MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Από το Bridgerton μέχρι το Crown: Οι πιο διάσημες σκηνές του Netflix με… LEGO

Ένα πρότζεκτ συνδύασε τις δυο “εμμονές” της καραντίνας (την τηλεόραση και τα LEGO) και αναδημιούργησε τις πιο επικές σκηνές από 8 σειρές του Netflix.

credits: TheToyZone
credits: TheToyZone
Monopoli Team

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το binge-watching έγινε ο καλύτερος μας φίλος, με αποτέλεσμα το Netflix να μας χαρίζει όλο και περισσότερες πρωτότυπες σειρές, τις οποίες και φυσικά παρακολουθήσαμε -άλλες με περισσότερη ευχαρίστηση και άλλες με λιγότερη.

Αναρωτηθήκατε λοιπόν ποτέ -όσο παρακολουθούσατε αυτές τις σειρές- πώς θα ήταν οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες αν μεταμορφώνονταν σε… LEGO; Η ομάδα του TheToyZone φαίνεται ότι πράγματι αναρωτήθηκε και αποφάσισε να το κάνει πράξη!

Έτσι, σε συνεργασία με τον επαγγελματία σχεδιαστή Roman Ramirez, συνδύασαν τις δυο “εμμονές” της καραντίνας (την τηλεόραση και τα LEGO) και αναδημιούργησαν τις πιο επικές σκηνές από 8 σειρές του Netflix: The Queen’s Gambit, The Crown, Tiger King, The Witcher, Russian Doll, The Chilling Adventures of Sabrina & Cobra Kai.

Μάλιστα, συμπεριέλαβαν πόσα LEGO χρειάστηκαν -και φυσικά τη συνολική τιμή κάθε μινιατούρας– σε περίπτωση που θέλετε κι εσείς να αναπαραστήσετε τις αγαπημένες σας σκεινές με τη βοήθεια του αγαπημένου παιχνιδιού. Σημειώστε ότι κάποια είναι πολύ πιο ακριβά από κάποια άλλα, καθώς σε πολλά χρησιμοποιήθηκαν σπάνια, συλλεκτικά κομμάτια LEGO.

Ας δούμε λοιπόν τις πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες της TheToyZone:

The Queen’s Gambit

credits: TheToyZone

Για αυτή τη σκηνή που η Μπεθ αντιμετωπίζει τον Μπένι Γουάτς χρειάστηκαν 214 τουβλάκια LEGO, τα οποία συνολικά κοστίζουν 76 δολάρια.

Tiger King

credits: TheToyZone

Για τον διάσημο “θρόνο” του Joe Exotic, η ομάδα του TheToyZone αναγκάστηκε να… αυτοσχεδιάσει, συναρμολογώντας τον από την αρχή με πρωτότυπα τουβλάκια. Γι’ αυτό το λόγο, η τιμή του ανέρχεται στα 840 δολάρια.

The Crown

credits: TheToyZone

Αυτή τη φορά, η TheToyZone αναδημιούργησε τη διάσημη σκηνή του επεισοδίου “Gold Stick” του The Crown, με -σχεδόν αποκλειστικά- σπάνια τουβλάκια.Έτσι, η Ολίβια Κόλμαν μεταμορφώθηκε σε LEGO σε ένα set που κοστίζει 989 δολάρια αν θέλει κανείς να κάνει μια ανάλογη προσπάθεια.

The Witcher

credits: TheToyZone

Αυτή η πολύ συγκλονιστική σκηνή του The Witcher αποδόθηκε σε LEGO με τεράστια λεπτομέρεια και 1832 τουβλάκια. Μάλιστα, τα μαλλιά του Duny αποτελούν συλλεκτικό κομμάτια από τη συλλογή Μπάτμαν της LEGO. Ίσως γι’ αυτό η δημιουργία του να κόστισε 680 δολάρια.

Russian Doll

credits: TheToyZone

Ίσως αναγνωρίζετε αυτή τη σκηνή από το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Ίσως να την αναγνωρίζετε και από πολλά άλλα επεισόδια (spoiler alert!). Το σίγουρο πάντως είναι ότι το μπάνιο της Μαξίν φαίνεται πολύ εντυπωσιακό φτιαγμένο με τουβλάκια. Χρειάστηκαν μόλις 407 τούβλα, γι’ αυτό και η τιμή του είναι 53 δολάρια (από τις χαμολότερες αυτής της λίστας).

Bridgerton

credits: TheToyZone

Σύμφωνα με τους ίδιους τους σχεδιαστές, αυτή η διάσημη σκηνή του Bridgerton ήταν και από τις πιο δύσκολες που έφτιαξαν! Αυτό συνέβη γιατί χρειάστηκαν πολλά συλλεκτικά, σπάνια κομμάτια, αλλά και 2142 τουβλάκια συνολικά. Έτσι, είναι λογικό που η τιμή του ανέρχεται στα 465 δολάρια.

Οι ανατριχιαστικές περιπέτειες της Sabrina

credits: TheToyZone

Αυτή την πράγματι ανατριχιαστική σκηνή από τις… ανατριχιαστικές περιπέτειες της Σαμπρίνα θέλησαν να αναπαραστήσουν οι σχεδιαστές του TheToyZone και μπορούμε να πούμε ότι το έκαναν με επιτυχία. Για τη δημιουργία αυτή χρειάστηκαν περίπου 900 τουβλάκια, ενώ κόστισε 287 δολάρια.

Cobra Kai

credits: TheToyZone

Το Spin-Off του Karate Kid ήταν ομολογουμένως μια μεγάλη επιτυχία του Netflix, γι’ αυτό και η αναδημιουργία αυτής της σκηνής με LEGO ήταν σχεδόν αναμενόμενη. Για το σετ αυτό χρειάστηκαν 933 τουβλάκια, περιέργως όμως η τιμή του ανέρχεται μόλις στα 125 δολάρια, είναι δηλαδή από τα πιο οικονομικά αυτής της λίστας.

Με πληροφορίες από το TheToyZone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBridgerton: Ετοιμάζεται spin-off της δημοφιλούς σειράς του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b