MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#4: Γιατί το στέγνωμα των χεριών μας είναι το ίδιο σημαντικό με το πλύσιμό τους;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 28.05.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#4: Γιατί το στέγνωμα των χεριών μας είναι το ίδιο σημαντικό με το πλύσιμό τους;

Είναι πολύ σημαντικό να μην παραλείπουμε να στεγνώνουμε τα χέρια μας καλά μετά το πλύσιμο, καθώς τα βρεγμένα χέρια είναι πολύ πιο εύκολο να μεταφέρουν αλλά και να «κολλήσουν» μικρόβια. Μια καλή λύση είναι να έχουμε μία στοίβα από καθαρές χειροπετσέτες στο μπάνιο και να τις πλένουμε συχνά. Όχι μόνο παραμένουν χνουδωτές και απαλές περισσότερο (παρατείνοντας την αίσθηση περιποίησης), αλλά θα διασπείρουν και λιγότερα μικρόβια.

Extra tip!

Τοποθετήστε δίπλα στις χειροπετσέτες – για να σιγουρευτείτε πως δεν θα παραλείψετε αυτό το step – την κρέμα Dove Cream Rich Nourishment. Με δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, δραστικούς παράγοντες ενυδάτωσης και συστατικά περιποίησης, θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα και σας αφήνει με το απαλό, λείο δέρμα που αναζητούσατε. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ενώ έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στο ξηρό δέρμα, προσφέροντας ελαστική και υγιή όψη.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b