MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
31
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Διονύσης Παναγιωτάκης: Απαντά στην ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού στηρίζοντας τον Δ. Λιγνάδη

Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης απαντά στην ανάρτηση της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού.

Monopoli Team

Απαντώντας στην ανάρτηση της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού που αμφισβητεί τον ισχυρισμό του Δημήτρη Λιγνάδη ότι βρισκόταν στο σπίτι του στην Ιθάκη το καλοκαίρι του 2015, ο Διονύσης Παναγιωτάκης ανήρτησε την ακόλουθη δήλωση:

Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.
Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Διονύσης Παναγιωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠροφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης – Ετοιμάζει προσφυγή12.09.2018

Τι ανέφερε η Δώρα Χρυσικού

Με μία ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού διαψεύδει την αναφορά του Δημήτρη Λιγνάδη, ότι τον Αύγουστο του 2015 όταν φέρεται να βίασε έναν από τους μηνυτές σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, ο ίδιος βρισκόταν για διακοπές στην Ιθάκη, μαζί με τον αδελφό του Γιάννη Λιγνάδη και την ανιψιά του, φιλοξενούμενοι από τη φίλη του Ελένη Κούρκουλα και τον πρώην σύζυγό της, Διονύση Παναγιωτάκη.

Η ηθοποιός γράφει στην ανάρτησή της: «Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ’ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη.

Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».

Περισσότερα από Τι Νέα;
Σχετικά Θέματα
Cine News
COSMOTE TV: Ο Απρίλιος μπαίνει με την 4η σεζόν του From και το συναρπαστικό Dracula
Art & Culture
Θα’ ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη: Η ελληνική πρωτοπορία στο ΕΜΣΤ
Επίκαιρα
Ιώσηπος: Ανοίγει στο κοινό το Ψηφιακό Αποθετήριο για την ιστορία των εβραϊκών κοινοτήτων της Ελλάδας
Μουσικά Νέα
ΑΧΟΣ ΦΕΣΤ: Μία ανοιξιάτικη μουσικοχορευτική γιορτή στο Πλύφα
Μουσικά Νέα
Borderline 2026: Οι καλλιτέχνες που κάνουν την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ άχαστη
Μουσικά Νέα
Good job Nicky: Το music video του “Dark side of the moon” μόλις κυκλοφόρησε
Επίκαιρα
ΔΕΔΔΗΕ: Ξεκινά το θερινό ωράριο – Ποιες ώρες είναι φθηνότερο το ρεύμα
Επίκαιρα
130 πρόστιμα σε λίγες ημέρες από κάμερες ΑΙ
Εικαστικά
Women’s Photo Festival: Φωτογραφία γένους θηλυκού
Μουσικά Νέα
Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου από τον Γιώργο Αλτή
Cine News
«Τα λόγια είναι περιττά»: Η Finos Film αποχαιρετά τη Μαρινέλλα
Σεμινάρια / Διαλέξεις
Τσέπη και Ψυχή: Η Pop Up Academy στο Θέατρο Coronet με μια διάλεξη για τη σχέση οικονομίας-ψυχολογίας