MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
05
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Monday: Kυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O Μίκι (Σεμπάστιαν Σταν) συναντά την Κλόι (Ντενίζ Γκαφ) στο πρώτο τρέιλερ του Monday.

author-image Νίκη Αλεξοπούλου

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το «Monday» αφηγείται την ιστορία του Μίκι (Σεμπάστιαν Σταν) και της Κλόι (Ντενίζ Γκαφ), δύο Αμερικανών που γνωρίζονται σε ένα ξέφρενο πάρτι, στην καλοκαιρινή Αθήνα. Αυτό που μοιάζει στην αρχή σαν μία εφήμερη γνωριμία της μίας βραδιάς, θα εξελιχθεί σε μία διασκεδαστική, αλλά συνάμα ευάλωτη ιστορία αγάπης. Όταν το ανέμελο σαββατοκύριακο φτάσει στο τέλος του, οι δύο τους καλούνται να ξυπνήσουν από το ερωτικό τους «όνειρο» και να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα που επιβάλλει η «Δευτέρα».

Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Ρομπ Χέις και Αργύρη Παπαδημητρόπουλο, με τον τελευταίο να δηλώνει πώς η ταινία αποτελεί «ένα ερωτικό γράμμα στην Αθήνα κι έναν ύμνο στους παράφορους έρωτες». Σε αντίθεση με τις ρομαντικές ιστορίες στις οποίες μας έχει συνηθίσει η μεγάλη οθόνη, η ταινία αφηγείται τη σχέση της Κλόι και του Μίκι με ειλικρίνεια, χωρίς να παραλείπει τα προσωπικά βιώματα, τις ευθύνες και τα προβλήματα που κουβαλά ο κάθε χαρακτήρας.

Η επίσημη αφίσα του "Monday"

Η επίσημη αφίσα του “Monday”

Το κάστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Ντομινίκ Τίπερ (Διαστημική Συνομωσία), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Chevalier), ‘Ελλη Τρίγγου (Suntan) και πολλοί άλλοι Έλληνες ηθοποιοί. Η ταινία αποτελεί παραγωγή του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου της Faliro House (Πριν τα Μεσάνυχτα), μαζί με τους Ντάμιαν Τζόουνς (Η Σιδηρά Κυρία) και Μπράιαν Καβάνα-Τζόουνς (Loving).

Σε ρόλο executive producer είναι ο Φρεντ Μπέργκερ (La La Land). Με τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί περίπου στα τέλη του 2018, η ταινία είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Tribeca, τον περασμένο Απρίλιο. Η πανδημία ανάγκασε το Φεστιβάλ να αναβληθεί, οπότε η ταινία προβλήθηκε στο TIFF Industry Selects του φεστιβάλ του Τορόντο, με την IFC Films να αγοράζει τα δικαιώματα διανομής.

Το πολυαναμενόμενο «Monday» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 16 Απρίλη 2021, σε επιλεγμένους κινηματογράφους και on-demand.

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άνθρωπος του Θεού: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας για τον Άγιο Νεκτάριο12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Μια Γυναίκα» στον Alpha: Μια μοναδική ιστορία αγάπης γράφεται με φόντο το απέραντο γαλάζιο
Cine News
Alpha: Το σόι σου – Τι αλλάζει τη νέα σεζόν; Όσα αποκαλύπτουν οι πρωταγωνιστές
Cine News
«Κρίνο και Αγκάθι»: Οι πρώτες εικόνες από τη νέα δραματική σειρά του ANT1
Cine News
5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Κύματα”: Η Κεφαλονιά γίνεται ξανά σημείο συνάντησης του σινεμά
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1
Cine News
Για σένα: Στον «αέρα» το τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha
Cine News
Park your Cinema: Δωρεάν προβολές για μικρούς και μεγάλους τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στο ΚΠΙΣΝ
Cine News
CineFIX #HEAT: Οι 2 νέες “καυτές” θερινές προβολές στην ταράτσα του ΕΜΣΤ
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #5: Θερινό Άνεσις, η πιο ήσυχη ταράτσα πάνω στην πιο ανήσυχη λεωφόρο
Cine News
Ο Αύγουστος μπαίνει με Ted Lasso και Lioness: Τι αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση
Cine News
Από τον Ted Lasso μέχρι το Outer Banks: Το μεγάλο binge του Αυγούστου ξεκινά
Cine News
Dracula ή Harry Potter; Όλα όσα αξίζει να δείτε στην TV αυτό το Σαββατοκύριακο