MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Sour: Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του μουσικού φαινόμενου Olivia Rodrigo

Το πολύ-πλατινένιο φαινόμενο Olivia Rodrigo που σαρώνει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες παγκοσμίως, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κυκλοφορεί το πολύ-αναμενόμενο πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Sour”.

Olivia Rodrigo
Olivia Rodrigo
Monopoli Team

Το πολύ-πλατινένιο φαινόμενο Olivia Rodrigo που σαρώνει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες παγκοσμίως, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κυκλοφορεί το πολύ-αναμενόμενο πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Sour”.

Με όπλα το ταλέντο, τη δυναμικότητα και τους ειλικρινείς της στίχους, η 18χρονη ήδη superstar μας παρουσιάζει την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με 11 τραγούδια – ανάμεσα τους και τις τεράστιες επιτυχίες “driver’s license” & “déjà vu”.

Παράλληλα με το album κυκλοφορεί και το νέο promo single της τραγουδίστριας, το “good 4 u”, που συναντάται στις τάσεις των ψηφιακών πλατφορμών και της χώρας μας.

Η νεαρή Olivia έχει ενταχθεί πρόσφατα στην λίστα “Power Of Young Hollywood List 2020” λόγω δημοτικότητας της από την συμμετοχή της στη Disney σειρά: High School MusicalThe MusicalThe Series. Επίσης, έχει γράψει και το τραγούδι “All I Want που είναι το soundtrack της σειράς, όπου μέχρι στιγμής έχει 200 εκατομμύρια συνολικά streams, παγκοσμίως!

Το άλμπουμ που έχει ήδη κερδίσει κοινό και κριτικούς

“Όλη η ποπ μουσική είναι η “παιδική χαρά” της Olivia Rodrigo. Είναι η νέα βασίλισσα της ποπ, σκίζοντας τα παλιά βιβλία στρατηγικής και ξεκινώντας από την αρχή” ανέφερε το περιοδικό Rolling Stone.

“Μετά από ένα φοβερό ντεμπούτο, η επόμενη κίνηση της Rodrigo θα καθορίσει εάν πρέπει να θεωρηθεί ως μία μεμονωμένη μουσική έκπληξη ή ως  το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ποπ μουσικής. Το τραγούδι της ‘deja vu’ ξεκάθαρα αποδεικνύει το δεύτερο” – Pitchfork

“Με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως “έσκισε” με τα δύο τραγούδια της στην εμφάνιση της στο SNL το βράδυ του Σαββάτου. Εάν αυτή η εμφάνιση και αυτά τα δύο τραγούδια, που ισορροπούν τον θυμό και την λύπη με μία χαρούμενη ανακούφιση, αποτελούν κάποια ένδειξη, τότε θα μπορούσε να είναι η επόμενη superstar μας.”  – Variety

“Το ‘drivers license’  έχει προηγηθεί ως η αντιπροσωπευτική ποπ επιτυχία της χρονιάς, μέχρι τώρα.” – The New York Times

SOUR: Olivia Rodrigo

SOUR: Olivia Rodrigo

Τα τραγούδια του SOUR
  1. brutal
  2. traitor
  3. drivers license
  4. 1 step forward, 3 steps back
  5. deja vu
  6. good 4 u
  7. enough for you
  8. happier
  9. jealousy, jealousy
  10. favorite crime
  11. hope ur ok
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDriving with pomegranates: Κυκλοφόρησε το νέο EP της Alexia C12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b