MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Weeknd: Όλα όσα θα δούμε στην μεγάλη του συναυλία στο Super Bowl

Την Κυριακή, ο The Weekend θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη σκηνή του Super Bowl και μάς δίνει μία γεύση από την πολυαναμενόμενη συναυλία.

Monopoli Team

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, ο The Weeknd θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του τη σκηνή του Super Bowl για να μας χαρίσει ένα εντυπωσιακό show.

Ο καλλιτέχνης θα ακολουθήσει τα βήματα των Beyoncé, Janet Jackson, Bruno Mars, Madonna, Katy Perry, Justin Timberlake, Lady Gaga και πολλών άλλων που έχουν συμμετάσχει στο ετήσιο σόου του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου και θα ηγηθεί της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Raymond James Stadium της Φλόριντα.

Το show, που θα μεταδοθεί από το κανάλι CBS, θα περιλαμβάνει επίσης ένα opening act από την Miley Cyrus, αλλά και εμφανίσεις από τον Eric Church και την Jazmine Sullivan, οι οποίοι θα τραγουδήσουν μαζί τον Εθνικό Ύμνο, μία ερμηνεία της H.E.R και ένα ποίημα από την Αμάντα Γκόρμαν, η οποία πριν λίγες εβδομάδες μίλησε στην ορκωμοσία του Προέδρου Τζο Μπάιντεν και τράβηξε την προσοχή μας.

Έτσι, όσο οι μέρες προχωρούν και η μεγάλη συναυλία όλο και πλησιάζει, ο The Weeknd παρευρέθηκε σε μία συνέντευξη Τύπου μέσω Zoom, ώστε να μας δώσει μία μικρή “γεύση” από όλα όσα θα δούμε στο Super Bowl.

Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο The Weeknd

Μετά από μία ερώτηση ενός δημοσιογράφου, που μάλιστα ανέφερε ότι ο καλλιτέχνης θα δώσει μερικά εκατομμύρια δολάρια από την τσέπη του για να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία, όπως την οραματίζεται, ο The Weeknd παραδέχτηκε ότι είναι πολλές οι καινοτομίες που έχει σκεφτεί για φέτος. Αρχικά, ανέφερε ότι το show θα λάβει χώρα στις… κερκίδες του σταδίου.

“Λόγω του κορονοϊού και για την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων, κατά κάποιον τρόπο χτίσαμε την σκηνή μέσα στο στάδιο. Θα χρησιμοποιήσουμε και το γήπεδο, αλλά θέλαμε να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει” ανέφερε ο καλλιτέχνης.

Ο The Weeknd ανέφερε επίσης ότι η αγαπημένη του συναυλία όλων των εποχών στο Super Bowl ήταν εκείνη της Diana Ross το 1996. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνον.

Όσο για την περίεργη περσόνα του, που είχαμε την ευκαιρία να “γνωρίσουμε” σε όλα τα περσινά μουσικά βραβεία με αποκορύφωμα το βίντεο κλιπ του για το τραγούδι “Save Your Tears”, ο The Weeknd ανέφερε ότι δεν θα λείπει από την μεγάλη συναυλία του. Όπως ξεκαθάρισε, όμως, μετά από σχετική ερώτηση, δεν θα δούμε “βία και αίματα”, αφού πρόκειται για show που θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια οικογένειες με παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ The Weeknd σοκάρει με το πρόσωπο του: Τέχνη, κοινωνική σάτιρα ή παράνοια;12.09.2018

Τέλος, ο καλλιτέχνης δεν απάντησε για το αν θα αναφερθεί στο κίνημα Black Lives Matter στην εμφάνιση του, λέγοντας μόνο ότι θα πρέπει να συντονιστούμε στις οθόνες μας την Κυριακή.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b