MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εθνικό Θέατρο: Ιστορικά κοστούμια στις βιτρίνες του Attica

Από τις 14 Ιουνίου κοστούμια μεγάλων θεατρικών επιτυχιών του Εθνικού Θεάτρου από την τελευταία 40ετία, εκτίθενται στις βιτρίνες και τους χώρους του Αttica.

Monopoli Team

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, επιλέγει να προβάλει το έργο του με εναλλακτικούς τρόπους προβολής.

Το φετινό καλοκαίρι, το Εθνικό Θέατρο συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τα Πολυκαταστήματα Αttica, παρουσιάζοντας από τις 14 Ιουνίου κοστούμια μεγάλων θεατρικών επιτυχιών από την τελευταία 40ετία, σε βιτρίνα επί της οδού Πανεπιστημίου και στο νεόδμητο 4ο όροφο του πολυκαταστήματος.

Η νέα συνεργασία του Εθνικού Θεάτρου και των Αttica, θα μπορούσε να έχει τίτλο «Η θεατρική ιστορία στη βιτρίνα», αφού περπατώντας κανείς στην καρδιά της Αθήνας, ανακαλύπτει ένα μικρό «θεατρικό βασίλειο» στο γνωστό πολυκατάστημα, με την επιμέλεια και τη φροντίδα των ανθρώπων του ιστορικού βεστιαρίου και της ενδυματολόγου & σκηνογράφου Εύας Νάθενα.

Πρόκειται για 13 θεατρικά κοστούμια, από 11 επιτυχημένες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου από το 1981 έως το 2015.

Παράλληλα, η Αθηναία, ο Αθηναίος, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να παρακολουθήσουν στην ίδια βιτρίνα, ένα βίντεο που καταδεικνύει τη διαχρονία του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και ενημερώσεις για τις φετινές Επιδαυριακές παραγωγές, τους Ιππείς του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου & τις Φοίνισσες του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b