MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Slash: Ο διάσημος κιθαρίστας γιορτάζει 15 χρόνια νηφαλιότητας

Ο πασίγνωστος κιθαρίστας Slash γιορτάζει το ότι είναι “καθαρός” εδώ και 15 χρόνια, με τα κοντινά του πρόσωπα.

Monopoli Team

Ο πασίγνωστος κιθαρίστας Slash γιορτάζει το ότι είναι “καθαρός” εδώ και 15 χρόνια και τα κοντινά του πρόσωπα βρίσκονταν στο πλευρό του για τη σημαντική αυτή ημέρα.

Όταν ο Slash διαγνώστηκε με καρδιομυοπάθεια πριν από χρόνια, λόγω της εκτεταμένης κατανάλωσης αλκοόλ και χρήσης ηρωίνης, φαινόταν πλέον μονόδρομος η διακοπή χρήσης ουσιών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Blabbermouth.

Έχοντας μεγαλώσει σε μία εποχή, που η χρήση ουσιών και κυρίως η κατανάλωση αλκοόλ ήταν συνώνυμη με το να είσαι rockstar, οι καταχρήσεις δεν έλειπαν από τη ζωή του Slash. Μέχρι που όλα άλλαξαν πριν από 15 χρόνια.

Η σύντροφος του κιθαρίστα γιόρτασε το γεγονός με μία δημοσίευση, στην οποία έγραψε: “Συγχαρητήρια για τα 15 χρόνια νηφαλιότητας. Είμαι περήφανη για εσένα κάθε μέρα, αλλά ειδικά σήμερα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mᴇᴇɢᴀɴ Hᴏᴅɢᴇꜱ (@meeganhodges)

Ο ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν. Όπως είχε αναφέρει και σε συνέντευξή του στο Classic Rock: “Δεν προέρχομαι από οικογένεια με ιστορικό αλκοολισμού αλλά τόσο ο πατέρας μου όσο και άτομα στον οικογενειακό μου κύκλο έπιναν. Στην Αγγλία υπήρχε σε μεγάλο βαθμό η κουλτούρα των pub”.

Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2007 είχε πει: “Αν είχα στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να πιώ ένα ποτό μια στο τόσο, δεν νομίζω να τα είχα καταφέρει. Γι’αυτό και ζήτησα χρόνο για να αφιερώσω στον εαυτό μου και να καθαρίσω. Έτσι κι έκανα. Μπήκα νωρίς το πρωί της 3ης Ιουλίου του 2006 στην αποτοξίνωση, όπου και κάθισα για 30 μέρες και αυτή τη φόρα άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και γνώρισα πολλές πτυχές μου με αυτό τον τρόπο. Είμαι καθαρός από τότε”.

Με πληροφορίες από το NME

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζιμ Μόρισον: 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, οι θαυμαστές των Doors κατέκλυσαν το Κοιμητήριο Περ Λασαίζ12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b