MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eazy Sleazy: Μικ Τζάγκερ και Ντέιβ Γκρολ γιορτάζουν το τέλος του lockdown με ένα τραγούδι-έκπληξη

Ο Μικ Τζάγκερ και ο Ντέιβ Γκρολ γιορτάζουν το τέλος του lockdown με μία συνεργασία και ένα τραγούδι-έκπληξη για την πανδημία.

Monopoli Team

Όσο οι Rolling Stones ετοιμάζουν νέο υλικό και οι Foo Fighters προωθούν το νέο τους άλμπουμ “Medicine at Midnight”, οι δύο frontman των συγκροτημάτων αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα τραγούδι-έκπληξη. Συγκεκριμένα, ο Μικ Τζάγκερ και ο Ντέιβ Γκρολ συνεργάστηκαν και κυκλοφόρησαν έναν “ύμνο” για την πανδημία, με τίτλο “Eazy Sleazy”, ώστε να “γιορτάσουν το τέλος του lockdown”

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ, στο οποίο οι δύο μουσικοί τηρούν απολύτως τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, αφού ερμηνεύουν το τραγούδι μόνο οι δύο τους, χωρίς μπάντα. Ο Τζάγκερ είναι στα φωνητικά και την κιθάρα, ενώ ο Γκρολ σε όλα τα υπόλοιπα μουσικά όργανα.

Αυτό το punk κομμάτι είναι σίγουρα ό,τι πιο “ζωντανό” έχει κυκλοφορήσει ο Τζάγκερ εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης, παρά τον τίτλο του, πρόκειται για ένα τραγούδια που μιλά για την πανδημία και μόνο, με τους στίχους να είναι άκρως χιουμοριστικοί. “Ακυρώστε όλες τις περιοδείες, βάλτε ψεύτικα χειροκροτήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου, τέλος στα διαφημιστικά φυλλάδια ταξιδιωτικών πρακτορείων” τραγουδά ο Μικ Τζάγκερ.

Σε επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο frontman των Rolling Stones σχολίασε: “Είναι ένα τραγούδι που έγραψα για την “έξοδο” από το lockdown, με μερική πολύ αναγκαία αισιοδοξία. Ευχαριστώ τον Ντέιβ Γκρολ που έπαιξε ντραμς, μπάσο και κιθάρα. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να δουλεύω μαζί του. Ελπίζω να σας αρέσει το Eazy Sleazy”.

Ο Ντέιβ Γκρολ πρόσθεσε: “Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια τι σημαίνει για εμένα που ηχογράφησα αυτό το τραγούδι με τον σερ Μικ. Είναι κάτι παραπάνω από όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Εκεί που νόμιζα ότι η ζωή δεν μπορεί να γίνει πιο τρελή… και αυτό είναι το τραγούδι του καλοκαιριού, αδιαμφισβήτητα!”

Ακούστε κι εσείς το νέο τραγούδι του Μικ Τζάγκερ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυναυλία στο Ραδιόφωνο: Ο Αθήνα 98,4 παρουσιάζει 33 ερμηνευτές σε 11 ραδιοφωνικές συναυλίες12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b