MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 10 ξεχωριστές ιδέες για να γιορτάσετε…στο σπίτι

Είτε πιστεύετε σε αυτή την ημέρα, είτε όχι, ίσως φέτος είναι μια καλή ευκαιρία να γιορτάσετε τον έρωτα και την αγάπη – πράγματα που δεν πρέπει να θεωρούνται καθόλου δεδομένα – κάτι που μας δίδαξε ξεκάθαρα η προηγούμενη χρονιά.

Monopoli Team

Πολλοί είναι εκείνοι που αγαπούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που έχει καθιερωθεί ως η ανεπίσημη γιορτή του μήνα Φεβρουαρίου. Πολλοί βλέπουν την ημέρα αυτή ως μία ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα, να φορέσουν τα αγαπημένα τους ρούχα, να πάρουν το ταίρι τους και να βγουν έξω να διασκεδάσουν και για λίγες έστω ώρες, να μην τους απασχολεί τίποτα άλλο.

Άλλοι φαίνεται να είναι περισσότερο ρομαντικοί. Ανταλλάσσουν δώρα, σοκολάτες, λουλούδια και τρυφερές κάρτες με τους συντρόφους τους, πιστεύοντας πως αυτή η ημέρα είναι μία καλή ευκαιρία να υπενθυμίσουν ο ένας στον άλλο πως η αγάπη τους είναι δυνατή, ζωντανή και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

Όπως και να έχει, η φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα θυμίζει καμία άλλη, καθώς δεδομένων των συνθηκών δεν θα μπορούμε να τη γιορτάσουμε ως συνήθως. Χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει πως δεν θα τη γιορτάσουμε καθόλου, αν το θέλουμε.

Τα εστιατόρια και τα μπαρ μπορεί να είναι κλειστά αυτή την περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περάσετε μία αξέχαστη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι. Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με ξεχωριστές ιδέες για δραστηριότητες στο σπίτι, έτσι ώστε να απολαύσετε την ημέρα με τον αγαπημένο σας, τους φίλους ή ακόμα και την οικογένειά σας.

#1 Η ημέρα ξεκινάει με πρωινό στο κρεβάτι

Και σε ποιον δεν αρέσει ένα πλούσιο πρωινό και πόσο μάλλον στο κρεβάτι. Φέτος, που η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει Κυριακή τι καλύτερο από το να παραγγείλετε το αγαπημένο σας πρωινό από το αγαπημένο σας μαγαζί και να το απολαύσετε με την ησυχία σας στο κρεβάτι. Λαχταριστά κρουασάν, μυρωδάτος καφές, αυγά, χυμός ή ό,τι άλλο θέλετε.Λίγα φρέσκα λουλούδια στο κομοδίνο για επιπλέον ρομαντισμό και…το τέλειο σκηνικό για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα!

#2 Μία βόλτα στη γειτονιά

Εάν δεν καταλήξετε τελικά να παραμείνετε όλη μέρα στο κρεβάτι (κάτι που δεν είναι καθόλου κακή ιδέα), μπορεί να απολαύσετε έναν όμορφο, αναζωογονητικό περίπατο στη γειτονιά, στο κοντινό πάρκο, ή οπουδήποτε αλλού που σας αρέσει. Ειδικά εάν έχει καλό καιρό στο μέρος που μένετε, μία τέτοια μικρή βόλτα θα σας αλλάξει τη διάθεση σίγουρα…

#3 Μετατρέψτε το σπίτι σας σε spa

Ανάψτε μερικά κεριά, συγκεντρώστε τις αγαπημένες σας μάσκες προσώπου και ανοίξτε κι ένα μπουκάλι κρασί. Αυτή η αίσθηση αναζωογόνησης θα σας κάνει να ξεχαστείτε έστω για λίγο και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε αυτά είναι ο σύντροφός σας, είτε οι φίλοι σας.

