MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΤΑΙΝΙΑ

Kids Love Cinema: Συνεχίζονται οι online προβολές από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις online προβολές ταινιών για όλη την οικογένεια, στο πλαίσιο του «Kids Love Cinema», 20-21 Φεβρουαρίου, με τη βραβευμένη ταινία του Stefano Cipani «O Αδελφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους».

Kids Love Cinema
Monopoli Team

Οι αγαπημένες κυριακάτικες προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για όλη την οικογένεια («Kids Love Cinema»), συνεχίζονται και το ερχόμενο σαββατοκύριακο 20 – 21 Φεβρουαρίου 2021 στην online πλατφόρμα του Φεστιβάλ, online.filmfestival.gr, με μια τρυφερή ταινία για την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία, το φιλμ «Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους» του Stefano Cipani.

*Οι online προβολές, στο πλαίσιο του «Kids Love Cinema», ξεκινούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώνονται στις 10 το βράδυ της Κυριακής. Οι προβολές πραγματοποιούνται στο online.filmfestival.gr.

Ο αδελφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους / Mio fratello rincorre i dinosauri

(Ισπανία – Ιταλία, 2019) | Σκηνοθεσία: Stefano Cipani. Σενάριο: Fabio Bonifacci, Giacomo Mazzariol. Με τους: Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma. Έγχρωμη, 102΄.

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, η ταινία «O Αδελφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους» είναι μια χιουμοριστική, οικογενειακή ταινία για την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία.

Υπόθεση: Ο Τζακ ήθελε πάντα έναν μικρό αδερφό, και όταν γεννιέται ο Τζο πιστεύει πως ο μικρός του αδελφός είναι υπερήρωας με εκπληκτικές δυνάμεις. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνει μαθαίνει ότι ο Τζο έχει σύνδρομο Down. Ανησυχώντας για την εικόνα του και την εντύπωση που θα κάνει στο κορίτσι των ονείρων του, ο Τζακ κρύβει την ύπαρξη του αδελφού του από τους συμμαθητές του. Αλλά όταν βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια, ο Τζακ μαθαίνει ότι η ενέργεια και η μοναδικότητα του μικρού του αδελφού μπορούν πράγματι να αλλάξουν τον κόσμο – όπως άλλωστε κάνει κι ένας υπερήρωας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι κοντινοί μας ξένοι: Online σειρά αναγνώσεων για την προσφυγιά από το «Αναγνωστικό της Γαλιλαίας»12.09.2018

*Η ταινία απέσπασε το Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου και προβάλλεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Iταλίας και του Cinedoc.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι online προβολές ξεκινούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώνονται στις 10 το βράδυ της Κυριακής.
Τιμή εισιτηρίου: 3€.
Οι προβολές πραγματοποιούνται στο online.filmfestival.gr

Μείνετε συντονισμένοι στα online κανάλια του Φεστιβάλ:

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Astropolitics: Το KINO Athens στο Ίδρυμα Ευγενίδου με προβολή ντοκιμαντέρ και συζήτηση
Cine News
The Testaments: Το Disney+ αποκαλύπτει το επίσημο τρέιλερ και το πόστερ της νέας σειράς
Cine News
«Γιατί είναι μαύρα τα βουνά»: Το ντοκιμαντέρ για τη δημοτική μουσική και τα ηπειρώτικα έθιμα στο 28ο ΦΝΘ
Cine News
Επιτέλους, η "Νύφη" αποκτά τη δική της φωνή
Cine News
Ζωούπολη 2: Η ταινία – φαινόμενο έρχεται στο Disney+
Cine News
28ο ΦΝΘ: Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης
Cine News
Το παιδικό κανάλι Keedoo διαθέσιμο πλέον στην COSMOTE TV
Cine News
28ο ΦΝΘ: Σινεμά χωρίς αποκλεισμούς με διευρυμένες δράσεις προσβασιμότητας
Cine News
Από το βιβλίο στην οθόνη - Αφιέρωμα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδoς
Cine News
"Οι περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χολμς" ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη
Cine News
H COSMOTE TELEKOM μεγάλος Χορηγός του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Art & Culture
Όταν το ντοκιμαντέρ είναι απόν, ο πολιτισμός και η μνήμη απειλούνται με εξαφάνιση