MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Gucci: Μια ψηφιακή τσάντα πουλήθηκε πιο ακριβά από την πραγματική

Μία τσάντα Gucci που υπάρχει αποκλειστικά στον ψηφιακό κόσμο, πουλήθηκε για περίπου 4.115 δολάρια στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών Roblox.

Πηγή: gucci.com
Monopoli Team

Τη στιγμή που πολλοί τομείς της καθημερινής μας ζωής σταδιακά μετασχηματίζονται ψηφιακά, συνέβη κάτι σχεδόν αδιανόητο: μια τσάντα Gucci που υπάρχει αποκλειστικά στον εικονικό κόσμο πουλήθηκε πιο ακριβά από την πραγματική.

Συγκεκριμένα, μία ψηφιακή εκδοχή της τσάντας Gucci Dionysus πουλήθηκε για 350.000 Robux (περίπου 4.115 δολάρια) στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών Roblox, όταν την ίδια στιγμή η πραγματική τσάντα πωλείται για 3.400 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό tweet μέχρι… αρώματα: Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα NFT που έχουν πουληθεί μέχρι τώρα12.09.2018

Το Roblox είναι πιο δημοφιλές στα παιδιά και μέσω αυτού οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν κάθε είδους αξεσουάρ για να ντύσουν τα avatars τους, χρησιμοποιώντας το ψηφιακό νόμισμα της πλατφόρμας.

Η ψηφιακή τσάντα κυκλοφόρησε σε λίγα κομμάτια και αποκλειστικά ως μέρος της εκδήλωσης δύο εβδομάδων της Gucci με το Roblox που ονομάζεται «Gucci Garden Experience» και ήταν διαθέσιμη για μία ώρα στις 17 Μαΐου και μία ώρα στις 18 Μαΐου.

Η τσάντα διατίθεται μόνο για χρήση στο Roblox, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι προσβάσιμη ή δεν πωλείται αλλού. Όπως ανέφερε ο ιδρυτής του Reddit, Alexis Ohanian ανέφερε: «Θυμηθείτε: αυτή η τσάντα από το Roblox δεν είναι NFT και επομένως δεν έχει αξία / χρήση / δυνατότητα μεταφοράς εκτός του κόσμου Roblox – ωστόσο αξίζει περισσότερο από το φυσικό προϊόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Ακρόπολη ως πασαρέλα: Ποιους μεγάλους οίκους έχει φιλοξενήσει ο Ιερός Βράχος12.09.2018

Η πραγματική τσάντα είχε κάνει το ντεμπούτο της στο γυναικείο σόου του brand το φθινόπωρο του 2015, στην παρουσίαση της πρώτης συλλογής του καλλιτεχνικού διευθυντή Alessandro Michele.

Σύμφωνα με το The Fashion Law, η αξία της ψηφιακής τσάντας στο Roblox έχει ήδη πέσει κάτω από 800 δολάρια.

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b