#4 Βραδιά καραόκε για ατελείωτη διασκέδαση

Γνωρίζετε σίγουρα τις ικανότητες του συντρόφου σας και των φίλων σας στο τραγούδι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να στήσετε τη δική σας μουσική παράσταση στο σπίτι. Επιλέξτε μερικά κλασικά τραγούδια – ερωτικά ή μη – και το performance ξεκινά. Προτείνεται ανεπιφύλακτα το «I Wanna Dance With Somebody» της Γουίτνεϊ Χιούστον. Όσο για τους γείτονές ευχόμαστε να δείξουν λίγη κατανόηση…

#5 Μαραθώνιος ταινιών για τους σινεφίλ

Διαλέξτε τις αγαπημένες σας ρομαντικές ταινίες, βουλιάξτε στον καναπέ με το ταίρι, τους φίλους ή την οικογένειάς σας και ξεκινήστε τον…μαραθώνιο. Οι ταινίες φυσικά και μπορεί να μην είναι ρομαντικές – ωστόσο τουλάχιστον την ημέρα αυτή μας παίρνει να γίνουμε και λίγο κλισέ στις επιλογές μας. «Notebook», «P.S. I Love You», «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» και η λίστα με τις ταινίες όπου ο έρωτας έχει την τιμητική του δεν σταματά εδώ!

#6 Το τέλειο δείπνο στο σπίτι

Αφού δεν μπορείτε εσείς να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας εστιατόριο τότε θα φέρετε το αγαπημένο σας εστιατόριο στο σπίτι. Διακοσμήστε τον χώρο, φτιάξτε το τραπέζι και παραγγείλτε τα αγαπημένα σας πιάτα από αυτό, στο σπίτι. Ανάψτε μερικά κεριά, βάλτε μουσική, λίγο κρασί και voilà…έτοιμο το αυτοσχέδιο εστιατόριο στην τραπεζαρία του σπιτιού σας!

#7 Ευκαιρία να αναδιαμορφώσετε τον χώρο σας

Αν δεν μπορείτε τα πολύ ρομαντικά και…γλυκανάλατα, τότε μία τέλεια ιδέα είναι να περάσετε ένα διασκεδαστικό απόγευμα Κυριακής μεταμορφώνοντας ένα δωμάτιο στο σπίτι σας, είτε αλλάζοντας τη διαρρύθμιση, είτε αλλάζοντας το χρώμα. Κάντε ένα διάλειμμα για να παραγγείλετε την αγαπημένη σας πίτσα – ή να φτιάξετε τη δική σας – και συνεχίστε με λίγη μουσικούλα και καλή διάθεση!

#8 Ξεκινήστε μαζί ένα νέο χόμπι

Σκοπός είναι να περάσετε λίγο παραπάνω δημιουργικό χρόνο μαζί, είτε προσπαθώντας να μάθετε κιθάρα, είτε ζωγραφίζοντας, ή κάνοντας απόπειρα να φτιάξετε μόνοι σας τις κεραμικές κούπες για τον καφές σας.

#9 Γυμναστείτε μαζί

Απλώστε στο σαλόνι τα στρώματα γυμναστικής, εάν έχετε, και δοκιμάστε μαζί να κάνετε κάποιες ασκήσεις, μετά μουσικής. Εκτός από τα οφέλη στο σώμα και το μυαλό σας, λίγη γιόγκα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας προσφέρει την αναζωογόνηση που σίγουρα έχετε ανάγκη.

#10 Διαγωνισμός μαγειρικής στην κουζίνα του σπιτιού

Τι καλύτερο και πιο διασκεδαστικό από το να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό μαγειρικής στην κουζίνα του σπιτιού σας; Η συνταγή που θα επιλέξετε να φτιάξετε από κοινού δεν χρειάζεται να είναι σύνθετη ή δύσκολη. Στη βαθμολογία θα μετρήσει φυσικά το στήσιμο και η παρουσίαση του πιάτου, εκτός από τη γεύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFraming Britney Spears: Όλα όσα μάθαμε από το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα της pop12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b