MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#14: Γιατί είναι σημαντική για τα χέρια μας η φροντίδα των νυχιών μας;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 08.06.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#14: Γιατί είναι σημαντική για τα χέρια μας η φροντίδα των νυχιών μας;

Τα περιποιημένα νύχια συμπληρώνουν την εικόνα των όμορφων χεριών. Ακόμα κι όταν δεν έχουμε βαμμένα τα νύχια μας, η περιποίησή τους είναι σημαντική. Αρχικά, τα κόβουμε και τα λιμάρουμε για να έχουν ένα ομοιόμορφο σχήμα. Έπειτα, φροντίζουμε τα πετσάκια των νυχιών μας και αποφεύγουμε να τα κόβουμε, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια μόλυνση στο δέρμα. Ο σωστός τρόπος είναι να χρησιμοποιούμε ένα ειδικό εργαλείο για να σπρώξουμε απαλά τα πετσάκια προς τα πίσω, αφού πρώτα τα έχουμε μουλιάσει σε χλιαρό νερό για να γίνει η διαδικασία πιο εύκολη.

Στη συνέχεια ενυδατώνουμε τα χέρια μας με μια κρέμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως η Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual Coconut που χάρη στις θρεπτικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας και του γάλακτος αμυγδάλου, αφήνει το δέρμα μας όμορφα απαλό.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b