MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Medicine At Midnight: Οι Foo Fighters δίνουν μία γεύση από το νέο τους άλμπουμ

Οι Foo Fighters μοιράστηκαν λίγο από το νέο άλμπουμ τους, με τίτλο “Medicine At Midnight”, μέσα από δύο ολοκαίνουρια τραγούδια.

Foo Fighters
Foo Fighters
Monopoli Team

Οι Foo Fighters μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους μία γεύση από το νέο άλμπουμ τους, με τίτλο “Medicine At Midnight”, μέσα από δύο ολοκαίνουρια τραγούδια.

Ο Ντέιβ Γκρολ και το συγκρότημα του θα κυκλοφορήσουν το 10ο άλμπουμ τους την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, και όπως φαίνεται μας προετοιμάζουν για κάτι πολύ φρέσκο.

Έχοντας ήδη αποκαλύψει το lead single του δίσκου, “Shame Shame”, αλλά και δύο ακόμα τραγούδια, το “No Son of Mine” και το “Waiting On A War”, το συγκρότημα αποκάλυψε άλλα δύο κομμάτια μέσα από βίντεο teaser 25 δευτερολέπτων, τα οποία μοιράστηκαν στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ακούσαμε το “Medicine At Midnight”, αλλά και το “Holding Poison”, τα οποία αποτελούν το πέμπτο και έβδομο κομμάτι του δίσκου αντίστοιχα.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το συγκρότημα μοιράστηκε ολόκληρη τη λίστα με τα τραγούδια του άλμπουμ. Εκτός από τα προαναφερθέντα, άλλοι τίτλοι τραγουδιών που είδαμε είναι το “Chasing Birds” και το “Love Dies Young”.

Το άλμπουμ θα διαρκεί 37 λεπτά, περιλαμβάνοντας 9 νέα τραγούδια, σε παραγωγή των Foo Fighters και του Greg Kurstin. Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters υπογράφει ένα κείμενο για τη σημασία της live μουσικής12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b