MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Melancholia: Δείτε το βίντεο για το νέο τραγούδι του Evripidis and His Tragedies

Ο Evripidis and His Tragedies παρουσιάζει το βίντεο για το νέο του single, με τίτλο “Melancholia”.

Στιγμιότυπο από το βίντεο για το νέο τραγούδι του Evripidis and His Tragedies
Στιγμιότυπο από το βίντεο για το νέο τραγούδι του Evripidis and His Tragedies
Monopoli Team

Ο Evripidis and His Tragedies παρουσιάζει το νέο βίντεο κλιπ για το τελευταίο του single, με τίτλο “Melancholia”. Το βίντεο, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, είναι σε σκηνοθεσία Miguel Rojas και Iván Alarcón.

Περιλαμβάνει καμέο εμφανίσεις από διάφορα μέλη της εναλλακτικής Βαρκελωνέζικης μουσικής και καλλιτεχνικής σκηνής, όπως είναι οι Miguel Rojas, Emma Roulette, Elsa de Alfonso, Francina Ribes, Laura Antolín, Manolo Bang, Marc Rivera, Darko Morandini, Marcos Oteiza, Martí Melcion, Lúa Pérez και Iván Alarcón, ενώ βλέπουμε φυσικά και τον ερμηνευτή του τραγουδιού, Ευριπίδη Σαμπάτη.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο καλλιτέχνης μιλώντας για το “Melancholia”: “Πρόκειται για μια ηλεκτρονική, γαλακτική synth pop τραγωδία γύρω από το τραύμα και τις επιπτώσεις του, ένα σχόλιο για την εσωτερική πάλη του ατόμου, αλλά και τη σημασία της φιλίας, στο σύγχρονο κόσμο”.

Στο βίντεο βλέπουμε μια δύναμη που σπρώχνει τον πρωταγωνιστή προς τη μελαγχολία, το άγχος, την κατάθλιψη, την αυτοκαταστροφή. Ο θεατής θα ανακαλύψει εάν η σωτηρία είναι δυνατή, μέσα από τις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις. Το Melancholia έχει επιρροές από τις ταινίες του Resnais, τα βιντεοκλίπ του ισπανικού ποπ γκρουπ Mecano και το έργο του Derek Jarman, ειδικότερα όσον αφορά τον τρόπο που ο τελευταίος παρουσίαζε το κλασικό και το σύγχρονο μέσα σε μια και μόνη εικόνα.

Δείτε κι εσείς το νέο βίντεο του Evripidis and His Tragedies:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGlastonbury 2021: Ακυρώνεται τελικά το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Βρετανίας;12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Miguel Rojas & Iván Alarcón

Κάμερα: Miguel Rojas & Iván Alarcón

Βοηθός κάμερας: Beatriz Llordén

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Lúa Pérez, Iván Alarcón, Martí Melcion

Ενδυματολόγος: Lúa Pérez & Iván Alarcón

Μακιγιάζ: Estefania Dorado & Lúa Pérez

Παραγωγή: Estefania Dorado

Φωτογραφία: Anna Izquierdo

Διόρθωση χρώματος: Jordi Marín

Εμφανίζονται οι: Evripidis Sabatis, Miguel Rojas, Emma Roulette, Elsa de Alfonso, Francina Ribes, Laura Antolín, Manolo Bang, Marc, Darko Morandini, Martí Melcion, Lúa Pérez, Iván Alarcón

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b