MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ προχώρησε σε καταγγελία στο Δασαρχείο Μεσολογγίου

Η μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, προέβη σε καταγγελία προς το Δασαρχείο Μεσολογγίου, μετά από ενημέρωση για έναν κρεμασμένο νεκρό λύκο.

Monopoli Team

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, γνωστός για τη δράση του απέναντι στην προστασία της υπό εξαφάνιση καφέ αρκούδας, των λύκων και της ευρύτερης άγριας πανίδας, έκανε πριν από λίγη ώρα, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, μία ανάρτηση εξηγώντας στο κοινό για ποιόν λόγο προχώρησε σε καταγγελία στο Δασαρχείο Μεσολογγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Σιωπηλό Δάσος»: Η νέα καμπάνια του Αρκτούρου με τον Αντίνοο Αλμπάνη, για την απειλή των οικοσυστημάτων12.09.2018

Η ανάρτηση αναφέρει το εξής:

«Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ προχώρησε σε καταγγελία στο Δασαρχείο Μεσολογγίου έπειτα από ενημέρωση από πολίτη, που σε περίπατό του την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 εντόπισε κρεμασμένο από δέντρο ένα νεκρό λύκο. Το ζώο έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι πιθανότατα είχε θανατωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Ο λύκος βρέθηκε στο όρος Αράκυνθος Αιτωλοακαρνανίας, σε δασικό δρόμο περίπου 20 λεπτά από τους κοντινότερους οικισμούς. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ευχαριστεί θερμά τον ευαισθητοποιημένο πολίτη για την ενημέρωση και υπενθυμίζει ότι η θανάτωση λύκου απαγορεύεται αυστηρά από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η άγρια ζωή είναι κομμάτι της ζωής μας». 

Η ανάρτηση συνοδεύεται από την παρακάτω φωτογραφία:

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b