MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Madonna: Συγκέντρωσε 100.000 δολάρια για LGBTQ+ οργανώσεις με εμφάνιση της σε πάρτι

Στα πλαίσια του μήνα Pride η Madonna έκανε μία εμφάνιση σε πάρτι της Νέας Υόρκης στο οποίο συγκεντρώθηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό το οποίο πήγε σε LGBTQ+ οργανώσεις.

Madonna, φωτογραφία από το εξώφυλλο του Madame X
Madonna, φωτογραφία από το εξώφυλλο του Madame X
Monopoli Team

Την Πέμπτη το βράδυ, η Madonna εμφανίστηκε σε ένα πάρτι για το Pride στο ξενοδοχείο Standard στη Νέα Υόρκη και βοήθησε να συγκεντρωθούν περισσότερα από 100.000 δολάρια για οργανισμούς της LGBTQ+ κοινότητας.

Ξεκινώντας με ένα DJ σετ από τους Kaytranada, Honey Dijon, The Misshapes και Eli Escobar, η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος θαυμαστών, οι οποίοι στη συνέχεια είχαν τη ευκαιρία να απολαύσουν live την εμφάνιση της Madonna, η οποία ερμήνευσε το “Hung Up” και “I Don’t Search I Find”.

Φωτογραφία: Instagram/@madonna

Φωτογραφία: Instagram/@Madonna

«Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τα αδέλφια μας-μέλη της LGBTQ + κοινότητας, να υποστηρίξουμε κάποιες εκπληκτικές πρωτοβουλίες τους, να δηλώσουμε το άνοιγμα του Pride της Νέας Υόρκης, αλλά και την επιστροφή στην διασκέδαση», έγραψε το ποπ είδωλο πριν από την εκδήλωση.

Το βράδυ, μάλιστα, γιόρτασε τη επιστροφή των ανοικτών εκδηλώσεων στην Νέα Υόρκη, λέγοντας στους καλεσμένους: «Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω σε ένα πάρτι με ανθρώπους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)


Επίσης, παρουσίασε για πρώτη φόρα ένα βίντεο με θέμα το Pride, σε συνεργασία με τον φωτογράφο Ricardo Gomes και τη Sasha Kasiuha. Με τίτλο “No Fear, Courage, Resist”, το βίντεο άρχισε να προβάλλεται σε οθόνες στην Times Square το ίδιο βράδυ.

Τρία αυθεντικά polaroids από τη φωτογράφηση δημοπρατήθηκαν από την ίδια την Madonna την ίδια μέρα, συγκεντρώνοντας 10.000$, 25.000$ και 25.000$, αντίστοιχα, για τις οργανώσεις  Ali Forney Center και Haus των ΗΠΑ.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στο πάρτι παρευρέθηκε μια σειρά από διάσημα πρόσωπα εκτός φυσικά από την Madonna. Ορισμένοι αξιοσημείωτοι παρευρισκόμενοι ήταν οι Indya Moore, Leyna Bloom, Zachary Quinto, Hari Nef, Telfar Clemens και Evan Mock, καθώς και αστέρια του ριάλιτι σόου Ru Paul’s Drag Race, όπως οι διάσημες drag queens Violet Chachki, Aquaria, Gigi Goode, Gottmik και Symone.

Πηγή: Dazed 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Home For All: Γεμίζουμε την πόλη με μηνύματα αγάπης και περηφάνιας12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Η ΚΟΑ αποχαιρετά το Ηρώδειο με Χατζηδάκι και Μάλερ
Μουσικά Νέα
Συναυλία για την ασφάλεια των τεχνικών στην Τεχνόπολη: Αφιερωμένη στον Γιάννη Αρτόπουλο
Μουσικά Νέα
Οι Sleaford mods επιστρέφουν στην Αθήνα - Ποτέ ξεκινά η προπώληση
Reviews
Ody icons, Billie Kark & Melirryton Band: Το πιο hot πάντρεμα σε ένα αθηναϊκό βράδυ
Μουσικά Νέα
Lykke Li: Η Σουηδή star το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Ο Sébastien Tellier στο Release Athens x SNF Nostos 2026
Μουσικά Νέα
Η Irene Skylakaki επιστρέφει με το “Shame”: Ένας δίσκος για την αλλαγή και την απελευθέρωση
Art & Culture
Ένας φεστιβαλικός μήνας ακόμα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Μουσικά Νέα
LP2: Κυκλοφορεί το νέο album της ILIA
Μουσικά Νέα
Pan Pan και Παιδί Τραύμα με τον Παύλο Παυλίδη στο Release Athens
Μουσικά Νέα
30 χρόνια Δημήτρης Μυστακίδης: Συναυλία-γιορτή στην Τεχνόπολη με special guests
Μουσικά Νέα
Νατάσσα Μποφίλιου – Μανώλης Φάμελλος: Δύο νέες παραστάσεις για το «Όλα είναι Μπροστά» στο Θέατρο Θησείον