άλλον μπασίστα.

David Ellefson, Megadeth, photo credits: Ralph Arvesen/Flickr
David Ellefson, Megadeth, photo credits: Ralph Arvesen/Flickr
Monopoli Team

Πριν από λίγες εβδομάδες, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου κατηγορίες κατά του Ντέιβιντ Έλεφσον, μπασίστα των Megadeth, ο οποίος φέρεται να είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με κοπέλες, όταν ήταν ακόμα ανήλικες. Έτσι, αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Ντέιβ Έλεφσον από τους Megadeth, οι οποίοι φαίνεται να έλαβαν σοβαρά υπόψη τους τις κατηγορίες.

Ο Έλεφσον, που αρχικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που ακούγονταν για το όνομά του καθώς έφευγε από την μπάντα, τώρα φαίνεται να αποδέχθηκε τις 4 από τις 5 καταγγελίες περί των σχέσεων του με τα ανήλικα κορίτσια.

Τώρα, λοιπόν, ο Dave Mustaine, ιδρυτικό μέλος των Megadeth, έκανε γνωστό ότι και το άλμπουμ δεν θα έχει τον ήχο του πρώην μπασίστα. Η ηχογράφηση ολόκληρου του νέου τους του άλμπουμ έγινε πάλι από την αρχή, αυτή τη φορά όμως με νέο μπασίστα, που αντικατέστηκε τον Έλεφσον.

Ο Mustaine λοιπόν κράτησε την υπόσχεση του ότι ο Έλεφσον δεν θα έχει πλέον καμία ανάμειξη με το συγκρότημα και η απόδειξη είναι ότι δεν δίστασαν να ηχογραφήσουν ξανά όλα τα κομμάτια με μπάσο στο άλμπουμ, μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία που όμως περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Μάλιστα, σε μία ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Gimme Radio, ο Mustaine είχε πει: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μας που μας στήριξαν σε αυτή τη μεταβατική περίοδο και συνεχίζουν να το κάνουν καθώς ψάχνουμε ακόμα νέο μπασίστα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDua Lipa: Κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο σε μία ταινία με all-star cast12.09.2018

“Κάνουμε μεγάλη πρόοδο. Το άλμπουμ είναι σχεδόν έτοιμο και σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε κάποιον που θα μπορεί να μας βοηθήσει με την αντικατάσταση του μπάσου. Είμαι σίγουρος πως οι διαδικασίες θα γίνουν πολύ γρήγορα καθώς ο μπασίστας με τον οποίο μιλήσαμε είναι πολύ καλός” είχε πει τότε και πράγματι το άλμπουμ σιγά σιγά ολοκληρώνεται.

Πηγή: NME

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b