MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει “PALI” στις τάσεις με το νέο βίντεο κλιπ και τραγούδι της

Η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με το νέο της τραγούδι “PALI”, που περιγράφει ως έναν “σύγχρονο μπάλο”.

Marina Satti, photo by Mortria
Marina Satti, photo by Mortria
Monopoli Team

Τέσσερα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της “Μάντισσα”, η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ, με τίτλο “PALI”.

Το τραγούδι, που η μουσικός περιγράφει ως έναν “σύγχρονο μπάλο”, έχει κυκλοφορήσει εδώ και μόλις 23 ώρες και έχει ήδη καταφέρει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube.

Για ακόμη μια φορά, η Σάττι συνδυάζει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την παράδοση με την urban αισθητική σε ένα βίντεο – “ωδή” στην ελληνική επαρχεία, που έχει γυριστεί στη Μαυροθάλασσα Σερρών, σε σκηνοθεσία Theo Gennitsakis και Samuel Rixon.

Ένα τραγούδι ανεπιτήδευτα εντυπωσιακό, το “PALI” είναι σε μουσική της Μαρίνας Σάττι, ενώ στους στίχους βλέπουμε μια σειρά από ταλαντούχους δημιουργούς, όπως είναι ο ηθοποιός και μουσικός Μίνω Θεοχάρης, ο ράπερ Saske, η δημοσιογράφος και στιχουργός Φωτεινή Λαμπρίδη και η ίδια η Σάττι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI (@marina_satti)

Η Μαρίνα Σάττι έγραψε για το νέο της τραγούδι:

“Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι το “ΠΑΛΙ” είναι πια εκεί έξω. Ότι ήρθε η ώρα να σας μιλήσω γι’ αυτό κι εσείς να ξέρετε σε τι αναφέρομαι. Μιλάω τόσο καιρό γι’ αυτό με τον εαυτό μου, με τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου και τώρα μιλάω και με εσάς.

Δεν είναι όμως μόνο το “ΠΑΛΙ” και δεν είναι απλώς οι λέξεις και η μουσική. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος τον οποίον ονειρεύομαι μέρα-νύχτα, εδώ και εβδομάδες, μήνες, χρόνια…και το ΠΑΛΙ είναι το πρώτο κεφάλαιο σε όλη αυτή την ιστορία.

To χθες, το σήμερα, το αύριο, ο κόσμος, η Ελλάδα, τα Βαλκάνια, ο παππούς μου που ήρθε από τη Μικρά Ασία. Η ελληνική ύπαιθρος, η επαρχία, η πλατεία του χωριού, η εκκλησία, η αυλή της γιαγιάς με τις κότες, η λευκή πλαστική καρέκλα και το πλαστικό τραπεζομάντηλο με τα φρουτάκια επάνω στο τραπέζι. Οι «γυναίκες» και οι «άνδρες», οι σχέσεις τους, η αγάπη, ο φόβος, το «θέλω αλλά φοβάμαι», το «θέλω αλλά δεν μπορώ», το «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω». Τα παιδιά.

Το τραγούδι είναι ένας «σύγχρονος μπάλος». Έτσι θα το περιέγραφα με δυο λέξεις, αν έπρεπε. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είμαι εγώ. Ελπίζω να το αγαπήσετε. Και να το τραγουδήσετε και να το χορέψετε.

Με αγάπη, Μαρίνα”

Το “PALI” κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMahmood: Επιστρέφει και αποδεικνύει ότι παραμένει το πιο φρέσκο πρόσωπο της ευρωπαϊκής urban σκηνής12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b