MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
31
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Διονύσης Παναγιωτάκης: Απαντά στην ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού στηρίζοντας τον Δ. Λιγνάδη

Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης απαντά στην ανάρτηση της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού.

Monopoli Team

Απαντώντας στην ανάρτηση της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού που αμφισβητεί τον ισχυρισμό του Δημήτρη Λιγνάδη ότι βρισκόταν στο σπίτι του στην Ιθάκη το καλοκαίρι του 2015, ο Διονύσης Παναγιωτάκης ανήρτησε την ακόλουθη δήλωση:

Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.
Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Διονύσης Παναγιωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠροφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης – Ετοιμάζει προσφυγή12.09.2018

Τι ανέφερε η Δώρα Χρυσικού

Με μία ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού διαψεύδει την αναφορά του Δημήτρη Λιγνάδη, ότι τον Αύγουστο του 2015 όταν φέρεται να βίασε έναν από τους μηνυτές σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, ο ίδιος βρισκόταν για διακοπές στην Ιθάκη, μαζί με τον αδελφό του Γιάννη Λιγνάδη και την ανιψιά του, φιλοξενούμενοι από τη φίλη του Ελένη Κούρκουλα και τον πρώην σύζυγό της, Διονύση Παναγιωτάκη.

Η ηθοποιός γράφει στην ανάρτησή της: «Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ’ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη.

Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».

Περισσότερα από Τι Νέα;
Σχετικά Θέματα
Δραστηριότητες
Halloween Party στο PLAYMOBIL FunPark
Θεατρικά Νέα
Ο βραβευμένος «Οιδίποδας» του Robert Icke έρχεται στη Στέγη με ελληνικό θίασο
Cine News
H COSMOTE TELEKOM Μεγάλος Χορηγός του 66ου ΦΚΘ
Μουσικά Νέα
Οι Foreigner για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Όλες οι λεπτομέρειες για την προπωληση
Cine News
Ατμόσφαιρες στα πόδια μου: Προβολή και ανοιχτή συζήτηση στην Ταινιοθήκη για τη βιωσιμότητα του εδάφους της Γης
Cine News
Gorgonà: Η μεγάλου μήκους ταινία της Εύης Καλογηροπούλου στο 66ο ΦΚΘ
Cine News
ΛΕΞ και Kepler is Free ένωσαν δυνάμεις για τη «Σπασμένη Φλέβα» του Οικονομίδη – Δες το video clip
Εικαστικά
Ο Προθάλαμος Δ’ 2 του Εθνικού συνεχίζεται: Διεπιστημονικοί και διακαλλιτεχνικοί διάλογοι με άξονα το περιβάλλον
ShowBiz
Λάκης Λαζόπουλος: «Ό,τι βλέπουν ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο να γελάσει, το απαγορεύουν» (vid)
Εκδηλώσεις
Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου: Νέα σεζόν με 98 εκδηλώσεις
Επίκαιρα
Το 25% των νοικοκυριών καθυστερούν να πληρώσουν τους φόρους τους
Θεατρικά Νέα
Danny and the Deep Blue Sea: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Μεταξουργείο