MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: Βόλτες στους κήπους του κόσμου

Μια πανδαισία χρωμάτων κι αρωμάτων, η ιστορική Έκθεση Ανθοκομίας και κηποτεχνίας μας ταξιδεύει φέτος σε 9 χώρες του κόσμου.

Monopoli Team

Κήποι του κόσμου

Ελλάδα, Ιαπωνία, Αγγλία, Γαλλία, Βραζιλία, Μεξικό, Ισπανία, Ολλανδία και Αυστραλία είναι οι χώρες που παρουσιάζονται στο Θεματικό Πάρκο της Έκθεσης “Κήποι του κόσμου”. Χώρες με παράδοση στην κηποτεχνία και μοναδικά οικοσυστήματα, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους επισκέπτες καθώς τους κήπους τους έχουν σχεδιάσει γνωστοί Αρχιτέκτονες Τοπίου και κηποτέχνες!

Ένας θεσμός με ιστορία

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η άνοιξη φέρνει την χαρά των λουλουδιών και των αρωμάτων στην Κηφισιά.

Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς, ένας θεσμός που γεννήθηκε το 1937, είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.

Η 67η Ανθοκομική Έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό έως την Κυριακή 23 Μαϊου 2021, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος». Ώρες: 10.00-22.00

Ένα video για την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b