MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Deep Purple: Ακυρώνεται η εμφάνισή τους στο Rockwave Festival 2021

Οι διοργανωτές του Rockwave Festival προχώρησαν σε ακύρωση της συναυλίας των Deep Purple, που ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2021.

Monopoli Team

Φέτος το καλοκαίρι το Rockwave Festival θα γιόρταζε τα 25 χρόνια παρουσίας και επιτυχημένων διοργανώσεων και οι Deep Purple θα ήταν οι επίτιμοι καλεσμένοι. Η συναυλία των Deep Purple ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου 2021 στο Terra Vibe της Μαλακάσας.

Υπενθυμίζεται πως η περσινή διοργάνωση δεν πραγματοποιήθηκε τελικά και η συναυλία του συγκροτήματος αναβλήθηκε, ενώ όσοι είχαν αγοράσει κανονικά εισιτήρια θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά στις νέες, φετινές ημερομηνίες.

Ωστόσο, η διοργάνωση πήρε την απόφαση, δεδομένων των συνθηκών, να προχωρήσει σε ακύρωση του φετινού φεστιβάλ ανακοινώνοντας μέσω της επίσημης σελίδας του Rockwave Festival:

«Λόγω των επικρατούμενων συνθηκών, οι οποίες παραμένουν πέρα από τον έλεγχό μας, το Rockwave festival επανεξετάζει το πρόγραμμα του φεστιβάλ και ζητά την ευγενική κατανόηση του κοινού και των κατόχων εισιτηρίων. Τα εκδοθέντα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για την ημέρα διεξαγωγής του festival και παράλληλα δίνεται η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού σημειώματος (voucher) στους κατόχους εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν σε αυτό. Θα επανέλθουμε σύντομα με διευκρινίσεις που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://www.rockwavefestival.gr».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝα γίνουν ή όχι εκδηλώσεις το καλοκαίρι; Τι διεκδικούν οι εργάτες του πολιτισμού;12.09.2018

Mέσω της επίσημης σελίδας του Rockwave Festival τοποθετήθηκαν και οι Deep Purple οι οποίοι ανακοίνωσαν την ακύρωση της εμφάνισής τους στο φεστιβάλ:

«Λόγω των τρεχουσών και απρόβλεπτων περιστάσεων, με θλίψη οι Deep Purple αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στο Rockwave festival που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου 2021. Η απόφαση ακύρωσης της εμφάνισης ήταν πολύ δύσκολη και κάτι που οι Deep Purple θα προσπαθούσαν πάντα να αποφύγουν. Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα και ελπίζουμε να εμφανιστούμε στην Ελλάδα το 2022. Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την υποστήριξή σας».

Τις εξελίξεις όσον αφορά στην πανδημία αναμένουν και άλλες εγχώριες μουσικές διοργανώσεις που είχαν αναβάλλει για το καλοκαίρι του 2021 τις μεγάλες ξένες συναυλίες τους εξαιτίας των συνθηκών. Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων το φετινό καλοκαίρι περιμέναμε τις εμφανίσεις των Red Hot Chili Peppers, των Judas Priest, των Massive Attack, των Pet Shop Boys και της Σελίν Ντιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζάστιν Τίμπερλεϊκ: 10 τραγούδια που αποδεικνύουν πως είναι το απόλυτο ποπ είδωλο των 00s12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b