MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Megadeth: Τέλος ο μπασίστας Dave Ellefson μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο που διέρρευσε στα social media

Το διάσημο metal συγκρότημα διέκοψε κάθε συνεργασία με τον συν-ιδρυτή του David Ellefson μετά από την εμπλοκή του σε ένα σκάνδαλο.

David Ellefson, Megadeth, photo credits: Ralph Arvesen/Flickr
David Ellefson, Megadeth, photo credits: Ralph Arvesen/Flickr
Monopoli Team

Οι Megadeth, ένα από τα σπουδαιότερα metal συγκροτήματα του κόσμου, ανακοίνωσαν την Δευτέρα ότι “χωρίζουν” με τον μπασίστα τους David Ellefson, μετά από τις αποκαλύψεις που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες για τη σχέση του με μία κοπέλα, που ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Σύμφωνα με βίντεο και φωτογραφίες που διέρρευσαν, ο μπασίστας και ιδρυτής του συγκροτήματος είχε αρχίσει να χειραγωγεί και να ανταλλάζει σεξουαλικά μηνύματα με μία -τότε- ανήλικη κοπέλα, που σήμερα είναι 19 χρονών.

Η ανακοίνωση των Megadeth και η απάντηση του Ellefson

Έτσι, οι Megadeth ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μαζί του μέσα από μία ανακοίνωση στο Twitter. “Δεν πήραμε εύκολα αυτή την απόφαση. Μπορεί να μην ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια για την υπόθεση, αλλά με μία ήδη τεταμένη σχέση, αυτά που αποκαλύφθηκαν τώρα είναι αρκετά για να κάνουν αδύνατο το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί” έγραψαν.


Το συγκρότημα είχε δημοσιεύσει άλλη μία ανακοίνωση, δύο εβδομάδες πριν την απόλυση του Ellefson, όταν τα πρώτα βίντεο είχαν διαρρεύσει στα social media. Τότε είχαν πει: “Γνωρίζουμε τις πρόσφατες δηλώσεις για τον David Ellefson, και παρακολουθούμε τις εξελίξεις στενά. Όσον αφορά τη δημιουργικότητα και τη δουλειά μας, γνωρίζουμε όλοι ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, υπάρχουν προφανώς πτυχές από την προσωπική ζωή του David που έχει κρατήσει για τον εαυτό του. Όσο προχωρά η κατάσταση, είναι σημαντικό να ακουστούν όλες οι φωνές δυνατά και με σεβασμό. Ανυπομονούμε να βγει στο φως η αλήθεια”.

Από την πλευρά του, ο Ellefson έχει αρνηθεί τις κατηγορίες στη σελίδα του στο Instagram, σύμφωνα με το Variety. Αποκάλεσε τα μηνύματα “ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ ενηλίκων που μεταδόθηκαν εκτός πλαισίου και παραποιήθηκαν για να προκαλέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στην φήμη, την καριέρα και την οικογένεια μου”, ενώ ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα δεν ήταν ανήλικη όταν οι δύο συνομιλούσαν. “Η γυναίκα ήταν ενήλικη. Και στο τέλος, όλα έγιναν με τη συναίνεση της και online” δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέριλιν Μάνσον: Η δισκογραφική διακόπτει κάθε συνεργασία μαζί του, μετά τις κατηγορίες κακοποίησης12.09.2018

Με πληροφορίες από την Guardian

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b