MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Old: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου θρίλερ του M. Night Shyamalan

Κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της επόμενης, πολυαναμενόμενης ταινίας του M. Night Shyamalan, με τίτλο “Old”.

Το πρώτο τρέιλερ του Old του M. Night Shyamalan
Το πρώτο τρέιλερ του Old του M. Night Shyamalan
Monopoli Team

Κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της επόμενης, πολυαναμενόμενης ταινίας του M. Night Shyamalan, με τίτλο “Old”.

Το “Old” επικεντρώνεται σε μία ομάδα ανθρώπων που βρίσκει ένα πτώμα σε μία παραλία. Τότε αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ελάιζα Σκάνλεν, Τόμασιν Μακένζι, Άλεξ Γουλφ, Άμπι Λι, Νίκι Αμούκα-Μπερντ, ο Κεν Λονγκ, ο Ρούφους Σίγουελ, η Βίκι Κριπς, η Έμπετ Ντέιβιτζ και ο Έμουν Έλιοτ.

Στο τρέιλερ, που διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα, βλέπουμε μία παρέα από τουρίστες, οι οποίοι περνούν τον χρόνο τους σε μία παραλία, από την οποία δεν μπορούν να διαφύγουν, όταν συνειδητοποιούν ότι αρχίζουν να γερνούν σε περίεργα γρήγορο ρυθμό, σοκάροντας τους γύρω τους.

Η ταινία γυρίστηκε υπό αυστηρότατους κανόνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Ο M. Night Shyamalan, που συνήθως προτιμά την πατρίδα του Φιλαδέλφεια για τα γυρίσματα των ταινιών του, αυτή τη φορά επέλεξε την Δομινικανή Δημοκρατία για την νέα του ταινία. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν εκεί τον Οκτώβριο του 2020.

Το “Old” πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουλίου μέσω των Universal Pictures. Νωρίτερα, η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου. Αναβλήθηκε όμως λόγω του κορονοϊού.

Όπως συνηθίζεται με τις ταινίες του σκηνοθέτη του “Split” και της “Έκτης Αίσθησης”, οι λεπτομέρειες γύρω από το “Old” παραμένουν ασαφείς. Ο M. Night Shyamalan έγραψε το σενάριο, ενώ συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με τον κινηματογραφιστή του “Glass” και “Split”, Mike Gioulakis. Ο ελληνικής καταγωγής Gioulakis είχε επίσης συμμετάσχει στο “Us” του Τζόρνταν Πιλ, αλλά και στο “Σε Ακολουθεί” του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέιμς Ντιν: Σαν σήμερα φεύγει από τη ζωή ο πιο γοητευτικός “Επαναστάτης χωρίς αιτία”12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b