MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΌΛΗ

City Drive-in στο Lunar Space: Μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές με σινεμά, παραστάσεις και live events

Το City Drive-in Lunar Space κάτω από το φως του φεγγαριού, προσφέρει βραδιές με άρωμα τροπικό, σινεμά και live event, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα.

City Drive-in Lunar Space
City Drive-in Lunar Space
Monopoli Team

Ο απόλυτος covid-free προορισμός, το City Drive-in της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο σε καινούργιο χώρο στον Ελληνικό Κόσμο, με την μεγαλύτερη οθόνη της Ευρώπης διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής για την απόλυτη εμπειρία θέασης σε υπαίθριο σινεμά. Οπλιστείτε με τροπική διάθεση και απολαύστε δροσερά cocktails σε εξωτική ατμόσφαιρα, θεματικές βραδιές, food court, τηρώντας, όπως πάντα όλα τα πρωτόκολλα προστασίας έναντι του Covid-19 σύμφωνα με τις διατάξεις της Πολιτείας.  

Για τα live events ο χώρος μεταμορφώνεται στην απόλυτη υπαίθρια σκηνή κάτω από το φως του φεγγαριού, με το όνομα Lunar Space.

Αυτήν την εβδομάδα ξεχωρίζουν οι ταινίες ο Βασιλιάς των Λιονταριών – Lion King για μικρούς και μεγάλους θαυμαστές της επικής animation ταινίας, αλλά και μεγάλες επιτυχίες όπως το Pulp Fiction, αλλά και η Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση. Μη χάσετε ακόμα την τελευταία παράσταση στην Αθήνα για το Κάψε το Σενάριο Reloaded με τους  Φισφή, Μακαλιά και Ρούμπο που συνεχίζει τη sold-out περιοδεία του ανά την Ελλάδα και φυσικά τον απολαυστικό Χριστόφορο Ζαραλίκο που τα βλέπει Όλα Κουλά.

Λίγα λόγια για το ανανεωμένο City Drive-in

Η ομάδα του Cinema Alive σας καλωσορίζει στον καινούργιο χώρο του City Drive-in / Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πολυκράτους 6 – υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου) μια ανάσα από το κέντρο της πόλης στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας. Ανανεώνεται το ραντεβού που σας κράτησε συντροφιά τη σεζόν Ιούνιος – Νοέμβριος 2021, από τον χώρο του Λυκαβηττού και του Ο.Α.Κ.Α. με μια ανανεωμένη πρόταση για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά από την άνεση του αυτοκινήτου σας, αλλά και live events που θα γίνουν σημείο αναφοράς στη διασκέδαση στον χώρο του drive-in που μετατρέπεται σε σκηνή με καθήμενους και ονομάζεται για το άπλετο φως του φεγγαριού που προσφέρει.

Στον χώρο του θα βρείτε hot dogs στους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, ακόμα και vegan, αλλά και όλες τις κλασικές γεύσεις των νυχτών με κινηματογραφικές προβολές: νάτσος, ποπ κορν και πρωτότυπα γλυκά. Το bar σερβίρει δροσερά cocktails. Το City drive-in δέχεται περίπου 200 αυτοκίνητα, ενώ είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημένα κατοικίδια τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive, στην ιστοσελίδα www.citydrivein.gr.

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

Πρόγραμμα 29 Ιουλίου μέχρι 6 Ιουλίου

 29/6 City Drive-In – 21:30

Notting Hill – Μια Βραδιά Στο Νότινγκ Χιλ

H ταινία που γυρίστηκε ως η απόλυτη εμπορική επιτυχία και το απέδειξε. Χιου Γκραντ και Τζούλια Ρόμπερτς σε μια ρομαντική ταινία – σημείο αναφοράς για όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια στον κόσμο.

30/6 Lunar Space – 21:30

Όλα Κουλά – Stand Up Comedy Χριστόφορος Ζαραλίκος

1/7 City Drive-In

21:15 Joker

Μέσα στις 20 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας. Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας και Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου για τον Γιόακιν Φίνιξ, αυτή η ταινία είναι αποκάλυψη για το είδος.

22:45 Conjuring – Το Κάλεσμα

Τη συγκρίνουν με τον Εξορκιστή και όχι άδικα. Η ταινία που ανανέωσε το είδος και ακολουθήθηκε από δύο συνέχειες με εξίσου μεγάλη απήχηση στους θεατές. Ουρλιάχτε ελεύθερα, μέσα στο αμάξι κανείς δε θα σας ακούσει.

Photo Credit: Giorgos Xigos

Photo Credit: Giorgos Xigos

2/7 City Drive-In

21:15 Pulp Fiction

Το επικό αριστούργημα του Κουεντίν Ταραντίνο που φέρει τη σφραγίδα του κλασικού μέχρι σήμερα.

22:45 Death Proof

H πέμπτη ταινία που σκηνοθετεί ο Ταραντίνο,αποτελεί έναν ιλιγγιώδη συνδυασμό θρίλερ και περιπέτειας με καταιγιστικές καταδιώξεις αυτοκινήτων.

3/7 Lunar Space

21:30 Κάψε το Σενάριο Reloaded – Φισφής – Μακαλιάς – Ρούμπος

4/7 City Drive-In

21:15 Lion King – Ο Βασιλιάς Των Λιονταριών

Μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Πολυβραβευμένη και σημείο αναφοράς για γενιές παιδιές που μεγάλωσαν με τον Σίμπα και την παρέα του. Χακούνα Ματάτα.

22:45 Mission Impossible: Fallout – Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση

Ο Τομ Κρουζ συνεχίζει να καθηλώνει με την απίστευτη ενέργειά του και να σηκώνεται αλώβητος με σπασμένο πόδι από ένα άλμα σε μια ταράτσα για να συνεχίσει το γύρισμα. Είναι ο Ίθαν Χαντ της καρδιάς μας.

5/7 City Drive-In

21:30 You’re next – Είσαι ο επόμενος

Κλασική slasher ταινία τρόμου με κύριο θέμα την εισβολή που διαχειρίζεται με ευφυία και πρωτοτυπία τα βασικά στοιχεία του είδους. Ήδη σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του είδους.

6/7 Lunar Space

22:00 #hashtag Ζήσης Ρούμπος

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στο  www.citydrivein.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Στέγη δημιουργεί έναν… Νέο Κόσμο στη γειτονιά της12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b