MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Βραδινές Βόλτες – Σπουδάζοντας Τέχνες το 2021: Online συζήτηση από την Πρωτοβουλία Support Art Workers

Η νέα δράση συσπείρωσης κι ενδυνάμωσης του διαλόγου «Βραδινές Βόλτες» (“Night Strolls”) επανέρχεται μέσω της Facebook σελίδας των Support Art Workers.

Monopoli Team

Βραδινές Βόλτες: Σπουδάζοντας Τέχνες το 2021

Η νέα δράση συσπείρωσης κι ενδυνάμωσης του διαλόγου «Βραδινές Βόλτες» (“Night Strolls”) επανέρχεται την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 22:00 μέσω της Facebook σελίδας των Support Art Workers.

Αυτή την φορά συναντάμε σπουδάστριες δραματικών σχολών και σχολών χορού για να συζητήσουμε το πώς είναι να σπουδάζει κανείς ένα φύσει δια ζώσης αντικείμενο μέσα από το διαμέρισμά του.

Πώς μπορεί να εμπνευστεί και να δημιουργήσει ερεθίσματα κανείς κάποιος/α σε συνθήκες πανδημίας; Ποιες προοπτικές συλλογικής δράσης και διεκδίκησης γεννιούνται σε αυτές τις συνθήκες και τι παρακαταθήκη μπορεί να αφήσει στους επόμενους; Πώς βλέπουμε μια υγιή σχέση δασκάλου-μαθητή σαν αντιπαράδειγμα σε κανονικοποιημένα μοντέλα εξουσιαστικής παιδαγωγικής; Πώς επηρεάζεται η ψυχολογία ενός νέου στον χώρο ανθρώπου από τις εξελίξεις στον χώρο των τεχνών και όχι μόνο;

Παρέα με τις Σοφία Αντωνίου, Μαριλένα Γκάρτζιου, Κυβέλη Κουβάτση, Τερέζα Μόσχου και Αρχοντία Μπουλούτα θα μιλήσουμε για το πριν, το τώρα και το αύριο ενός/μίας σπουδαστή/τριας καλλιτεχνικής σχολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSupport Art Workers: Τα αιτήματά τους για τη διαδοχή στη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου12.09.2018

Μία διαδρομή ελεύθερη, με κουβέντα, μουσική και εικόνες που ακολουθούν τα μονοπάτια ενός κοινού χαλαρού βραδινού περιπάτου, χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, ένας διάλογος για τις τέχνες, την εγχώρια πολιτιστική πολιτική, την καλλιτεχνική έρευνα κι εκπαίδευση, για όσα μας εμπνέουν κι εμψυχώνουν, εξελίσσουν κοινωνικά και κινητοποιούν καλλιτεχνικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, 22:00
Στη Facebook σελίδα των Support Art Workers
Περισσότερες πληροφορίες: supportartworkers

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b