MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Peaky Blinders: Πώς θα συνεχιστεί η αγαπημένη βρετανική σειρά;

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η έκτη σεζόν των “Peaky Blinders” θα είναι η τελευταία, αυτό όμως μάλλον δεν θα είναι το τέλος της οικογένειας Shelby.

Monopoli Team

Ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά του BBC τα τελευταία χρόνια, το “Peaky Blinders” που αγαπήσαμε μέσα από το Netflix, θα έρθει σύντομα στο τέλος του. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του δημιουργού και σεναριογράφου Steven Knight, η έκτη σεζόν της σειράς θα είναι και η τελευταία, αν και “η ιστορία θα συνεχιστεί με μία άλλη μορφή”. Έτσι, όλα δείχνουν ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα απολαύσουμε τις περιπέτειες των Shelby στις οθόνες μας.

Στο παρελθόν ο Knight, που έχει υπάρξει υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να μεταφέρει την επική ιστορία της οικογένειας Shelby και στην μεγάλη οθόνη. Βέβαια, λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού, δεν μπορούμε γνωρίζουμε ακόμα τι μπορεί να σημαίνει η δήλωση του Knight, αν και πολλοί ήδη μιλούν για ένα spin-off της σειράς ή ακόμα καλύτερα μία ταινία.

Όσο για το τέλος της σειράς, πρόκειται για μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Steven Knight είχε δηλώσει το 2019 ότι θα βλέπαμε τους “Peaky Blinders” σίγουρα και σε 7η σεζόν. Παρ’ όλ’ αυτά, φαίνεται ότι η παραγωγή  “χτυπήθηκε” από τις καθυστερήσεις που επέβαλε η πανδημία, γι’ αυτό και αποφασίστηκε το τέλος με την 6η σεζόν, η οποία μάλλον θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021 ή ακόμα και στις αρχές του 2022, αν η κρίση του κορονοϊού στην Μεγάλη Βρετανία επιφέρει περαιτέρω περιορισμούς.

Για την επιστροφή της σειράς ο Knight δήλωσε στην επίσημη ανακοίνωση: “Οι Peaky επιστρέφουν δυνατά. Μετά την αναγκαστική καθυστέρηση της παραγωγής λόγω της πανδημίας, βρίσκουμε την οικογένεια σε μεγάλο κίνδυνο. Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν από όλες και ελπίζουμε να την αγαπήσουν οι υπέροχοι fans μας”.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν

Τα νέα, λοιπόν, είναι γλυκόπικρα για τους fans της δημοφιλούς βρετανικής σειράς και του Tommy Shelby (Cillian Murphy) και της οικογένειάς του. Εκτός από το επίσημο τέλος της σειράς και μία υπόσχεση για συνέχεια της ιστορίας, το BBC ανακοίνωσε την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου άλλο ένα νέο, αυτή τη φορά καλό: Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν έχουν επιτέλους ξεκινήσει, τηρώντας φυσικά τους αυστηρούς κανονισμούς λόγω του covid-19.

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, όπου μεταξύ άλλων βλέπουμε τον Cillian Murphy με την μάσκα του.

Σε άλλη μία φωτογραφία διαβάζουμε: “Οι Shelbys επέστρεψαν στην δουλειά. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν των Peaky Blinders”.


Η διευθύντρια παραγωγής της σειράς Caryn Mandabach δήλωσε σχετικά με την 6η σεζόν: “Μαζί με τους υπέροχους συνεργάτες μας BBC και Netflix δουλεύουμε σκληρά για να σιγουρέψουμε την ασφαλή επιστροφή των ‘Peaky’ στην παραγωγή. Η ασφάλεια του καστ και του συνεργείου είναι η προτεραιότητα μας. Ευχαριστούμε τους θαυμαστές μας για την υπομονή και την στήριξή τους. Το σενάριο του Steve είναι καταπληκτικό και αποτελεί το τέλος μίας επικής ιστορίας που γοήτευσε το κοινό από το 2013, όταν ξεκίνησε. Ο κόσμος των ‘Peaky Blinders’ σίγουρα θα παραμείνει ζωντανός”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το BBC, το σενάριο της 6ης σεζόν υπογράφει ο Steve Knight, ενώ ο σκηνοθέτης της 5ης σεζόν Anthony Byrne θα επιστρέψει και για την 6η και τελευταία σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο μεγάλο ψέμα της Πατρίτσια Χάισμιθ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b