MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
06
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Don’t Worry Darling: Η πρώτη εικόνα του Χάρι Στάιλς από το ψυχολογικό θρίλερ της Ολίβια Γουάιλντ

Η Ολίβια Γουάιλντ μοιράστηκε μια πρώτη φωτογραφία του Χάρι Στάιλς από το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ που σκηνοθετεί η ίδια, «Don’t Worry Darling».

Monopoli Team

Η Ολίβια Γουάιλντ μοιράστηκε μια πρώτη φωτογραφία του Χάρι Στάιλς από το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ «Don’t Worry Darling», που σκηνοθετεί η ίδια, επαινώντας τον ηθοποιό και μουσικό για την «ταπεινότητα και την χάρη του στο σετ» αλλά και για το γεγονός ότι άφησε την γυναίκα πρωταγωνίστρια Φλόρενς Πιου να λάμψει.

Η ασπρόμαυρη εικόνα που κυκλοφόρησε στο Instagram δείχνει τον Στάιλς να κάθεται σε ένα vintage σπορ αυτοκίνητο που περιβάλλεται από φοίνικες, αντανακλώντας το σκηνικό της δεύτερης ταινίας μεγάλου μήκους που συμμετέχει: μια ουτοπική κοινότητα στην έρημο της Καλιφόρνια της δεκαετίας του 1950. Υποδυόμενος τον Jack, πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Φλόρενς Πιου στον ρόλο της Alice, σε μία σκοτεινή και άκρως ανατρεπτική ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣινεμά Ανοιχτό: Τρεις νικητές των Βραβείων Ίρις επιλέγουν ταινίες για on demand προβολή από το Ίδρυμα Ωνάση12.09.2018

«Αρκετά γνωστό γεγονός: οι περισσότεροι άντρες ηθοποιοί δεν θέλουν να παίξουν δεύτερους ρόλους σε ταινίες με γυναικεία σκηνοθεσία», γράφει η Γουάιλντ στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Η βιομηχανία τους έχει αναγκάσει να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο μειώνει την αξία τους (και οικονομικά) κι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτούν ρόλους σε ταινίες που επικεντρώνονται σε γυναικείες ιστορίες».

«Χωρίς πλάκα είναι πολύ δύσκολο να βρεις άνδρες ηθοποιούς που να αναγνωρίζουν πως ίσως αξίζει τον κόπο να επιτρέψεις σε μια γυναίκα να είναι στο προσκήνιο. Κι αυτό το έκανε ο Χάρι Στάιλς, ο Jack μας», τόνισε μεταξύ άλλων η Ολίβια Γουάιλντ .

Δείτε τη φωτογραφία:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Wilde (@oliviawilde)

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFashion Stories#3: Ο οίκος Dior και τα κοστούμια του μπαλέτου “Nuit Blanche” του Philip Glass12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους: Η απονομή των βραβείων
Cine News
Αναβάλλεται η «συνάντηση» της Μαρίας Κάλλας με τη Μόνικα Μπελούτσι στο Παλλάς
Cine News
Το χριστουγεννιάτικο κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια
Cine News
Στο Παρά Πέντε: Όλα έτοιμα για το μεγάλο reunion «20 χρόνια μετά» – Τι θα δούμε
Cine News
28ο Φεστιβάλ Ολυμπίας: Όταν ο κινηματογράφος στρέφει την προσοχή στα παιδιά
Cine News
"Handbrake": Η ταινία μικρού μήκους της Αντιγόνης Καρνεσιώτη στο Onassis Channel
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
The Hunger Games: Ένα franchise που αντέχει στον χρόνο – γιατί η δυστοπία καλά κρατεί
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Αυλαία για το 38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Οι νικητές των βραβείων
Cine News
COSMOTE TV: Δεκέμβριος με την πρεμιέρα του «Ριφιφί» και το επικό δράμα «Sandokan»
Cine News
Maestro: Η 4η σεζόν ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα