MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
31
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Blue Skies – An American Songbook: Σε παγκόσμια κυκλοφορία το νέο άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, με πάνω από 6 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, παρουσιάζει τον Μάιο το 21ο άλμπουμ του με τίτλο «BLUE SKIES» An American Songbook.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, με πάνω από 6 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, παρουσιάζει τον Μάιο το 21ο άλμπουμ του με τίτλο «BLUE SKIES» An American Songbook, στο οποίο περιέχονται είκοσι από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του, όλα σπουδαίων συνθετών όπως οι Rodgers & Hammerstein, Gershwin, ColePorter, Irving Berlin, Leonard Bernstein, Michel Legrand, Stephen Sondheim και Μάνος Χατζιδάκις.

Μάριος Φραγκούλης cover «Blue Skies»

Σχετικά με το άλμπουμ

Το άλμπουμ αυτό ηχογραφήθηκε ζωντανά στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, κατά τη διάρκεια sold out συναυλίας. Ο Μάριος Φραγκούλης παρουσίασε τα πιο δημοφιλή αμερικανικά τραγούδια, επιβεβαιώνοντας ότι η μουσική δεν γνωρίζει όρια και εμπνέει όλον τον κόσμο, όπου και αν βρίσκεται.“Strangers in the Night”, “My Funny Valentine”, “Autumn Leaves”, “Dream a Little Dream of Me” αλλά και “I Get a Kick Out of You”, “My Baby Just Cares For Me”, “Blue Skies”, “So in Love” (τραγούδι που ερμήνευσε ο Μάριος μαζί με τη Lara Fabian στην ταινία De-Lovely) και το “In The Cool of The Day” του Μάνου Χατζιδάκι είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια που «ξεδίπλωσε» ο Μάριος εκείνο το βράδυ, μέσα από μία αστραφτερή παράσταση γεμάτη πάθος και θεατρική δεξιοτεχνία. Και τώρα θα τα απολαύσουμε ξανά μέσα από ένα άλμπουμ με 20 τραγούδια και ένα μοναδικό streaming project – σε παγκόσμια πρώτη προβολή της συναυλίας για την Ευρώπη – στις 8 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSupport Art Workers: Τραγουδούν το «El Pueblo Unido Jamás Será Vencido» στη νέα μουσική δράση τους12.09.2018

Οι special guests

Σε αυτήν την υπέροχη παράσταση δίπλα στον Μάριο ήταν ως special guest η ερμηνεύτρια Tammy McCann, προερχόμενη από τα μεγαλύτερα Jazz φεστιβάλ με εξαιρετικές κριτικές αλλά και η 25μελής Big Band του. Μια ορχήστρα αποτελούμενη από μουσικούς διεθνούς κύρους υπό την διεύθυνση του μοναδικού Λουκά Καρυτινού, ενός εξέχοντος μαέστρου της Ευρώπης.

Το πρώτο single από το άλμπουμ κυκλοφόρησε ήδη, είναι το ομότιτλο «Blue Skies»:

To cd και το streaming του «Blue Skies» στηρίζουν την εκπαίδευση και ιδιαίτερα τον σημαντικό οργανισμό Horatio Alger Association, που παρέχει υποτροφίες σε μαθητές που τις έχουν ανάγκη και έχουν διαπρέψει ενώ αντιμετωπίζουν μεγάλες αντιξοότητες στη ζωή τους.

«Στη μουσική και το θέατρο, πρέπει να είμαι ευέλικτος, να προσαρμόζομαι στο τι συμβαίνει γύρω μου και συχνά να πειραματίζομαι με νέους και ιδιαίτερους συνδυασμούς της μουσικής και των ικανοτήτων μου ως ηθοποιός. Αυτό είναι εμφανές και στο προσωπικό μου στυλ. Η ζωή είναι ένα μωσαϊκό εμπειριών που συνθέτει ποιοι είμαστε – δεν υπάρχει ο «σωστός» τρόπος να κάνουμε οτιδήποτε. Ό, τι και αν κάνω έχει να κάνει με την αλήθεια μου, τα συναισθήματά μου και την ταυτότητά μου». – Μάριος Φραγκούλης

Στις 8 Μαΐου θα παρουσιαστεί σε α’ προβολή για την Ευρώπη η συναυλία Blue Skies από το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MARIO FRANGOULIS | BLUE SKIES – An American songbook
Παγκόσμια κυκλοφορία στις 7 Μαΐου από την The Orchard/A Division of Sony LLC στην Νέα Υόρκη.
Streaming για την Ευρώπη και την Αφρική: 8 Μαΐου
Δείτε το spot για το streaming event εδώ.

Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από την Eventbrite: https://www.eventbrite.com/d/online/mario-frangoulis/. Επίσης, στο www.mariofrangoulis.com και στο www.ticketservices.gr.

Presave / Preorder album: https://orcd.co/mfblueskiespresave

 

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
Ο Nick Cave έρχεται στο Release Athens για μια συναυλία ζωής – και ξέρουμε γιατί δεν θα τη χάσεις
Μουσικά Νέα
Με μια «Πανσέληνο» πριν τη σκηνή του Release: Νέο single από τον Παύλο Παυλίδη
Μουσικά Νέα
Overgrown και Sylosis στο Release Athens 2026
Μουσικά Νέα
ΓΚΟΛΦΩ: Το νέο concept album από τα Καλογεράκια μάς ταξιδεύει στην ησυχία μιας άλλης εποχής
Μουσικά Νέα
Deaf Radio: Κυκλοφορούν το εντυπωσιακό μουσικό video “No Place Like Home”
Εκδηλώσεις
Between Worlds: Η Νάνα Σιμόπουλος με νέο ορχηστρικό άλμπουμ και δύο συναυλίες σε Αθήνα και Κάρυστο
Μουσικά Νέα
Μπετόβεν: Σε δημοπρασία τέσσερα αδημοσίευτα χειρόγραφά του
Art & Culture
Κτήμα Τομπάζη: Μια λυρική βραδιά στην παραλία του Γαλατά
Αφιέρωμα
«Μόνο Meiden!»: Η περηφάνεια του να γιορτάζεις την μεϊντενική σου υπόσταση
Μουσικά Νέα
Einstürzende Neubauten: Από τον David Bowie και τους Depeche Mode στη σκιά του Ηρωδείου
Μουσικά Νέα
H Marseaux live στο Άλσος Παγκρατίου – Μια συναυλία ανοιχτή για όλους
Μουσικά Νέα
Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και Βιολέτα Ίκαρη σε καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα