MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κέιτ Μπλάνσετ: Χτίζει ιδιωτική γκαλερί…φιλική στις νυχτερίδες, στην έπαυλή της στην Αγγλία

Η δημοφιλής οσκαρική ηθοποιός μαζί με τον σύζυγός της Άντριου Άπτον πήραν την άδεια που χρειαζόταν από τις τοπικές αρχές και είναι έτοιμοι να χτίσουν τη δική τους γκαλερί τέχνης στην έπαυλή τους στην Αγγλία.

Monopoli Team

Η Κέιτ Μπλάνσετ χτίζει τη δική της ιδιωτική γκαλερί στο εξοχικό της στο Ανατολικό Σάσεξ της Αγγλίας, με σκοπό να στεγάσει τη μεγάλη και εξαιρετική συλλογή από έργα σύγχρονης τέχνης, που έχει στην κατοχή της. 

Λέγεται ότι ανάμεσα στη συλλογή της θα βρει κανείς έργα των Πάουλα Ρέγκο, Χάουαρντ Χότζκιν, Ρόζαλι Γκασκόιν, Μπιλ Χάμοντ, Μπιλ Ρόμπινσον, Πόλι Μπόρλαντ, Ζανγκ Χουάν, Τιμ Μαγκουάιαρ, καθώς και του Αυστραλο-Κινέζου ζωγράφου, Γκουάν Γουέι. Η αγάπη της για την Τέχνη δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός καθώς έχει σπουδάσει σε Σχολή Καλών Τεχνών στην Αυστραλία και είναι γνωστό πως έχει πολλές γνώσεις πάνω στη σύγχρονη Τέχνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα λογοτεχνικό εικονογραφημένο κουίζ που μας έφτιαξε τη διάθεση12.09.2018

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times, η ηθοποιός έλαβε πριν από λίγες ημέρες τη σχετική έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο του Ανατολικού Σάσεξ για το νέο κτίσμα στη γη τους, όπου βρίσκεται και η βίλα Χάιγουελ. Πρόκειται για μία έπαυλη της Βικτωριανής εποχής, που μάλιστα κυκλοφορούσαν φήμες ότι ήταν στοιχειωμένη πριν την αγοράσουν η ηθοποιός με τον σύζυγό της, το 2015.

Το σχέδιο για το νέο κτίσμα…φιλικό στις νυχτερίδες, στην έπαυλη της Μπλάνσετ.

Τα παλιά κτίσματα στη γη του διάσημου ζευγαριού θα κατεδαφιστούν, έτσι ώστε να υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να χτιστεί ένα νέο συγκρότημα, το οποίο θα αποτελείται επίσης από ένα γραφείο, έναν ειδικό χώρο για διαλογισμό, καθώς κι ένα στούντιο για πρόβες.

Παρά το γεγονός πως η έγκριση για το σχέδιο της γκαλερί έχει ήδη δοθεί, υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση καθώς πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη και να ληφθούν ειδικά μέτρα για τα προστατευόμενα σπάνια είδη νυχτερίδων που ζουν εκεί και να μην επηρεαστούν από την κατεδάφιση των παλιών κτισμάτων.

Πηγή: The Art Newspaper

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜνημείο το σπίτι που γεννήθηκε ο Νίκος Γκάτσος12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b