MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Bridgerton: Ποιοι νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς;

Τέσσερις νέοι χαρακτήρες προστίθενται στην δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Bridgerton».

Liam Daniel / Netflix
Monopoli Team

Μετά την – απογοητευτική για τους φανς της σειράς – αποκάλυψη ότι ο Δούκας του Hastings, τον οποίο υποδύθηκε στην πρώτη σεζόν ο Regé-Jean Page, δεν θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του Bridgerton, το Netflix προχώρησε σε νέα ανακοίνωση ότι η επόμενη σεζόν θα περιλαμβάνει πολλούς νέους χαρακτήρες.

Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Όπως είναι ήδη γνωστό, στη δεύτερη σεζόν θα κάνει την εμφάνισή της η Simone Ashley, η οποία θα υποδυθεί την Kate Sharma, μια έξυπνη και δυναμική γυναίκα που θα προσελκύσει το ερωτικό ενδιαφέρον του Anthony. Εκτός από την Ashley όμως, η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε, μέσα από σχετικό ποστ που έκανε στα social media, πως τέσσερα νέα πρόσωπα πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους στη δεύτερη σεζόν της σειράς κι αυτοί είναι οι Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch και Rupert Young.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιλώντας για τα έργα τέχνης του Bridgerton: Πώς η δημοφιλής σειρά χρησιμοποιεί την τέχνη ως κοινωνικό σχολιασμό12.09.2018

Η Charithra Chandran θα υποδυθεί την Edwina Sharma, την μικρή αδερφή της Kate, που την έμαθε να είναι η τέλεια ντεμπουντάντ. Είναι ευγενική, καλοσυνάτη και άκρως γοητευτική. Μπορεί επίσης να είναι νέα και αθώα αλλά ξέρει ακριβώς τι ψάχνει: την αληθινή, αιώνια αγάπη.

Η Shelley Conn πρόκειται να υποδυθεί την Mary Sharma, τη μητέρα της Kate, της οποίας ο γάμος είχε εμπλέξει την ίδια και την οικογένειά της σε σκάνδαλο. Πλέον επιστρέφει στο Λονδίνο μαζί με τις κόρες της, αλλά βιώνει ακόμα τις αρνητικές συνέπειες που προκάλεσε το σκάνδαλο αυτό.

Ο Calam Lynch θα υποδυθεί τον Theo Sharpe, έναν εργατικό άντρα που είναι όμως και διανοούμενος και μάχεται για τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Ο Rupert Young θα υποδυθεί τον Jack, το νεότερο μέλος με συνδέσεις με μία από τις πιο επιφανείς οικογένειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτάνιελ Κρεγκ: Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του «Knives Out 2»;12.09.2018

Το μήνυμα της Lady Whistledown για την αποχώρηση του Δούκα του Hastings

Τα νέα για την αποχώρηση του Regé-Jean Page από τον δεύτερο κύκλο του Bridgerton ανακοινώθηκαν μέσω του επίσημου λογαριασμού του Bridgerton στο Twitter, με τη μορφή μηνύματος από τον χαρακτήρα της σειράς Lady Whistledown που έλεγε το εξής: «Αγαπητοί αναγνώστες, ενώ όλα τα μάτια στρέφονται στην αναζήτηση του Λόρδου Anthony Bridgerton να βρει την υποκόμησσά του, πρέπει να αποχαιρετίσουμε τον Rege-Jean Page, που θριάμβευσε παίζοντας τον χαρακτήρα του Δούκα του Hastings. Θα μας λείψει η παρουσία του Simon στην οθόνη, αλλά θα αποτελεί πάντα μέρος της οικογένειας Bridgerton. Η Daphne θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδερφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επόμενη σεζόν και να ανακαλύψει τι έχει να του προσφέρει – περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμός από όση μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου. Με αγάπη, Lady Whistledown».

Πηγή: variety.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b