ΝΕΑ
Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις 10 Ιουνίου
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ – Στάση εργασίας στα λεωφορεία.

photo: Florian giorgio/unsplash
Monopoli Team
09.06.2021
A
A
Χειρόφρενο τραβούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.
Πιο συγκεκριμένα, χωρίς μετρό, τραμ, ηλεκτρικό και τρόλεϊ θα είναι η πρωτεύουσα για όλο το 24ωρο στο πλαίσιο της προγραμματισμένης απεργίας ενώ οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα κάνουν στάση εργασίας.
Τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 21:00 λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Στο μεταξύ, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού.
Διαβάστε περισσότερα στο Reader
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Είναι το λάδι καρύδας το μυστικό για απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι
Έφη Μουρίκη: Στην προσπάθεια να επιβιώσω, έκρυβα την ευαισθησία μου
Μια μυσταγωγική μουσική εμπειρία στην Κέρο
Hot or Not #184: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Νίκος και Αντώνης Ξυλούρης στο Θέατρο Βράχων
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Αυτά τα μαγαζιά στην Αθήνα κάνουν την υγιεινή διατροφή, απόλαυση
Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας στο θέατρο Αλκμήνη
Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει “Το τραγούδι του Νεκρού Αδερφού” στο Θέατρο Βράχων
Ο Ζερόμ Καλούτα στο Κύτταρο Live Stage