MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
27
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Monday: Kυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O Μίκι (Σεμπάστιαν Σταν) συναντά την Κλόι (Ντενίζ Γκαφ) στο πρώτο τρέιλερ του Monday.

author-image Νίκη Αλεξοπούλου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το «Monday» αφηγείται την ιστορία του Μίκι (Σεμπάστιαν Σταν) και της Κλόι (Ντενίζ Γκαφ), δύο Αμερικανών που γνωρίζονται σε ένα ξέφρενο πάρτι, στην καλοκαιρινή Αθήνα. Αυτό που μοιάζει στην αρχή σαν μία εφήμερη γνωριμία της μίας βραδιάς, θα εξελιχθεί σε μία διασκεδαστική, αλλά συνάμα ευάλωτη ιστορία αγάπης. Όταν το ανέμελο σαββατοκύριακο φτάσει στο τέλος του, οι δύο τους καλούνται να ξυπνήσουν από το ερωτικό τους «όνειρο» και να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα που επιβάλλει η «Δευτέρα».

Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Ρομπ Χέις και Αργύρη Παπαδημητρόπουλο, με τον τελευταίο να δηλώνει πώς η ταινία αποτελεί «ένα ερωτικό γράμμα στην Αθήνα κι έναν ύμνο στους παράφορους έρωτες». Σε αντίθεση με τις ρομαντικές ιστορίες στις οποίες μας έχει συνηθίσει η μεγάλη οθόνη, η ταινία αφηγείται τη σχέση της Κλόι και του Μίκι με ειλικρίνεια, χωρίς να παραλείπει τα προσωπικά βιώματα, τις ευθύνες και τα προβλήματα που κουβαλά ο κάθε χαρακτήρας.

Η επίσημη αφίσα του "Monday"

Η επίσημη αφίσα του “Monday”

Το κάστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Ντομινίκ Τίπερ (Διαστημική Συνομωσία), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Chevalier), ‘Ελλη Τρίγγου (Suntan) και πολλοί άλλοι Έλληνες ηθοποιοί. Η ταινία αποτελεί παραγωγή του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου της Faliro House (Πριν τα Μεσάνυχτα), μαζί με τους Ντάμιαν Τζόουνς (Η Σιδηρά Κυρία) και Μπράιαν Καβάνα-Τζόουνς (Loving).

Σε ρόλο executive producer είναι ο Φρεντ Μπέργκερ (La La Land). Με τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί περίπου στα τέλη του 2018, η ταινία είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Tribeca, τον περασμένο Απρίλιο. Η πανδημία ανάγκασε το Φεστιβάλ να αναβληθεί, οπότε η ταινία προβλήθηκε στο TIFF Industry Selects του φεστιβάλ του Τορόντο, με την IFC Films να αγοράζει τα δικαιώματα διανομής.

Το πολυαναμενόμενο «Monday» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 16 Απρίλη 2021, σε επιλεγμένους κινηματογράφους και on-demand.

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άνθρωπος του Θεού: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας για τον Άγιο Νεκτάριο12.09.2018

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Onassis Ready: Θερινό σινεμά στην ταράτσα μ’ ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στην Τίλντα Σουίντον
Cine News
The Testaments: Ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν από το Disney+
Cine News
Ένα νέο film club γεννιέται στο κέντρο της Αθήνας
Cine News
Greek Cinema Nights: Το Πάρκο Ελευθερίας μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά
Cine News
Cinefix: Οι πιο εντυπωσιακές θερινές προβολές στην ταράτσα του ΕΜΣΤ
Cine News
Κάννες 2026: Ο Χρυσός Φοίνικας στο Fjord του Cristian Mungiu
Cine News
A Good Girl’s Guide… στο τι παίζει στην TV αυτή την εβδομάδα
Cine News
Το Σαββατοκύριακο “φοράει” Prada – Όσα θα δούμε στην TV
Cine News
Athens Pride 2026: Performance, queer σινεμά, πολύχρωμη καψούρα – Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 25-31/5
Cine News
Αγών: Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ έρχεται στην Ταινιοθήκη
Cine News
Σύγκρουση: Νέο backstage υλικό από τα γυρίσματα
Cine News
Η Διαθήκη της Αν Λι: Η συναρπαστική ταινία με την Amanda Seyfried τώρα στο Disney+