ΝΕΑ
Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις 10 Ιουνίου
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ – Στάση εργασίας στα λεωφορεία.
photo: Florian giorgio/unsplash
Monopoli Team
09.06.2021
A
A
Χειρόφρενο τραβούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.
Πιο συγκεκριμένα, χωρίς μετρό, τραμ, ηλεκτρικό και τρόλεϊ θα είναι η πρωτεύουσα για όλο το 24ωρο στο πλαίσιο της προγραμματισμένης απεργίας ενώ οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα κάνουν στάση εργασίας.
Τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 21:00 λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Στο μεταξύ, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού.
Διαβάστε περισσότερα στο Reader
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Onassis Channel: To Stages A/LIVE παρουσιάζει τους In Trance 95 από το Universe Multivenue
Νέκυια: Μια μουσικοθεατρική παράσταση της Φένιας Παπαδόδημα στη Μουσική Βιβλιοθήκη
Ιππόκαμπος, των Θύμιου Διαμάντη και Κώστα Κουτρούλη στον Μικρό Κεραμεικό
Κιάρα Ματρογιάννι: Η κόρη του Μαστρογιάννι στην Ελλάδα για ένα μουσικό υπερθέαμα στο Μέγαρο
Η πιο δυνατή: Η performance της Νατάσας Ζαγκλή ξανά στο Μπάγκειον
Ο Εισβολέας στο Fuzz για ένα live εφ’ όλης της ύλης
ΔΘΠ: Ανοιχτό κάλεσμα σε σχολεία για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ο Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός στη Σκηνή του Ψηφιακού μας Κόσμου»
Ο Σωκράτης Μάλαμας στον Σταυρό του Νότου – όπως πρέπει να τον ακούς
«17 Κήποι» στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Με δύναμη από την Κηφισιά, των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά στο Θέατρο Βρετάνια