MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maya Rudolph: Οι καλύτερες φορές που η ηθοποιός «τσαλακώθηκε» ως Beyoncé στο SNL

Η ηθοποιός Maya Rudolph βρέθηκε καλεσμένη ως…Beyoncé, στην τελευταία εκπομπή του Saturday Night Live που προβλήθηκε στις 27 Μαρτίου στην αμερικανική τηλεόραση. Αυτή ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά.

Monopoli Team

Η ηθοποιός Maya Rudolph εμφανίστηκε ως Beyoncé στην τελευταία εκπομπή του Saturday Night Live. Έμπνευση για τη «μεταμφίεσή» της αυτή αποτέλεσε η εμφάνιση της Beyoncé στα φετινά βραβεία Grammy πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όπου μάλιστα βραβεύτηκε σπάζοντας κάθε ρεκόρ ως η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του θεσμού!

Στο διάρκειας έξι λεπτών σκετς της εκπομπής, η ηθοποιός ως Beyoncé και ο Mikey Day ως Sean Evans παρουσιάζουν μια παρωδία της εκπομπής Hot Ones του YouTube, στην οποία, οι καλεσμένοι απαντούν στις ερωτήσεις της συνέντευξης, ενώ παράλληλα τρώνε καυτερές φτερούγες κοτόπουλο.

Με αφορμή, λοιπόν, την απολαυστική αυτή κωμική εμφάνιση της Maya Rudolph, θυμόμαστε μερικές ακόμα φορές που η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύθηκε την Queen B’, με μεγάλη επιτυχία, διδάσκοντας τι πάει να πει «κωμωδία» στην τηλεόραση.

Τον Απρίλιο του 2016 στο πλευρό της Maya Rudolph ως Beyoncé βρέθηκαν οι Shia LaBeouf ως Tobey Maguire, Fred Armisen ως Prince και Amy Poehler ως Nancy Grace.

Τον Φεβρουάριο του 2012 είδαμε τη Maya Rudolph ως Beyoncé και τον Jay Pharoah ως Jay-Z έναν μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού της Blue Ivy, να περιμένουν τους λαμπερούς καλεσμένους τους που έρχονται για να γνωρίσουν το «θείο βρέφος» της Αμερικής. Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους Prince (Fred Armisen), Angelina Jolie (Abby Elliott), Taylor Swift (Kristen Wiig), LL Cool J (Keenan Thompson), Bon Iver (Justin Timberlake) και White Butler (Andy Samberg).

Τον Μάιο του 2014 απολαύσαμε ένα σκετς με τον Jay Pharoah ως Jay- J και την Sasheer Zamata ως Solange, στο οποίο σχολιάζεται το καταγεγραμμένο από κάμερα ασφαλείας βίντεο, με το επεισόδιο ανάμεσα στην αδερφή της Beyoncé και τον σύζυγό της – κάτι που είχε προκαλέσει αντιδράσεις εκείνη την εποχή.

Με πληροφορίες από το billboard.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Απρίλιο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b